Do kedy deti slintajú?
Nas ma rok a bez podbradniku ani na krok a to ma 9zubov 😒
Mzslím, že je to individuálne - najstarší veru slintal ašte ako 1 a 1/2 ročný, vlastne v tom období najviac 😔 a dvojky neslintali vôbec (oni ale nemali cumlík ani v noci ani cez deň a to ten najstarší začal cumlík používať ako ročný a iba na noc 😒 )
niekedy deti slintaju preto lebo maju kratku uzdicku pod jazykom pri slintajucich detoch v prvom rade jazyk by som skontrolovala 😉
no nas maly slintal do 2apol roka!!! nic sa s tym nedalo robit, a same to aj preslo. ked bol starsi, nosieval take
satky -slintaky... mal to ako modny doplnok 😎
aj nas ma 2 roky a stale slinta,ako babatko...len s rozdielom,ze podbradnik nehrozi 🙂
Snad dovtedy, kym im vsetky tesaky nevyrasia. Moj synator uz viac 3 mesiace neslintal a opat zacal... A kuk, pozeram, ze 5ky sa predieraju, tak snad slintanie konci definitivne.
No nas uz ma davno vsetky zuby, ma 25 mesiacov a stale slinta 🙂 ale mam pocit ze uz nie tolko 😀 😀 😀
môj syn slintal od 3m do 2 rokov, mali sme denne aj 4 podbradniky, dcera len keď jej zuby išli
Moja dcérka slintala tiež tak do pol roka,ale suseda má tiež tento problém,jej syn má skoro 2,5roka a strašne mu idú sliny,u každého dieťaťa je to iné.
ahojte.Nas maly ma 18 mesiacov a tiez vkuse slinka.Uz som z toho nestastna bez podbradnika ani na krok.Mame 16 zubkov tak dufam ze este 4 a bude pokoj.Ked ho upozornim tak niekedy si slinky prehltne ale iba obcas ked ma naladu
maly ma 21 mesiacov a do pondelka sme tiez slintali...u nas to bolo zubkami ale aj cumlom...v pondelok si cumel splachol vo wcku a odvtedy neslintame.. 🙂

my máme o týždeň 14 mesiacov a taktiež meníme podbradníky každú chvíľku... zúbky nám idú strašne pomaličky - zatiaľ je vonku 6, ďalšie 2 je vidieť takže slintať budeme ešte asi veľmi dlho 😕 😒