icon

Děti s diagnózou srdíčka

ivousek
16. sep 2009

Chci se zeptat -byl tady někdo na operaci srdíčka se svým drobečkem? Napište prosím jaké byli vaše zkušenosti a jak to zvládlo vaše dítě?Malá je zařazená do programu čekajících dětí k operaci a já s manželem si samozřejmě nedokážeme představit jak to zvládneme a co nás čeká,ale také ji.Samozřejmě paní doktorka povídala jak to všechno bude probíhat před i po operaci,ale ráda bych si přečetla jak se to dá zvládnout co nejlépe a jak to zvládl Váš drobek. Předem děkuji

misicka455
13. aug 2010

Ná čeká velká kontrola v uterý sice jsme byly před týdnem tady u dr a tá říkala, že to vše vypadá pěkně tak bych se neměla ničeho bát, ale i tak jen jak tam na to místo dojedu mám takové úzko nevím jakto popsat prostě nic moc pocit 😒 Minule jsme taky jely týden po operaci a pak si nás tam tři tejdny nechaly 😒 Ale když se koukám na VErču jak na zemi bojuje s hlavou hada tak tentokrát to dopadne dobře a my pošupajdíme domů 🙂

sasulec
13. aug 2010

@misicka455 to chce foto..😉 istotne to zvladnete a sup sup domkov..😉

misicka455
13. aug 2010

🙂

smardik
13. aug 2010

@misicka455 kontrola dopadne dobře, dáme srazík a pojedet domů 🙂 🙂, věci pro TOmíka už mám sbalené,zítra Honzíkovi a sobě a je to. Je to poprvé co budu tak dlouho bez Tomáška ☹

Verunka vypadá spokojeně

dara76
13. aug 2010

@sasulec 😲 🙂 🙂 🙂 jej dakujeme za prianie, si jedna z prvych gratulantov. Velikanska oslava nas caka uz zajtra. (Katka sa totiz narodila 2 dni po mojich narodkach a medzitym mam meniny 🙂 a v uzkej rodine su 2 Zuzky).
Ten jej velky brat by jej mohol konecne robit menej zle ale inak ju straasne lubi.
Vasa angina je uz zazehnana?

blue04
13. aug 2010

@misicka455 Verunka je uzasna....nic jej nechyba 🙂

sasulec
13. aug 2010

@misicka455 jeej misi sak to je novodoba princezna,ani ritiera na oslobodenie od sesthlaveho draka nepotrebuje,krasne si poradi aj sama,sikulka nasa..😉
@dara76 tak to ma este viac tesi a posielame sladky boztek..😉 a k vcerajsim meninkam vsetko naj a tebe aj celej rodinka vela zdravicka a lasky..😉

selo
13. aug 2010

@misicka455 zlatusik usmievavy 🙂 . moja nellynka je o mesiac mladsia.

mirulienka
13. aug 2010

ahojte srdiecka,

dodatocne blahozelame vsetkym oslavencom 🙂 zuzkam a malej katke a jej maminke posielam nase cmuuuk 😲

tiez myslime na oliverka a silnooo drzime palce, aby sa uz suy ozvala a napisala, ze je vsetko ok a uz idu domov...

@smardik vam zelam v pondelok tiez veeeeelmi vela stasticka a zdravicka a rychlo sa nam sem vratte, aby nam nebolo smutno ☹ honzik je chlap jak hora, prenho to bude brnkacka 🙂

misicka455
14. aug 2010

Smaradik neboj sice se ti bude stýskat, ale budeš tam kde tě bude víc potřeba a když to dobře půjde tak za týden už můžete být doma 😉

dara76
14. aug 2010

@mirulienka Dakujeme krasne 😲 🙂

smardik
14. aug 2010

@misicka455 já vím ale bude mi moc chybět,tak dlouho jsme bez sebe ještě fakt nebyli ale bude u mých rodičů a tam je rád a je mu tam dobře 🙂 užije si zahrádku, nabaští se ovoce, polítá 🙂

sasulec
14. aug 2010

smardik zelame vela stasticka,velky brasko to zvladne uvidis,ved on isto citi,ze ta teraz malinky Honzik potrebuje 😅

