Dakujeme Strapco - ORL rady
chcem zalozit temu a zaroven podakovat Strapcovi za jej vzdy ochotu odpovedat na nase otazky.chcela by som,aby sme mali vsetko pod jednou strechou,aby sme nemuseli odpovede hladat v celom fore 😉 tak supsup vsetky problemy s nostekmi,uskami a krkmi sem 😵 😵 😵
@rina to ze je vybrata mandla neznamena ze dieta sa nestretne uz s bacilom..ak je niekto blizky bacilonosic alebo v detskom kolektive tak nepomoze liecit len ju..bolo by dobre zistit kto je bacilonosic..cize vyterui aspon u najblizsej rodiny
a skus toaletu nosa podla mojho clanku v mojom fotoblogu, skus preplachy solnym roztokom s pridavkom medi alebo koloidne striebro ..su dezinfekcne
ahojte dievčatá dúfam, že sa nenahneváte ale ja mám tiež problém ORL s malým. Neviem či už sa tu tento problém riešil, ale nemám šancu prečítať 83 strán. Ja by som chcela poprosiť o radu. Mám 2,5 ročného chlapca, ktorý sa začal špárať v nose. (asi 3 mesiace) Parazity nemá( vraj je to príznak) a špára sa neustále keď stojí, sedí, ide spať... skrátka stále neviem či je to zlozvyk, alebo to môže byť nejaký príznak )problém) naznačujúci nejakú chorobu.ˇPoraďte ak máte skúsenosť ďakujem.
@sisaha čo znamená po troške???? už ho skoro nemáme,všetko vygrcala.... teraz je na tom tak,že nechce nič jesť,takže pochybujem,že mi zje jogurt s čudnou chuťou.....neviem,dokedy mám skúšať tieto experimenty.... už týždeň mala brať ATB a neberie.... neviem,čo robiť...ale ona je tká,že keď prekukne nový spôsob dávania lieku,tak už nefunguje....preto sa nám podarilo jej dať 4x ATB,moment prekvapenia...ale dokedy môžem skúšať takéto veci a čakať,že sa dehydruje vracaním?
@rolak no mala som na mysli, ze do otvoreneho jogurtu das tretinku davky, poriadne zamiesas a das jej zjest, tam by rozdiel nemala velmi postrehnut, po dalsich 2 lyzickach pridaj dalsiu tretinku a poriadne zamiesaj, ak treba otvor dalsi taky isty jogurt a pridaj z neho do toho prveho, aby sa chut stratila, no a potom ten zvysok.. Nesmies to tam ale vmiesavat pred nou.
@rolak ano, tak aby to nevidela..neviem aky nejedak je tvoja, ale moja az taky velky, ze ona sa sama nenaje vobec, cize jogurt v ruke drzim ja. MOzes to urobit aj tak, ze jej na youtube pusti pingu, alebo mašu a medveda, alebo cokolvek co by ju zabavilo a popri tom to do nej láduj...

@andrea_b pozri moj clanok o toalet nosa..ziadal by som vyteri a podla toho nasadit alebo nenasadit loklane ATB