icon

Dieťa zjedlo dentálnu niť

29. okt 2021

Maminky pomoc . Moje dieta zjedlo práve asi 15cm dentálnej nite 🤯🤯🤯🤯 ma 14 mesiacov . Ísť na pohotovosť alebo to 💩💩💩? Ukludnite ma lebo ma jebne asi

viestta
•
Odpoveď bola odstránená
•
autor
•
29. okt 2021

@viestta ako som videla posledný kúsok ako prehlta ma skoro ..🤯🤯🙈 .. vždy po čistení sa s ňou ešte hra a dnes ju napadlo ju zjesť .. ach 🙈🙈🙈

kvetinka75
•
29. okt 2021

čo všetko sme my pojedli, nepanikár, víde von. Príp. zavolať obvoďáčke čo či povie.

mariaveronikag
•
29. okt 2021

pôjde jej to vonku prirodzene, vykaká. Len sledujte stolicu. Nebojte 🙂

kvetinka75
•
29. okt 2021

Inak rozmýšlam nad tým, že keď sa u nás niečo stalo - čo sa týkalo zdravia, prvé čo ma napadlo, bolo volať obvoďáčke a žiadať o radu a nie hľadať rady na nete. A robím to aj doteraz, buď lekár alebo pohotovosť. Je to rýchle a máš odpoveď od ľudí, ktorí by mali byť odborníci a nie ženy na MK

autor
•
29. okt 2021

@kvetinka75 veď aj ja riešim lekára keď to je niečo vážne ale nebudem ho otravovať keď si myslim že to je trosku hlúposť

kvetinka75
•
29. okt 2021

ten 1 telefonat by lekárka prežila, je to len minuta. Myslím, že z času jej to veľmi neuberie a ty budeš kludnejšia

basska_b
•
29. okt 2021

Je to hlúposť veru. Nerieš. Čo by sa jej akože mohlo stať? Je to jedovaté? Upcha to črevo? Nie. Takby som neriešila

viestta
•
Odpoveď bola odstránená
•
janinah
•
29. okt 2021

Ja si nemyslím že 15 CM nite je maličkosť.volajte pediatrovi.

annm81
•
29. okt 2021

Ja by som tiež pre istotu zavolala lekárovi a opýtala sa na jeho názor. Predsa len je to veľmi pevná niť, môže sa niekde zamotať, vytvoriť slučku.

zuzks5
•
29. okt 2021

pockala by som a myslim si, ze v pohode vide sama von, ale ako zavolat lekarke mozes, no myslim si, ze aj tak ti povie, aby ste popockali do 1. velkej toalety

autor
•
29. okt 2021

Volala som teda a že mame počkať . Snáď to bude ok ach 💩

simca06022011
•
29. okt 2021

Mna by zaujimalo na co sa 14m dieta hra s dent. nitou...
Pridaj jej torsku viac - vlakninu/ovocie a pod do stravy, trosku jej to pomoze mozno rychlejsie.

autor
•
29. okt 2021

@simca06022011 lebo som jej s ňou čistila zuby . Potom sa hráme že čistíme spolu hráčkam zuby . Minutka nepozornosti a zjedla ju

simca06022011
•
29. okt 2021

Jasne, rozumiem, ale 14m ma, ved s takymi malymi vecami sa ani len deti do 3r nemaju hrat, presne kvoli tomu, ze to pojedia za moment. Tak pre dieta si kup detske s drziacikom a mate to aj na viac pouziti... ;) podla mna velmi zla hracka, s kefkou nech sa hra ked treba... Ale samozrejme nic ma do toho nie je, ved toto vykaka, len aby ti nabuduce daco horsie neprehltla.

autor
•
29. okt 2021

@simca06022011 budem si dávať vacsi pozor. Prestala jesť omrvinky zo zeme tak som myslela že uz trosku viac rozmýšľa ale evidentne nie. Je to moja chyba. Musím sa polepšiť

autor
•
31. okt 2021

Tak dámy dnes som ju našla 💩🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻👍🏻