icon

Do kedy deti slintajú?

miska333
8. feb 2011

Nas ma rok a bez podbradniku ani na krok a to ma 9zubov 😒

tami_tami
8. feb 2011

my máme o týždeň 14 mesiacov a taktiež meníme podbradníky každú chvíľku... zúbky nám idú strašne pomaličky - zatiaľ je vonku 6, ďalšie 2 je vidieť takže slintať budeme ešte asi veľmi dlho 😕 😒

tatolu
8. feb 2011

Mzslím, že je to individuálne - najstarší veru slintal ašte ako 1 a 1/2 ročný, vlastne v tom období najviac 😔 a dvojky neslintali vôbec (oni ale nemali cumlík ani v noci ani cez deň a to ten najstarší začal cumlík používať ako ročný a iba na noc 😒 )

katecameron
8. feb 2011

niekedy deti slintaju preto lebo maju kratku uzdicku pod jazykom pri slintajucich detoch v prvom rade jazyk by som skontrolovala 😉

lenkakusi
8. feb 2011

no nas maly slintal do 2apol roka!!! nic sa s tym nedalo robit, a same to aj preslo. ked bol starsi, nosieval take
satky -slintaky... mal to ako modny doplnok 😎

lenkaks
8. feb 2011

aj nas ma 2 roky a stale slinta,ako babatko...len s rozdielom,ze podbradnik nehrozi 🙂

ginger_fox
8. feb 2011

Snad dovtedy, kym im vsetky tesaky nevyrasia. Moj synator uz viac 3 mesiace neslintal a opat zacal... A kuk, pozeram, ze 5ky sa predieraju, tak snad slintanie konci definitivne.

pink_lady
8. feb 2011

moj slinta vo veku 17 mesiacov o106, bez bryndaka ani na krok 😀

benne
8. feb 2011

Moja doslintala s poslednou stoličkou 😉

akika722
8. feb 2011

@lenkakusi @lenkaks môj tiež slintal do 2,5roka 😅 to bolo ako keby sa nesustredil a pusu mal väčšinou otvorenu,no bolo to hrozne 🙄 už som myslela že bude slintať do puberty 😀 a prešlo to,hurááá 😀 😀 😀

macka23
9. feb 2011

No nas uz ma davno vsetky zuby, ma 25 mesiacov a stale slinta 🙂 ale mam pocit ze uz nie tolko 😀 😀 😀

andika10
9. feb 2011

môj syn slintal od 3m do 2 rokov, mali sme denne aj 4 podbradniky, dcera len keď jej zuby išli

sisaha
10. feb 2011

my sme slintali do 17 mesiacov. Potom ako keby utalo...

cmulinko
10. feb 2011

prvy syn slintal tak do pol roka a druhy syn veru neslintal skoro vobec.

zzzz128
10. feb 2011

Moja dcérka slintala tiež tak do pol roka,ale suseda má tiež tento problém,jej syn má skoro 2,5roka a strašne mu idú sliny,u každého dieťaťa je to iné.

pimpa
11. feb 2011

my slintame skoro stale s prestavkami a to mame presne dva roky 😎

anjelicek26
11. feb 2011

Nas neslinta vobec 😕

robka
11. feb 2011

mi slintame tiez mame 14 mesiacov a este to vidim na dlho 😅

katren
11. feb 2011

podla mna, pokym nevyjdu vsetky zuby 😉

alka2408
17. feb 2011

ahojte.Nas maly ma 18 mesiacov a tiez vkuse slinka.Uz som z toho nestastna bez podbradnika ani na krok.Mame 16 zubkov tak dufam ze este 4 a bude pokoj.Ked ho upozornim tak niekedy si slinky prehltne ale iba obcas ked ma naladu

melpomene
17. feb 2011

maly ma 21 mesiacov a do pondelka sme tiez slintali...u nas to bolo zubkami ale aj cumlom...v pondelok si cumel splachol vo wcku a odvtedy neslintame.. 🙂