icon

Dajú sa upraviť nohy do X u detí?

30. mar 2026

Pojdem a nou k ortopedovi-ale otazka pre Vas co mate skusenosti-da sa to casom upravit?

anonym_244af5
30. mar 2026

Uz davno ste mali chodit ku fyzio a cvicit, cvicit, cvicit. Este dnes objednaj ku fyzio. Driemala si uz dost 4,5 roka. Aj ku ortopedovi je samozrejme spravne ist.

autor
30. mar 2026
@anonym_244af5

Uz davno ste mali chodit ku fyzio a cvicit, cvicit, cvicit. Este dnes objednaj ku fyzio. Driemala si uz dost 4,5 roka. Aj ku ortopedovi je samozrejme spravne ist.

@anonym_244af5 tvoje deti maju/mali do X?

anonym_244af5
30. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_244af5 tvoje deti maju/mali do X?

@anonym_autor Ano, preto sa k tomu vyjadrujem. V 4,5 roku sme to uz mali vyriesene. To uz sme davno predtym zacali chodit ku fyzio a kazdy den cvicili doma cviky od fyzio pre male deticky - zabka, pavuk, medved, tucniak a vela dalsich cvikov. Fyzio ti poradi. Treba spevnit cele telo, to je zaklad.

aurora33
30. mar 2026

@anonym_autor chlapec či dievca?

autor
30. mar 2026
@anonym_244af5

@anonym_autor Ano, preto sa k tomu vyjadrujem. V 4,5 roku sme to uz mali vyriesene. To uz sme davno predtym zacali chodit ku fyzio a kazdy den cvicili doma cviky od fyzio pre male deticky - zabka, pavuk, medved, tucniak a vela dalsich cvikov. Fyzio ti poradi. Treba spevnit cele telo, to je zaklad.

@anonym_244af5 a upravilo sa uplne?

autor
30. mar 2026
@aurora33

@anonym_autor chlapec či dievca?

@aurora33 dievca

anonym_710bac
30. mar 2026

@anonym_autor a nemajú ploché nohy? Ja mám ploché nohy a mám ich do x aj v dospelosti. Keď som bola malá rodičia to riešili a lekári mi predpísali cviky a ja som to ako decko flákala, takže nepomoholi. Ale nosím ortopedické vložky a vďaka nim ma nohy nebolia. Choď s tým k lekárovi a zisti, či tam nie je podobný problém.

anonym_244af5
30. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_244af5 a upravilo sa uplne?

@anonym_autor Ano, ale treba cvicit. A nezanedbavat to ako pani nizsie zanedbavala. Cim neskor zacnete chodit ku fyzio tym dlhsie bude trvat naprava, az presiahnete vek, kedy sa to este da napravit a dieta ti bude mat do x aj v dospelosti. Naozaj objednaj ku fyzio.

aurora33
30. mar 2026
@anonym_autor

@aurora33 dievca

@anonym_autor a vek?

kacena4
30. mar 2026

urcite ortopéd od nastavi plan liecby po zhodnoteni stavu, ak je potrebne da aj ortezy ak nie rehabky

anjelicek26
30. mar 2026

Moja mala velmi nohy do x a aj rotaciu jedneho kolena... chodili sme na fyzio, plavat, trampoliny a gymnastiku od tych 3-4 rokov. Treba spravit chrbat a brusko, to je zaklad spravneho postavenia celeho tela... dnes ma nohy uplne v poriadku..

anonym_244af5
30. mar 2026
@anjelicek26

Moja mala velmi nohy do x a aj rotaciu jedneho kolena... chodili sme na fyzio, plavat, trampoliny a gymnastiku od tych 3-4 rokov. Treba spravit chrbat a brusko, to je zaklad spravneho postavenia celeho tela... dnes ma nohy uplne v poriadku..

@anjelicek26 Zaujimave, nam fyzio vravela, ze na nohy do x je najhorsie skakanie na trampoline. Lebo dieta ked s takymi nohami skace este si to zhorsuje. Tak, ale moje dieta uz ma nastastie nohy v poriadku uz aj skakat na trampoliny chodime.

anjelicek26
30. mar 2026
@anonym_244af5

@anjelicek26 Zaujimave, nam fyzio vravela, ze na nohy do x je najhorsie skakanie na trampoline. Lebo dieta ked s takymi nohami skace este si to zhorsuje. Tak, ale moje dieta uz ma nastastie nohy v poriadku uz aj skakat na trampoliny chodime.

@anonym_244af5 tak my sme mali profi trening a nie nejake blbnutie, deti chodili dlho aj na sutaze. Zacala chodit rok po tom, co zacala s fyzio a plavanim ak si dobre pamätam. Cca tak, nam to odporucila pediatricka.

anonym_244af5
30. mar 2026
@anjelicek26

@anonym_244af5 tak my sme mali profi trening a nie nejake blbnutie, deti chodili dlho aj na sutaze. Zacala chodit rok po tom, co zacala s fyzio a plavanim ak si dobre pamätam. Cca tak, nam to odporucila pediatricka.

@anjelicek26 Plavanie, gymnastiku aj nam odporucila fyzio. Len tu trampolinu, az ked bude mat nohy ok. Dieta s takymi nohami do x, ked skace na trampoline si ich velmi zatazuje. Pisem to sem len preto, aby sa o trampoline radsej poradili s fyzio. Tvoje dieta aj nase dieta uz ma nohy ok, uz mozu skakat na trampolinach 🙂.

simonaturn
31. mar 2026

@anonym_autor nam sa upravili, dcera chodila doma bosa, ked sme si vsimli problem tak sme kupili papucky , a do topanok vlozky a patnym lozkom, do roka bola ok 🙂