Dvojročné dieťa týždeň nechce jesť, len veľa pije. Čo sa to deje?
Ahojte,potrebujem pomoc.co sa deje s mojim dietatkom ked uz tyzden odmieta jedlo.ma dva roky a nechce nic jest.vobec nic ani sladkosti nic.Jedine co robi je ze stale pije.cez den vypije tri litre vody a v noci urcite dva litre.Zacali sa jej robit uz aj take vyrazky po lickach.Mali ste to uz niekto?
A co tak ist k doktorke hned zajtra rano? Nech pozrie pusinu,hrdielko...moja zle je,ale aj horsie pije,ked jej idu zuby,najma stolicky zvyknu potrapit...a ked uz mate aj dake vyrazky,ja by som s navstevou u dr.nevahala.
to akoze tyzden absolutne nic nezjedla? Prosim ta, chodte hned zajtra k doktorke, ved musi byt extremne vyhladovana, obavam sa, ze sa nemocnici nevyhnete. Drzim palce, hlavne nech je cim skor v poriadku.
Nic v zlom' no to sa pytas nas? Keby mi dieta tydennejedlo, tak som uz davno pri lekarke!!!
Urcite chod k doktorke. Aj vodou sa da otravit. 5 litrov za den je pre dvojrocne ZDRAVÉ dieťa veľa. Je to vela aj pre dospeleho. Treba to vysetrit!
Ak by mi nejedlo také malé dieťatko, už by som bola dávno u lekára. Takže maminka zajtra smer lekár - pediater. Radšej nech ti povie že to nič nieje, ako keby sa ťa opýtala kde ste boli doteraz....
Suhlasiim ze sa moze jednat o diabetes melitus cize o cukrovku.Urcite hned rano chodte k jeho pediatricke.Drzim palce
@monca1310 Pocitovanie prilis casteho/neumerneho smädu moze byt naozaj jednym z priznakov diabetes/cukrovky. Vysoky prijem tekutin navyse dietatku enormne zatazuje oblicky, hlavne nocne popijanie...Radsej navstivte lekara, aby sa vylucilo zavaznejsie ochorenie.
Nedostatocny apetit zasa moze suvisiet s nedostatkom zeleza v krvi - anemia, chudokrvnost. Vysoky obsah prirodneho zeleza obsahuje napr. trstinova melasa, ktr. obsahuje taktiez o.i. aj kyselinu listovu a vit. skup.B. Odporuca sa detickam pridavat do jedla, napojov, na kasicku namiesto bieleho rafinovaeho cukru. Okrem melasy je (hlavne pre diabetikov) vhodny aj brezovy cukor, ma ma velmi nizky glyk. index, len 7 (pre porovnanie biely cukor ma cez 60).
https://www.modrykonik.sk/shops/vyzivove-doplnk...
https://www.modrykonik.sk/shops/detska-vyziva-p...

Nieje chory? mozno ma zapalene hrdlo. Moje deticky vecinou nepapaju ked maju zapalene hrdlo. Radsej zajdite ku pani doktorke.