icon

Dieťa a sexuálne obťažovanie

mininera
22. aug 2013

V prvom rade sa ospravedlňujem za nový nick.Podobnú tému som našla len jednu a tam išlo o 11 ročného chlapca.Nie som tu nová,ale o týchto problémoch mi nie je ľahké písať a priznať sa k nim.Aspoň zatiaľ nie. ☹ Všetko sa to začalo okolo mája.Mali sme na návšteve dcérinu kamarátku menom D. zo škôlky.Obe majú 5 aj pol roka.Staršia dcéra-Ni. mi prišla povedať,že tie dve sú po tme v izbe a zavreté.Potichu som šla za nimi a nachytala som ich.Sedeli obe pod stolom.Vedela som,že robia niečo nekalé.Ostali ticho a na otázku čo robia mi dcéra Ne. povedala,že jej to kázala D.D som hneď poslala domov.Dcéra Ne.mi na moje naliehanie povedala,že jej D. pchala prst do riťky a ju to veľmi bolelo.A ešte,že ak mi to povie,že sa s ňou D. nebude hrať.Keď som sa v pondelok stretla s D. mamou,povedala som jej to.Ešte pred prázdninami som sa dozvedela,že D. obťažovala dvoch chlapcov v škôlke.
A tu sa začína NÁŠ problém.Počas prázdnin tentoraz MOJA dcéra Ne. obťažovala deti.Bolo to na začiatku júla,keď som ju videla u susedov pri našom plote,ako stojí blízko oproti chlapcovi -L.(o rok starší) a on si už dvíhal nohavice hore.(Povedala,že cikal.Neverím.)Ne som dohovorila,vysvetlila aj pohrozila.Druhý raz to bolo na našom dvore 5 metrov odomňa.Rozprávala som s kamoškou a jej syn Ľu.- 4 roky a moja boli pri ríbezliach pokrčeni a hrali sa.Dívali sme sa na nich.Malý sa zodvihol,stiahol kraťasky,tak som šla za ním aj s jeho mamou,či ide cikať.Povedal, že nie.Že mu kázala moja dcéra Ne. dať si dole kraťasy.Povedala som kamoške o predchádzajúcom incidente.Znova som Ne vysvetlila a pohrozila,že nebude chodiť medzi deti.Na ďalšie tri týždne som moju Ne.separovala od detí.Potom som ku nám vzala známej dcéru A.-o rok staršiu.(najkamošku mojej).Odišli na poschodie hrať sa.Po 5 min som šla na kontrolu.Dvere zavreté,otvorím a moja dcéra na nej a obe mali nohavičky dole.Malá A. mi povedala,že jej to moja kázala.Odviezla som ju domov a oznámila to jej mame.Bolo mi to tak trapné. Ne som sa pýtala, kde na to chodí,kde to videla,kto jej to ukazoval.Povedala,že to videla na obrázku na dverách v garáži u nás.Šli sme sa tam spolu pozrieť,ale tam sú len 4 baby s nahými prsiami.Nič viac.Tak som sa jej znovu opýtala a ona len mikla plieckom.Hneď ten deň som volala detskej psych. a objednali nás na 28.8.A posledná kvapka pred 2 dňami.Bol u nás Ľu.znova. Bez môjho vedomia.Dcéra von sa hrala .Ľu mama bola naproti nášmu domu a videla ich.Akonáhle ich stratila z dohľadu(zašli za dom),šla za nimi.Videla,ako Ne drží Ľu. ruky a pchá si ich medzi svoje nohy.Kraťasy mala dole.A doma Ľu doma povedal,že aj on mal kraťasy dolu a prstom mu pichala do pinďúra.V ten deň mi praskli nervy a Ne dostala výprask.Je toto len detská zvedavosť?Bude moje dieťa úchylné?Spravila som niekde chybu?Vyrastie z toho?Čo mám robiť?Za dva týždne škôlka a ja rozmýšľam,či ju tam vôbec dám.A či to oznámim v škôlke rodičom detí.
Čo sa týka mňa a manžela.Ja nemám problém sa prezliekať pred deťmi,manžel je o čosi zdržanlivejší.Prezlečie sa,ale nebehá po spálni dole bez.Ne spáva s nami v spálni,lebo jej nemáme kam dať posteľ.(máme sa sťahovať.)Náš sex.život je len vtedy,keď Ne chrápe.Staršia dcéra takéto problémy nemala.A ešte čosi.Chodia k nám kamaráti staršej dcéry, 9 ročný a tých neobťažuje.Poradí mi niekto?Máte niekto takéto skúsenosti?

