icon

Dieťa a sexuálne obťažovanie

mininera
22. aug 2013

V prvom rade sa ospravedlňujem za nový nick.Podobnú tému som našla len jednu a tam išlo o 11 ročného chlapca.Nie som tu nová,ale o týchto problémoch mi nie je ľahké písať a priznať sa k nim.Aspoň zatiaľ nie. ☹ Všetko sa to začalo okolo mája.Mali sme na návšteve dcérinu kamarátku menom D. zo škôlky.Obe majú 5 aj pol roka.Staršia dcéra-Ni. mi prišla povedať,že tie dve sú po tme v izbe a zavreté.Potichu som šla za nimi a nachytala som ich.Sedeli obe pod stolom.Vedela som,že robia niečo nekalé.Ostali ticho a na otázku čo robia mi dcéra Ne. povedala,že jej to kázala D.D som hneď poslala domov.Dcéra Ne.mi na moje naliehanie povedala,že jej D. pchala prst do riťky a ju to veľmi bolelo.A ešte,že ak mi to povie,že sa s ňou D. nebude hrať.Keď som sa v pondelok stretla s D. mamou,povedala som jej to.Ešte pred prázdninami som sa dozvedela,že D. obťažovala dvoch chlapcov v škôlke.
A tu sa začína NÁŠ problém.Počas prázdnin tentoraz MOJA dcéra Ne. obťažovala deti.Bolo to na začiatku júla,keď som ju videla u susedov pri našom plote,ako stojí blízko oproti chlapcovi -L.(o rok starší) a on si už dvíhal nohavice hore.(Povedala,že cikal.Neverím.)Ne som dohovorila,vysvetlila aj pohrozila.Druhý raz to bolo na našom dvore 5 metrov odomňa.Rozprávala som s kamoškou a jej syn Ľu.- 4 roky a moja boli pri ríbezliach pokrčeni a hrali sa.Dívali sme sa na nich.Malý sa zodvihol,stiahol kraťasky,tak som šla za ním aj s jeho mamou,či ide cikať.Povedal, že nie.Že mu kázala moja dcéra Ne. dať si dole kraťasy.Povedala som kamoške o predchádzajúcom incidente.Znova som Ne vysvetlila a pohrozila,že nebude chodiť medzi deti.Na ďalšie tri týždne som moju Ne.separovala od detí.Potom som ku nám vzala známej dcéru A.-o rok staršiu.(najkamošku mojej).Odišli na poschodie hrať sa.Po 5 min som šla na kontrolu.Dvere zavreté,otvorím a moja dcéra na nej a obe mali nohavičky dole.Malá A. mi povedala,že jej to moja kázala.Odviezla som ju domov a oznámila to jej mame.Bolo mi to tak trapné. Ne som sa pýtala, kde na to chodí,kde to videla,kto jej to ukazoval.Povedala,že to videla na obrázku na dverách v garáži u nás.Šli sme sa tam spolu pozrieť,ale tam sú len 4 baby s nahými prsiami.Nič viac.Tak som sa jej znovu opýtala a ona len mikla plieckom.Hneď ten deň som volala detskej psych. a objednali nás na 28.8.A posledná kvapka pred 2 dňami.Bol u nás Ľu.znova. Bez môjho vedomia.Dcéra von sa hrala .Ľu mama bola naproti nášmu domu a videla ich.Akonáhle ich stratila z dohľadu(zašli za dom),šla za nimi.Videla,ako Ne drží Ľu. ruky a pchá si ich medzi svoje nohy.Kraťasy mala dole.A doma Ľu doma povedal,že aj on mal kraťasy dolu a prstom mu pichala do pinďúra.V ten deň mi praskli nervy a Ne dostala výprask.Je toto len detská zvedavosť?Bude moje dieťa úchylné?Spravila som niekde chybu?Vyrastie z toho?Čo mám robiť?Za dva týždne škôlka a ja rozmýšľam,či ju tam vôbec dám.A či to oznámim v škôlke rodičom detí.
Čo sa týka mňa a manžela.Ja nemám problém sa prezliekať pred deťmi,manžel je o čosi zdržanlivejší.Prezlečie sa,ale nebehá po spálni dole bez.Ne spáva s nami v spálni,lebo jej nemáme kam dať posteľ.(máme sa sťahovať.)Náš sex.život je len vtedy,keď Ne chrápe.Staršia dcéra takéto problémy nemala.A ešte čosi.Chodia k nám kamaráti staršej dcéry, 9 ročný a tých neobťažuje.Poradí mi niekto?Máte niekto takéto skúsenosti?

le_to
28. feb 2014

@digysa obidve možnosti sú naprd

digysa
28. feb 2014

@le_to Krive svedectvo neopravnuje nikoho na odnatie dietata..... Toto je blud!

