Čo dávate deťom na posilnenie imunity?
ake mate skusenosti s imunoglukanom ?
my davame kolostrum a pochvalujem si ale samozrejme aj vela ovocia, prechadzok 🙂
my máme s imunoglukan výbornú skúsenosť sme z nou veľmi spokojný od kedy ju používame od vtedy je moja dcera menej chora
Nedávam nič, dieťa do 6 rokov ešte nemá dostatočne vyvinutú imunitu, nepovažujem za potrebné pchať do detí "zaručené preparáty" vtedy, keď sú zdravé. Dávam pozor aby neboli spotené, aby nemali mokré nohy, obliekam primerane + vyvážená strava plná ovocia a zeleniny. To som krkavčia mater, čo? 😀
Imunoglukan davam pocas celeho zimneho obdobia...a k tomu kazdy den na cerstvom vzduchu aby pripadne virusy zo skolky sme vyzabijali 😵
imunoglukan som davala aj starsej aj mladsej...Starsia - super od oktobra ani sopel (ucinok som uvidela az po mesiaci uzivania)..., mladsia uvidim, teraz po dlhsej pauze nastupila do skolky, tak uvidim...
My uzivame od jesene Imunoglukan..aj nasa detska lekarka nam ho odporucila na posilnenie imunity, ale nezabera vobec.. :(
Snazime sa mat aj pestru stravu, pohyb..atd. ale aj tak sme s malymi prestavkami casto chori ..
Nam imunoglukan vobec nepomahal.. nakoniec sme skoncili u imunologa, bo bola stale chora, tak mame od neho isoprinosine, zda sa mi ze zabera dobre... uvidime casom.. ale tiez by som zbytocne do nej nich nepchala, pokial to nie je nutne ako to bolo u nas.. ako pise anniera
dcére dávam bronchowaxom od imunologicky plus betaglukan a vit.C .... Zatiaľ to je 50 na 50. Synovi dávam betaglukan a vit.C pomáha mu. Dcéra je ťažký pripad pre znovuvybudovanie imunity....
myco baby draci sirup a pijeme kozie mlieko
http://eshop.tcmslovakia.sk/z1834-mycobaby-drac...
na začiatku sme dávali colostrum teraz imunoglukan. Dôležité je však 3 mesačná kura, inak sa nedostaví výsledok.
my sme teraz zacali davat imunoglukan, lebo dcera zacala chodit do skolky...chodi tam od zaciatku februara, sice kratko, ale zatial nebola chora...ona ma celkovo dorby imunitny system, prvykrat mala atb teraz kvoli mocovym cestam, tak snad zase dlho ziadne nebudu
nic..iba pri nejakej chorobe potom vitaminy 😅 imuniglukan som skusala min.rok..malej z neho bolo tazko na zaludok 🤐
ahoj davam vitamin C v tablete do čajiku ale scmula aj ako cukrik 🙂) a ovocie papa jablčko citronovy cajik pomaranč a kysla kapusta mu chutí ma 2 roky a toto praktizujem od roka
sem-tam Echinacea + vitamíny, samozrejme pobyt na čerstvom vzduchu, ovocie, dostatok spánku
otuzujeme , vela chodime von ci prsi ,snezi svieti slnko alebo je vietor to je jedno 🙂 🙂 ,vela ovocia ,zeleninky mliecne vyrobky a poviem Vam ze aspon u nasto zabera.. maly nebral antibiotika uz tri roky
davala som imunoglukan, no nevidela som nejake pozitiva ... teraz pije len kozie mlieko, vit. D dostava a vit. C obcas
aj popri ovoci, zeleninke, prechadzkam v každom a materskemu mliečku byval syn chory ...vyskušali sme med manuka a možem ho odporučit. Synovi sice nechuti :( je preneho velmi sladky ale pomaha mu. Škoda, že na slovensku sa tažko zhana, mame ho zo zahraničia
súhlasím s prvým názorom- zdravá strava+ všetky choroby liečime za pomoci Colostra, ktoré vždy zaúčinkuje..inak žiadne lieky ani vitamíny na prevenciu 🙂
@mimulik3 My používame prirodzený rybí tuk - namiesto umelých D vitaminiv z lekarne! V zimných mesiacoch je hlavne pre deti nevyhnutný (aj pre dospelých)!
Najviac na svete sa nachadza (v prirodzenej forme) v rybom tuku.
Odporúčam http://ostatne.bazos.sk/inzerat/30774582/Moller...
Cerstvy vzduch v kazdom pocasi, dva krat za den,spanok vonku v kociari,ovocie,zelenina,malo sladkosti......ziadne umele vitaminy.....

My mame broncho-vaxom, normalne od imunologicky, ale aj obvodna detska to vie predpisat a da sa to tusim aj kupit. Veleeelmi dobre s tym mam skusenosti pri oboch synoch 😉 Je to liek, nie doplnok stravy. Imunoglukan sme nemali, ale pocula som tak 50 na 50 ze pomohol/nepomohol 😕