Cítim sa vinná za zhoršenie zdravia môjho dieťaťa
Moje dieťa ma vážne ochorenie, ešte je to v štádiu diagnostiky, ze co je príčinou. Je to celoživotné ochorenie.
Ale mam pocit, ze som ja nesprávnym davkovanim liekov a niektorých vitamínov mohla prispieť k jeho vzniku alebo minimálne k zhoršeniu.
Neviem to zniesť, neviem ako budem ďalej žiť...
Pravdepodobne som svojmu dieťaťu zničila zivot...
Pravdepodobne si to len vymýšľaš/domýšľaš. Nejakými vitamínami si určite decko nepoškodila.
@anonym_cc66e4 ale vitamíny nie sú lentilky (aj keď aj tie škodia že?).
Autorka každá si tým istou mierou prechádzame podľa mňa. Zdravie nie je nemenné a aj z plného zdravia sa razom môže stať ležiak.
@anonym_autor viem čo citis. Keď som bola druhýkrát tehotná bola som strašne chorá,mala som 4x antibiotiká. Malá sa narodila a slabšie počuje na jedno uško. Lekári nevedia prečo,povedali viacero príčin,ale mne utkvela len : lieky počas tehotenstva. Každé vyšetrenie tŕpnem,či sa sluch zhoršuje. Najhoršie bolo,keď mi to svokra pripomínala,že to kvôli mne.
@anonym_autor viem čo citis. Keď som bola druhýkrát tehotná bola som strašne chorá,mala som 4x antibiotiká. Malá sa narodila a slabšie počuje na jedno uško. Lekári nevedia prečo,povedali viacero príčin,ale mne utkvela len : lieky počas tehotenstva. Každé vyšetrenie tŕpnem,či sa sluch zhoršuje. Najhoršie bolo,keď mi to svokra pripomínala,že to kvôli mne.
@anonym_50cc6e mrzi ma ze si z toho nestastna a mozno to nebude utecha, ale len aby si z toho nemala obavy a vycitky.. ja tiez na jedno ucho skoro vobec nepocujem (u nas je to zial genetika) a druhe som mala na 80% a vobec ma to nijak v zivote neobmedzovalo. Jedine co som ako decko neznasala bola hra “telefon” kedze sa tam sepkaju slova, ktore som ja z jednej strany vobec nepocula… ale inak som tento svoj handikap v zivote nepocitila a vacsina ludi v mojom aj blizkom okoli o nom doteraz nevie. Takze neboj dcerka bude mat normalny zivot aj ked bude hlucha na to jedno ucho. Kazdopadne vam drzim palce nech sa to uz nezhorsuje 🩷
@anonym_50cc6e mrzi ma ze si z toho nestastna a mozno to nebude utecha, ale len aby si z toho nemala obavy a vycitky.. ja tiez na jedno ucho skoro vobec nepocujem (u nas je to zial genetika) a druhe som mala na 80% a vobec ma to nijak v zivote neobmedzovalo. Jedine co som ako decko neznasala bola hra “telefon” kedze sa tam sepkaju slova, ktore som ja z jednej strany vobec nepocula… ale inak som tento svoj handikap v zivote nepocitila a vacsina ludi v mojom aj blizkom okoli o nom doteraz nevie. Takze neboj dcerka bude mat normalny zivot aj ked bude hlucha na to jedno ucho. Kazdopadne vam drzim palce nech sa to uz nezhorsuje 🩷
@anonym_7f55cd ďakujem ti za povzbudivé slova. Malá naň počuje ,len tie najtichsie zvuky nie. Aj jej budú robiť genetiku len potrebujú zistiť hranicu,ktorú nepočuje.
@anonym_autor chcela si mu dobre a preto si robila to čo si robila. Pozri koľké matere fajčia v tehotenstve a majú zdravie svojho dieťaťa v paži. Toto je vedomé ublíženie a nie čo si spravila ty.
Napisala, ze ma nieco s oblickami myslim ...ale hned to zmazala
Napisala, ze ma nieco s oblickami myslim ...ale hned to zmazala
@anonym_fca2e4 Asi dlhodobo vysoke davky vitaminu C, tie vedia poskodit oblicly

Pravdepodobne si to len vymýšľaš/domýšľaš. Nejakými vitamínami si určite decko nepoškodila.
@anonym_cc66e4 tiež si myslím ze je to výmysel. Načo sem vôbec písala, keď vlastne nenapísala nič. K čomu bola dobra táto téma? K ničomu.