Děti s diagnózou srdíčka
Chci se zeptat -byl tady někdo na operaci srdíčka se svým drobečkem? Napište prosím jaké byli vaše zkušenosti a jak to zvládlo vaše dítě?Malá je zařazená do programu čekajících dětí k operaci a já s manželem si samozřejmě nedokážeme představit jak to zvládneme a co nás čeká,ale také ji.Samozřejmě paní doktorka povídala jak to všechno bude probíhat před i po operaci,ale ráda bych si přečetla jak se to dá zvládnout co nejlépe a jak to zvládl Váš drobek. Předem děkuji
Kardiocentrum si vsetci pochvaluju, co sa tyka pristupu, aj pristup pri oznamovani tej najsmutnejsej spravy v zivote rodica. A robia aj odltacky rucicky, nozicky, odstrihnu pramienok vlaskov na pamiatku, toto vam asi nespravi nikto....
Aj jeden doky uz si teraz nepamatam na meno z Kardiocentra spolupracuje na projekte AJ ONI SU NASE DETI /www.ajonisunasedeti.sk/ pod zastitou Detskeho fondu Slovenskej republiky. Tento rok robia seminare po nemocniciach zdravotnemu personalu ako oznamovat rodicom ze ich dieta zomrelo ci je natom velmi zle.A pomahaju rodicom v tazkej situaciiii...
To meno este pozrem,,
Takze uz som to nasla je to:
Martin Zahorec - kardiolog, pracuje v DKC na Kramaroch
a musim spomenut aj dalsich,
Vesna Korosova - tento projekt je jej napad, bohuzial z vlastnej skusenosti,
Maria Andrasiova - psychologicka specializujuca sa na onkopacientov
Vsetkym patri moja vdaka za to co robia.
to hej, moja ucta vsetkym ludskym doktorom.
A este stale ste vymknuti?
Macka, to vam svieti slniecko? super, u nas je naprd. aj cez vikend ma byt,
motorka je v garazi ☹
tak som sa prave vratila s malou z usg
dia, u Holana som bola v Aupark Tower - tam je od aprila tohoto roku, je to sukrome ale neviem ci je to Medifera 😢 , ale je to perfektny lekar, pristup ma super, vsetko pozrie, vysvetli...
prvotrimestralny screening som mala - ale usg mi nerobil Dankovcik, ale v nemocnici
platili sme 70 e, ale dal nam zlavu, ked som sa objednavala, tak mi na recepcii povedali ze vysetrenie je od 50e vyssie, ze zalezi od vysetrenia a teda od toho, aky usg sa bude robit
Peniaze su nic, oproti zachranenemu ludskemu zivotu.
Gud je perfektne ze ste v poriadku, drzime palceky nech to je tak navzdy 🙂
tu stranku som tiež pozerala,tú:Ajonisu...je tu pekne ale zajtra už nemá byť tak uvidime 😉
baby,vy mi davate strasneho chrobaka do hlavy..
ta by som mala zavolat Holanovi,ten by urobil sono a opytam sa ho ako to on vidi? ze mne povedali na Kramaroch, ze mame cakat este rok ,ale ja som chcela poznat jeho nazor,co si o tom mysli?nebude to hlupe,ze spochybnujem nazor dr.Masuru?
a aj keby mi povedal Holan,ze ano,dajte si to zoperovat skor,kto mi ju zoperuje?bo mi cakame na Kramaroch na poradie,v poradovniku sme od min. oktobra...
som teraz z toho mimo, ze co bude ak mi povie dr. Holan nieco ine ☹
Sasulec, za spytanie nic nedas 😉 .
Keby to videl Holan nejako inac, tak ma sam kontakty, vsak je byvaly zamestnanec Kardiocentra, takze by mohol mozno aj pomoct...vzdy sa da najst nejake riesenie,
Pekne mu vysvetli o co sa jedna, to som fakt nevedela ze sa tak dlho caka na tento zakrok,, 😲
Ty tam mas okolo seba tych uradnikov,
mozno si mohla zakricat a dosli by nejaki fesaci poziarnici na pomoc 😀
Idem ja uz konecne domeno, sem tam nakuknem vecer medzi prestavkami v superstar 🙂
jaj neviem, povie mi potom, oni nechodia pit, ale chodia do kina, je to jeho kamos z detstva, obaja na zdravu vyzivu..
To v tom kine musia vyzerat ako parik 🙂
mnamky hrozienko,,,

ale u nas vyšlo slniečko a je pekne ale veterno,aj my sme boli u Holana sa mi veľmi páčil,prístup a tak ale oni v tom kardiocentresú asi všetci veľmi dobrí a ustretoví,sa nám tak zdalo.