icon

Dieťa zjedlo dentálnu niť

29. okt 2021

Maminky pomoc . Moje dieta zjedlo práve asi 15cm dentálnej nite 🤯🤯🤯🤯 ma 14 mesiacov . Ísť na pohotovosť alebo to 💩💩💩? Ukludnite ma lebo ma jebne asi

viestta
Odpoveď bola odstránená
autor
29. okt 2021

@viestta ako som videla posledný kúsok ako prehlta ma skoro ..🤯🤯🙈 .. vždy po čistení sa s ňou ešte hra a dnes ju napadlo ju zjesť .. ach 🙈🙈🙈

kvetinka75
29. okt 2021

čo všetko sme my pojedli, nepanikár, víde von. Príp. zavolať obvoďáčke čo či povie.

mariaveronikag
29. okt 2021

pôjde jej to vonku prirodzene, vykaká. Len sledujte stolicu. Nebojte 🙂

kvetinka75
29. okt 2021

Inak rozmýšlam nad tým, že keď sa u nás niečo stalo - čo sa týkalo zdravia, prvé čo ma napadlo, bolo volať obvoďáčke a žiadať o radu a nie hľadať rady na nete. A robím to aj doteraz, buď lekár alebo pohotovosť. Je to rýchle a máš odpoveď od ľudí, ktorí by mali byť odborníci a nie ženy na MK

autor
29. okt 2021

@kvetinka75 veď aj ja riešim lekára keď to je niečo vážne ale nebudem ho otravovať keď si myslim že to je trosku hlúposť

kvetinka75
29. okt 2021

ten 1 telefonat by lekárka prežila, je to len minuta. Myslím, že z času jej to veľmi neuberie a ty budeš kludnejšia

basska_b
29. okt 2021

Je to hlúposť veru. Nerieš. Čo by sa jej akože mohlo stať? Je to jedovaté? Upcha to črevo? Nie. Takby som neriešila

viestta
Odpoveď bola odstránená
janinah
29. okt 2021

Ja si nemyslím že 15 CM nite je maličkosť.volajte pediatrovi.

annm81
29. okt 2021

Ja by som tiež pre istotu zavolala lekárovi a opýtala sa na jeho názor. Predsa len je to veľmi pevná niť, môže sa niekde zamotať, vytvoriť slučku.

zuzks5
29. okt 2021

pockala by som a myslim si, ze v pohode vide sama von, ale ako zavolat lekarke mozes, no myslim si, ze aj tak ti povie, aby ste popockali do 1. velkej toalety

autor
29. okt 2021

Volala som teda a že mame počkať . Snáď to bude ok ach 💩

simca06022011
29. okt 2021

Mna by zaujimalo na co sa 14m dieta hra s dent. nitou...
Pridaj jej torsku viac - vlakninu/ovocie a pod do stravy, trosku jej to pomoze mozno rychlejsie.

autor
29. okt 2021

@simca06022011 lebo som jej s ňou čistila zuby . Potom sa hráme že čistíme spolu hráčkam zuby . Minutka nepozornosti a zjedla ju

simca06022011
29. okt 2021

Jasne, rozumiem, ale 14m ma, ved s takymi malymi vecami sa ani len deti do 3r nemaju hrat, presne kvoli tomu, ze to pojedia za moment. Tak pre dieta si kup detske s drziacikom a mate to aj na viac pouziti... ;) podla mna velmi zla hracka, s kefkou nech sa hra ked treba... Ale samozrejme nic ma do toho nie je, ved toto vykaka, len aby ti nabuduce daco horsie neprehltla.

autor
29. okt 2021

@simca06022011 budem si dávať vacsi pozor. Prestala jesť omrvinky zo zeme tak som myslela že uz trosku viac rozmýšľa ale evidentne nie. Je to moja chyba. Musím sa polepšiť

autor
31. okt 2021

Tak dámy dnes som ju našla 💩🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻👍🏻