Co mas napisane na papieri? Tam musi byt DOVOD, nejaky realny dovod na odobranie.

Ak by si bola cvok-tiez by to muselo byt lekarsky podlozene...vysetrili ta? Dali ti papiere, ze si psychicky narusena?

Co je toto za bajku? AKo moze niekto len tak zobrat dieta druhemu rodicovi, lebo povie ze je cvok a vymysla si....

Ludia klamu stale....

le_to
28. feb 2014

@digysa keby som nemala zdravé srdce, tak by som dostala infarkt už minulý rok, keď som na to prišla

le_to
28. feb 2014

@digysa nie nemali to nijako podložené ničím,

lucinocka
28. feb 2014

@digysa myslim, ze ked mal vsetko zaplatene , tak je uplne fuk ci mal papier nejaky alebo nie🙂 Rozhodnute bolo uz davno predtym, nez sa tam ona vobec ukazala 🙂 je to hnus.. ubohe dieta:(

digysa
28. feb 2014

@le_to Poviem ti, kde si urobila najvacsiu chybu......bez dokazov, zbrkle si podala to trestne oznamenie...
Ja by som mala natocene videa pri rozhovore so synom, posudok od psychologicky v ruke a najskor stretnutie s pravnikom a az potom trestne oznamenie.
Nechapem, ale preco si mu dovolila spat so synom v spalni....preco ste neboli vy spolu a on sam?

Tam je tolko otazko v tomto pribehu....Musis bojovat ako ta mama, co jej UK zobrali deti...ona to dokazala. Mala by si to urobit aj ty. Toto je nespravodlivost.(ak pises pravdu).

digysa
28. feb 2014

@lucinocka Ale to sa neda len tak vybavit....to musi byt nejako podlozene... ja by som isla s tym na najvyssi sud...

sara07
28. feb 2014

http://www.vop.gov.sk/
skúšala si toto , ombudsmana ?

lucinocka
28. feb 2014

EU sa ohana vselijakymi zakonmi na ochranu dietata a toto sa deje...kde je teraz ta idiotska socialka? Normalnym ludom beru deti a psychopatom nechavaju? fuj

martavrazbova
28. feb 2014

@mininera na to predsa existuju programy - napr. any weblock a vela dalsich - staci si ho stiahnut a nainstalovat do PC. Tierto programy blokuju napr. eroticke stranky a stranky s nevhodnym obsahom.

le_to
28. feb 2014

@digysa neviem si predstaviť kam by som dala kameru v našej spálni, konala som hneď ako som na to prišla a žiadala som policajtov o pomoc, priamo som i povedala, nech si dajú kamery do bytu a budú mať dôkazy, na to mi povedal policajt , že to oni nemôžu,
syn strašne málo rozpráva a je mu zle rozumieť, manžel ma posledné dva roky nenechával so synom samú, stále bol prítomný a k ničomu ma nepustil, právnik sa posral, keď sa mu manžel vyhrážal,
syn ako autista bol zvyknutý byť s nami v spálni najprv vo svojej postielke, lenže potom odmietal byť oddelene tak spal medzi nami, manžel ma zo spálne vyhodil, a mne vyhovovalo, že sa nemusím kukať na jeho ksicht, ktorý sa mi zhnusil dávno predtým svojím otrasným správaním voči mojej osobe a ponižovaním mojej osoby, keby som čo i len tušila o čo ide nenechala by som tam syna s ním ani za nič....teraz si len môžem trieskať hlavu o stenu, že aká som bola krava, ale nepomôže to ani mne ani synovi

andrejka77
28. feb 2014

@martavrazbova Vy asi nepíšete k tejto teme 😀

le_to
28. feb 2014

@sara07 oslovila som aj ochrancov detských práv, ale odpinkli ma že sa vraj mám poradiť s právnikom, že oni mi s tým nepomôžu

zuzka1.
28. feb 2014

nechapem, preco len tak matke vezmu dieta- este aj po uteku do krizoveho centra, nerozumiem, ze by nikto po takomto obvineni nekonal - neverim, ze keby toto napises haraksinovi alebo hoc komu, ze by to neriesili - ked mas dokazy na to, ze nikto nekona, dokumentaciu hadam mas - co si pisala, odpovede, zamietnutia atd, urady musia mat tvoje podania v archive .
ked ta obvinuje, daj si spravit vysetrenie, nechms cierne na bielom, ze si ok.