le_to
28. feb 2014

@sissmiss na vyjadrenie prokuratúry čakám

sissmiss
28. feb 2014

@le_to na upsvar to daj pisomne, prokuratura tiez pisomne. Za co bol manzel trestne stihany?

sissmiss
28. feb 2014

@le_to a ty si na tom ako? Lebo sa mi zda velmi zvlastne ze by nikto nereagoval na taketo vazne obvinenia.

le_to
28. feb 2014

@sissmiss sexuálne obťažovanie , ano bolo to podané písomne v oboch prípadoch

jankako
28. feb 2014

@le_to budem zvracať z tých ohavností páchaných na tvojom dieťati a plakať ako mu je ubližované 😢 toto je pomoc týraným deťom???sku....ý štát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😠 zmrdi policajský..našetrila by som si prachy a dala tých pedofilov zamordovať..

sissmiss
28. feb 2014

@le_to aha, mna zmiatlo to "osobne informovala". Cele divne...

le_to
28. feb 2014

@sissmiss ešte v lete podal na mňa trestné oznámenie za ohováranie, bola som vypočúvaná raz, potom v septembri niekto volal kvôli tomu a odvtedy je ticho

le_to
28. feb 2014

@sissmiss prepáč zle som sa vyjadrila dala som im vedieť písomne, vedela som, že osobná návšteva je absolútne k ničomu, však na UPSVAR pravá ruka nevie čo robí ľavá a vždy keď som tam niečo predtým vybavovala tak som dostala 100 chybných info až kým som sa dopracovala k nejakému výsledku no des

le_to
28. feb 2014

@jankako hej a ja blbá som čakala na spravodlivosť

bejbinka
28. feb 2014

@le_to je Tvoj manzel nejake vacsie zviera...lebo podla toho co pises, mi to tak pripada...vsak nie je mozne, aby ho aspon neprezreli...ved pri akomkolvek podozreni ma kazdy plnu hubu prav dietata, toto nie je normalne?! to ze Tvoj chlapec nevie povedat, co mu robia, využiva manzel na celej ciare. A nejake tie relacie typu Lamparen - tam si skusila napisat? Skoda, ze si maleho nedala prezriet este predtym, ako si podala na manzela trestne oznamenie. Mala si syna zobrat do uplne ineho mesto a nechat ho prezriet lekarkou, ktora by o tom spravila zaznam, to uz by sa Ti potom lahsie konalo. Zrejme si si to dobre dopredu nepremyslela a spolahla si sa na nase organy...zial, ako vidim, nic tu nefunguje. Som zhrozena.

sissmiss
28. feb 2014

@le_to uz chapem ako si to myslela. No neviem ak prokuratura nebude konat, ak upsvar nekona, pediatricka nekona, psycholog nekona...nie je mozne ze by to predsa len nebola pravda?

le_to
28. feb 2014

@bejbinka ano presne tak využiva , jedna redaktorka to chcela dať do Reflexu, ale neprešlo to cez nadriadenú,
no vidíš vôbec som nepočítala s tým, že ma na Kramároch odbijú, že mám počkať na policajtov
no keby som vedela ako to po 9tich mesiacoch dopadne, tak konám inak

le_to
28. feb 2014

@sissmiss nuž ešte je tu jedna možnosť, že ja som tá paranoidná psychopatka

le_to
28. feb 2014

no ale to by sa musel najprv nájsť doktor, ktorý by sa pozrel synovi na konečník, a ktorý by spravil znalecký posudok, či je zneužívaný alebo nie, to sa ale do dnešného dňa nestalo

