icon

Čím ošetrovať modriny na nohách lezúcich detí?

kaselka
5. okt 2011

Ahojte! Moja malá lozí ako šarkan od 11 m. Už sa púšťa aj chodiť, no keďže sa lozením prepraví kam potrebuje, loziť bude asi ešte véééľmi dlho. No na lýtkach už má skutočne "parádne modriny" a to nemáme doma ani klasické prahy. Viete mi dať nejaký typ na masť, ktorou to môžem tak malému dieťatku ošetrovať? Za vaše typy vopred ďakujem 😉

luciferkax
5. okt 2011

Myslím, že modriny ošetrovať netreba.. ja som neošetrovala, načo?

medyna
5. okt 2011

Nasa lozi od 9.mesiaca a modrin sme mali (aj mame) neurekom, ale nenapadlo ma, nejako to osetrovat. To treba????? 😅

traktor
5. okt 2011

jaaaaaaj modrin este bude 😉 ..nikdy som neosetrovala..

pipka
5. okt 2011

ani my neosetrujeme...sak to by som prerobila na nejakych kremikoch aj majetok 😝 😅 rodicovsky prispevok maly, minam na ine potrebnejsie veci 😀
a ked teraz zacina chodit...o modrinach ani nehovorim 😅 😀 😀 ale pokial su to len modrinky, je to ok si myslim 😉

miska333
5. okt 2011

nas mal modriny na nohach ale nebolo to od lozenia ale od zliezania dole z postele, a neosetrovala som to vobec, akurat ked mal taku riadnu na cele ze som mu na to prilozila studeny obklad

bejka18
5. okt 2011

ja som to malemu natierala mastickou RUSTICANA obcas ale inak sa to moc nemusi ved modrina to nic neni.... a existuju aj take chranice na kolena pre deti aby nemali tie kolienka take obite od lozenia 🙂

rolak
5. okt 2011

naša mala modriny na píšťalách-tak sa volajú tie kosti pod kolenom? a nijako som to neošetrovala,len ke´d už boli veľké aj na kolenách,tak som jej zo svojej ponožky vyrobila chrániče na kolená, trochu to pomohlo....

klauduska
7. okt 2011

podla mna tiez netreba osetrovat,nas ich ma stale odkedy zacal lozit,bude mat 2 roky a modriny ma stale,ved vsade lezie,na vsetko sa stvera,nahana,beha.....takze ich ma nonstop.... 😉

zuzanockamt
7. okt 2011

nas krpec ma tiez modriny na nohach z lozenia, nic hrozne, len take malinke fliacky ... nicim neosetrujem, netreba, pokial to nie je velikanska modrina z nejakeho obrovskeho uderu, tak sa modriny neosetruju

anjelicek26
7. okt 2011

Nas maly pri lozeni nemal jedinu modrinu, ako sa jej tie modriny robia? Ved hadam nelozi s holymi nozkami. Nas mal vzdy pancusky alebo nohavice a nebol problem.

evka4
7. okt 2011

nasa dcerka mava tiez modriny, davam jej aj puncosky aj nohavice a aj tak sa jej robia...nenatieram nicim, vzdy zmiznu same a ocividne ju ani vobec nebolia...

vejinka
7. okt 2011

tiez mam deti povacsine na kolenach ale kto by potreboval osetrovat modre mapy som ja.mam ich asi dvadsat od stehien po chodidla. Nechcu miznut a robia sa nove. To je tak ked chcem byt s nimi na rovnakej pohybovej urovni a hrat sa. Inak deti maju 90% vody v tele preto sa modriny nerobia tak casto. Dospeli menej len skoda ze ma to napadlo az teraz ale co neurobime pre nase poklady ze? 😅
A urcite neosetrovat niekde som videla chranice na kolena pre drobcov. Tusim na mmb. Skus pozriet keby mali XXL velkost daj mi vediet kupim si pre seba

ani3012
7. okt 2011

my sme sa modrinkami všade chválili 😅 😉

abbie
7. okt 2011

pokial viem, tak modriny netreba osetrovat 😉 to sa aj da? 😀

parvitas
7. okt 2011

mám super krémik od Justu - s borievkou. stačí len troška, ale treba to na modrinu dať čo najskôr, pokožka sa prekrví a modrina sa vstrebe, buď nezostane, alebo len v miernejšej podobe. na malej mi to funguje, asi preto, že má tenučkú pokožku. mne to na moje modriny nezabralo...

ajca123
7. okt 2011

Deti sa ucia lozit a potom aj chodit a modriny k tomu patria 🙂 lebo keby som chcela ochranit deti pred tym aby mali modriny tak by som ich musela ofacovat od hlavy az po paty :D ale tym by sa ony nenaucili aby si davali pozor 🙂
A aj najstarsi co ma 5 rockov ma na kolenach modriny lebo jazdi s autickama a sucha sa po kolenach 🙂
Netreba to riesit ze jaj mojedieta ma modrinu 🙂
Treba viac davat pozor na deti aby neskocili pod auto a nebo aby neskocili do bazenu a nebo niekam kde by sa jim mohlo nieco stat 🙂
Keby si videla mojich milacikov co robia tak asi by sis trhala vlasy,skacu po sedacke a vylezu zo sedacky na okno a kukaju ci uz ide tatinko ich 🙂
A po schodoch ani nehovorim 🙂
Nas druhy je samostatna jednotka a rad sa sam uci aj chodit po schodoch 🙂
Len teraz sedime doma ako trubky lebo musime sme po osypkach :( vdaka ockovani :( tak sa nudia a vymyslaju 🙂 ale ja ich vzdy zamestnam a peceme nebo vyrabame z gastanov a nebo s plasteliny 🙂

vianne
7. okt 2011

na modriny ma napada jedine Heparoid, ale neviem ci je to vhodne pre deti. spytala by som sa lekara. Ale pokial ich nema nejake velke a bolestive, nemyslim ze ich treba osetrovat...takyh este bude mat 🙂

nelicefo
8. okt 2011

ja som neošetrovala...to sa aj dá? 😕 😅 😝 😀

adri2211
8. okt 2011

modriny patria k detom 😀 moja mala modriny pocas lozenia a ma ich aj teraz 🙂 ja stale vravim ´´no ma original detske nohy´´ , no a keby mala len na nohach,ach jaj.

svetlankat
9. okt 2011

Masa mala beha od 9,5 mesiaca, modryn neurekom, velmi dobra je mast traumeelS je to homeopatikum, ja ju pouzivam hlavne pri takych horsich padoch, opuch, takzvana bozulka, ustupi hned a modrinu takmer nevidiet, na druhy den je prec. vrelo odporucam http://www.docsimon.sk/tovar/traumeel-s-hell-ma...

janka_pn
9. okt 2011

modrinu osetrovat???? 😕 😕 😕 😕 😕

janka108
9. okt 2011

ci budes osetrovat modriny, je na tebe... ale dobra mast pri urazoch, padoch, a pod. je ako spominala @svetlankat Traumeel mast. treba natriet co najskor po "nehode" a viackrat, a po modrinach ani stopy. nedam a nu dopustit 🙂

mamabiba
12. okt 2011

Ak zoženieš dajaký dobrý krémik na modriny, určite nám daj vedieť 😀 😀 😀 a kúp si ho veeeľa do zásoby. Moja dcéra má 8 rokov a nepamätám sa, kedy bola bez modrín...stále dakde lieta, lozí skáče... Keď začala chodiť do škôlky, bála som sa, že na mňa zavolajú sociálku 😀 😀 . Modriny mať bude a čím bude staršia, tým ich bude viac.