icon

Cítim sa vinná za zhoršenie zdravia môjho dieťaťa

Včera o 18:57

Moje dieťa ma vážne ochorenie, ešte je to v štádiu diagnostiky, ze co je príčinou. Je to celoživotné ochorenie.
Ale mam pocit, ze som ja nesprávnym davkovanim liekov a niektorých vitamínov mohla prispieť k jeho vzniku alebo minimálne k zhoršeniu.
Neviem to zniesť, neviem ako budem ďalej žiť...
Pravdepodobne som svojmu dieťaťu zničila zivot...

Strana
z2
januska12323
Včera o 20:40
@doriiis

@januska12323 ... Ale dá. Dokonca aj v tehotenstve keď sa predavkujes vitamínmi, poškodis plod

@doriiis okej beriem späť

euka210
Včera o 20:44

@anonym_autor tazko poradit ked nic nevieme. Ale plati to, co pisu ine mamy...vzdy ked dieta ochorie alebo ma nejake zdravotne problemy a pod, tak mamy si preberaju vsetko v hlave a hladaju, co urobili zle. Je to preto, lebo my mamy sme nastavene na ochranu nasich deti a dali by sme vsetko za ich zdravie. A zrazu pride choroba, kde uz nevieme dieta ochranit. A tak hladame, co sme mohli urobit inak, co sme urobili "zle", co sme neurobili...vo viere, ze tak urcite by neochorel. Pokial Ti dr.nepovie, ze si mu svojim konanim uskodila, ci mohla tym uskodit, tak to vsetko su len falosne pocity viny. Pokial si mu vedome neublizovala, nie je to Tvoja vina. Zameraj sa na zivot, co bude, nehladaj vinu v sebe.

miriamzba
Včera o 20:47

Diagnóza je už potvrdena alebo sa ešte určuje?
Že si sa bála celkovej narkozy, tomu úplne rozumiem. Ak mal už nejaké prejavy a dávala si mu vitamíny, tak si mu zrejme chcela s dobrým umyslom pomôcť a neprekrocil niekolkonasobne to davkovanie.
Predpokladam že sa jedná o neurologicky problém, ale skús pozerať do budúcnosti. Nedavaj si to za vinu, lebo to Ti zoberie všetku silu.

majamat
Včera o 21:07
@anonym_autor

@doriiis Ja viem, ale nechcem to konkretizovať. Pozerám, že ani vymazať sa neda táto diskusia.

@anonym_autor diskusia sa vymazat neda,a le koment tu v tejto diskusii uz vymazat vies.

autor
Autor odpoveď zmazal
cyberk
Včera o 21:16

Pozri.. nevedela si, ze mu tym skodis, teraz uz je neskoro plakat nad rozliatym mliekom. Skor by si mala robit osvetu ostatnym aby tu chybu tiez nerobili. Hejterov si kazda najde, ale ak co i len jednej otvoris oci, ktora prestane skodit svojmu dietatu, uz to je vyhra.

anonym_c5d110
Včera o 21:21

viem si predstavit, ako sa citis, ale nevycitaj si to, neurobila si to umyselne a je dost mozne, ze by sa to stalo aj tak. mne sa syn narodil trocha skor a po porode mal problemy a tiez som si potom hovorila, ze som uz mala sediet doma v klude a nie este v ten den soferovat na predporodny kurz atd. ale netusim, co by bolo, keby som nesla, mozno by sa porod spustil aj tak. zaujimalo by ma, co presne si mu davala, prave preto, co pisu aj ostatne baby - aby sme sa my ostatne poucili. budem vdacna, ak napises. a drzim palce vo vsetkom, co vas caka.

Strana
z2