sasulec
14. aug 2010

@dara76 vidis vcera som si nevsimla,ze si sa pytala,ano,nastastie angina je uz za nami uz aj papkame vsetko,tak uz hadam ani dasenka nebolia..😉

smardik
14. aug 2010

holky jdu se rozloučit,ráno před 7vyrážíme na vlak takže už počítač asi zapínat nebudu, mějte se dobře a opatrujte dětičky. Mám kontakt na misicku tak ji napíšu a podá o nás hlášení

misicka455
14. aug 2010

@smardik štastnou cestu a na pondělek hodně síly neboj dobře to dopadne budem držet palečky a že jich máme 😉

smardik
14. aug 2010

@misicka455 dík, až tam budete na tu kontrolu tak mi napiš, mám ti poslat do IP číslo?

misicka455
14. aug 2010

@smardik raději mi to číslo ještě napiš 😉 Budeme tam kolem deváté, ale než podstoupíme veškerá vyšetření tak bych to víděla tak kolem 11 či 12 , ale určo napíšu 😉

smardik
14. aug 2010

@misicka455 tak napiš já ted vůbec nevím co budu dělat já ale chci se sejít 🙂 🙂 🙂 ale včera mě dostala kamarádka ☹ ☹

misicka455
14. aug 2010

@smardik copak ? MYslím tu kámošku?

smardik
14. aug 2010

ale bavili jsme se o té operaci a co budu potom a říkala jsem že jak u něj nebudu moct být že se chci projít po Praze nebo jít na kafe s kamarádkou,prostě at se rozptýlím a kamarádka mi řekla že Honzíka asi nemám dost ráda když si dovolím mimo nemocnici a nebudu tam, že ona by se s nemocnice ani nehla

misicka455
14. aug 2010

Aha, no to je o tom že asi nemá nemocné dítě. My ten čas trávily doma jelikož to byla náročnějsí operace amalá byla déle na tom pooperáku a na každej den jsem měla nějakou náštěvu a nebo výlet nebo tak někdo někdo by si řekl, no nemá Verču doma tak si uživá, ale mě šlo o o mít kolem sebe co nejvíc lidí a co nejvíc čiností abych na ni nemyslela, ale stejně to na mě kolikrát spadlo a řvaa jsem po večer 😒 Taky bych vypadla s areálu nemocnice je to ještě horší když víš, že malího máš za dveřma, ale nemůžeš tam 😒

smardik
14. aug 2010

@misicka455 jo o tom to bude ale zabolelo to, kdyby to řekl někdo jiný beru to ale zrovna od ní jsem to nečekala. U Honzíčka budu jak jen mi to dovolí ale když nebudu moct chci jít mimo nemocnici a být s kamarádkou a ne sama zavřená v nemocnici, tam by to na mě všechno akorát padalo-aspon ted si to myslím,třeba to pak bude jinak ale myslím že ne

misicka455
14. aug 2010

Taky si mylsím, že to jinak nebude by jsi tam seděla na prdely a jen by jsi se mučila 😒

smardik
14. aug 2010

@misicka455 právě tak se aspon rozptýlím - jdu za kamarádkama - jedna je v 30týdnu čekají chlapečka tak kuknu na bříško-už mi to chybí a druhá má měsíčního chlapečka tak si zavzpomínám, ti dva moji už jsou velcí chlapečci

holky jdu spát,dobrou noc a opatrujte se

misicka455
14. aug 2010

pa já taky valím do hajan

misicka455
15. aug 2010

Tak myslím na Smaradika už by pomalu měly být v nemocnici na příjmu , tak snad je v pořádku přijmou a až budu něco vědět tak napíšu 😉

misicka455
15. aug 2010

Jinak Verča se snaží pěkně dohánet a ndeska valí břicho a záda na střidáčku sice je to ještě boj, ale už se nám kočička pěkěn otačí 😉

katka6211
15. aug 2010

Ahojte. nestiham vas velmi citat, tak dufam, ze sa deticky maju fajn 🙂
my ideme zajtra na kontrolu, tak som zvedava, ze co a ako

misicka455
15. aug 2010

Katka tak na zítra na vás budem myslet at je vše v pořádku 🙂