le_to
28. feb 2014

@lucinocka presne tak on je nebezpečný psychopat, ale na prvý pohľad to nikto nevidí, vie zahrať normalneho

digysa
28. feb 2014

Neviem, ja kebyze sedim teraz za pocitacom, tak uz mam napisany format listu a ten KAZDY den posielam

prvnikom
mediam
sudu

Ja by som si najala sukromneho detektiva.......ten by zistil vsetko. Su taki a zaoberaju sa takymito vecami.

Zistila by som si kde byva- hned po stretnuti so synom by moj detektiv vystartova za nim.
Dala by som si zistit co robia cely den, ci ho vodi do skoly, ci s nim chodi do prace.....
Detektiv by nafotil fotky...mozno by sa mu podarilo nafotit aj tie "dolezite fotografie"

Podla mna si neurobila vsetko, co sa da........da sa toho urobit este vela.............ver mi

le_to
28. feb 2014

@zuzka1. no po tomto všetkom mi už nikto nenapíše, že som ok, pretože som na prášky

abbey1
28. feb 2014

@zuzka1. Vo mne to vyvoláva množstvo otázok.Chápem, že otec môže byť vplyvný, že kompetentní nie vždy konajú, ako zákon a česť kážu.Ale aby sa nenašiel nol z oslovenych, kto by stál na strane matky, žiadny lekár ochotný vyšetriť dieťa?

le_to
28. feb 2014

@digysa súkromný detektív mi povedal, že on ho nemôže odpočúvať, že to sa robí až po rozhodnutí súdu, a súd dá rozhodnutie až po podaní trestného oznámenia, a to som urobila
vždy chodí za mojou matkou to ja viem, ale kde býva neviem
nevodí ho nikam, údajne ho z práce vyhodili, ale ja tomu neverím, ja totiž neverím už ničomu čo on povie

digysa
28. feb 2014

@abbey1 Presne........po celom tomto humbuku dieta este nebolo vysetrene? To je straaaaaaaaaaaaaaaaaasne podozrive. A este je aj autista?

zuzka1.
28. feb 2014

@le_to to neber ako urazku, ale fakt s daj vysetrit aspon u dvoch nezavislychodbornikov, nech mas aspon nieco v rukach

zuzka1.
28. feb 2014

@abbey1 rovnake pocity

digysa
28. feb 2014

@le_to Nepotrebuje ho zatial odpocuvat, ale zistit co robi, kam chodi, kde byva..........

Toto slovensko mi pripada, ako keby tu bola doba kamenna....prcic!

le_to
28. feb 2014

@zuzka1. rozmýšľam nad tým, že pôjdem

le_to
28. feb 2014

@digysa diagnózu mu zrušili 13.5.2013

le_to
28. feb 2014

@digysa ano súkromný detektív mi s tým nepomohol a poslal ma na políciu, kam by som išla tak či tak, to mi ani hovoriť nemusel

sissmiss
28. feb 2014

@le_to kamarat ma detektivnu kancelariu ak sa to tak da nazvat. Nie je pravda ze musi byt nejake rozhodnutie sudu aby ocko zacalo konat. Toto nema so sudmi alebo organmi cinnymi v trestnom konani nic spolocne. Pisala si ze na pravnika mas, ze bez problemov. Si zamestnana? Vieme ti my nejako pomoct? Ak je to cele pravda tak by sa mozno dalo nieco

melanche
28. feb 2014

@le_to zabudla si ešte napísať o svojich telepatických schopnostiach. je to dôležité!

digysa
28. feb 2014

@le_to Problem je v tom, ze pedofil ho bude zneuzivat do urciteho veku a potom....potom sa ho urcite bude chciet okolo toho 14-eho roku zbavit.........
Ale zit 10 rokov takyto zivot.......to dieta je uz teraz mrtve..... 😢

le_to
28. feb 2014

@sissmiss ja som si nič nevymyslela, na právnika mám, aj na detektíva mám, aj keď momentálne nepracujem nikde, ak by mohol niekto pomôcť môjmu synovi bola by som vďačná