le_to
28. feb 2014

a manžel sa mi doslova rehoce do ksichtu, že on si bude celý život chodiť po slobode, toto stále opakoval ako pokazený gramofon

andrejka77
28. feb 2014

nechápem ako to že neprešlo ,že to nikoho nezaujima niečo také otrasné ,ak viem že to je pravda tak sa za to bijem a nenechám dieta s takým človekom čo ho zneužíva ja by som sa zbláznila 😕 nechápem

digysa
28. feb 2014

@le_to Preco si nenajdes najaku normalnu psychologicku a neporozpravas jej svoj pribeh a nedohodnes sa s nou, ze ked pride syn k tebe, tak ho das jej vysetrit?

Keby sa toto robilo s mojim synom, tak ja si asi tajne kupim 2 letenky, vsetko si pripravim a uteciem z krajiny...

Lebo nie je mozne, ze dieta doteraz zije s clovekom, ktory ho denno-denne znasilnuje...TO JE BRUTAL...

Radsej by som uniesla svojho syna......alebo by som NEPISALA do JOJKY, ale prisla tam s placom a vyrozpravala by som im svoj pribeh........

TOTO nie je normalne. Kto je tvoj manzel, ze sa moze vyhrazat akemu kolvek uradnemu cinitelovi?

Ja by som to rozpisala na Facebook, internetove blogy, k prezidentovi by som isla, letaky rozhodila..........vies ako musi tvoj syn trpiet? 😢 😢 😢 😢 😢

le_to
28. feb 2014

a po podaní trestného oznámenia sa mi vyhrážal, že dostanem 5 rokov za krivú výpoveď

le_to
28. feb 2014

@andrejka77 ano tak ja som už z toho na prášky a som jednou nohou v cvokárni

spinoscapularnabeta
28. feb 2014

@le_to je mi zle zle....drzim ti palce aby si sa dovolala spravodlivosti a toho hajzla zavreli. neviem si ani predstavit co musis prezivat ty a tvoj syn.
Cudujem sa, ze sa na manzela vies este pozriet, ja by som ho na mieste zabila.

le_to
28. feb 2014

spinoscapularnabeta no radšej sa už nepozerám, lebo mi je na zvracanie, zabiť by som ho zabila, keby som bola tá psychopatka ako on tvrdí

le_to
28. feb 2014

@digysa to sa nedá so synom som dve hodiny v sobotu raz za dva týždne keď príde ovšem môj muž a on je stále s nami, nemôžem utiecť ani ho uniesť proste nič, totálna bezmocnosť
no vidíš na Slovensku je možné všetko, škoda, že nežijem vo Veľkej Británii, tam majú iné zákony,
môj muž je projektant

digysa
28. feb 2014

@le_to PReco nemozes byt so synom sama? Aky zakon to zakazuje? Cim si sa previnila? PRco nepodas odvolanie? Nerozumiem tomu.

le_to
28. feb 2014

@digysa krajský súd rozhodol, moje odvolanie bolo k ničomu

digysa
28. feb 2014

Uplne vazne teraz premyslam, co je horsie.........ist do vazenia za zabitie a oslobodit dieta od takehoto zivota, alebo prist o dieta a vediet, ze z neho vyrasite "monstrum" (chtiac ci nechtiac), ktore sa zmeni na nepoznanie.... ☹ ☹ 😢 😢 🙄 🙄 🤐

digysa
28. feb 2014

@le_to Na zaklade coho to rozhodli? Cim si sa previnila?

abbey1
28. feb 2014

Celý príbeh je veľmi podivný.

digysa
28. feb 2014

@le_to Co robis prosim ta cele dni? Da sa vobec takyto stav prezit?

le_to
28. feb 2014

@digysa on všade tvrdí, že som si to vymyslela a že som cvok

martavrazbova
28. feb 2014

@mininera a musi ist televizor, ked je v miestnosti? Hoci - teraz uz je to asi jedno - uz cosi zrejme "napozerala" a je zvedava. Myslim, ze to netreba precenovat, ale ani podcenovat. Psycholog by mal efektivne pomoct. Drzim Vam palce.