Helicobekter pylori. Ako sa to lieči?
Ahojte,malému zo stolice zistili hraničné hodnoty,zatiaľ sa ešte čaká, budú sa robiť opakované odbery stolice ☹ ☹ nemáte skúsenosti ako sa to lieči u detičiek?som stoho nešťastná ☹ ☹
Tato bakteria sa vraj nachadza v traviacom ustrojenstve, niekto o nej cely zivot netusi, ze ju ma, niekomu sposobuje znacne problemy. Vasa doki pravdepodobne naordinuje dvojkombinaciu antibiotik. je dobre davat malemu co najcastejsie probiotika. ja mam dobru skusenost s infant dophilus. katka13122 nemaj strach, zvycajne sa toho deturence zbavia "coby dup"
katka ja čo som sa pýtala dr.gastrenterológa tak helicobactera má vraj každý z nás len u niekoho sa prejaví a u niekoho si sladko spinka.Helicobactera vraj deti medzi sebou ľahko dostanú hlavne ak si medzi sebou navzájom ponúkajú napr.cumle,hračky,lyžičky atď, takže nie je vylúčené že ho môžte mať o rok znovu. ja sama som mala tiež helicobactera (celá rodina sme si dali spraviť testy akonáhle sa prišlo na to že ho Martin má ) 😉 kým sa prelieči nie je to nič strašné 😉 neboj
Holky,
to je divné...co já vím,tak helicobacter žije v žaludku,resp.na žaludeční sliznici a dostává se do těla ve velkovývařovnách z příborů a nádobí...
Nebyl to náhodou campylobacter??
Ahojte,dnes nam prišli výsledky,žiaľ sú zle ☹ ma začať brať 3 kombináciu a potom sa uvidí
jabluncanka,,campylo uz bohužiaľ mal
on je citlivý na trávenie,keď prejde okolo nejaká baktéria čo robí infekcie v žalúdku a v črevách tak on ju dostane 😠 😠 ☹ ☹
probiotika berie infant dophilus,najviac ma trápi že helicobactera ma už na celý život ☹
Jde o potvoru, ktera je zodpovedna treba za zaludecni a dvanacternikove vredy. V populaci je to dost casta zalezitost. Pokud vas podchytili, urcite to bude v pohode...
Dievcata ak ste sa vyliecili z helikobaktera moze sa potom toto ochorenie vratit?Ja som sa liecila trojkombinaciou ATB ale teraz mam pocit ze sa mi opat vracia spat ☹
Dobrý den maminky,
do naší Wiki knihovničky byl přidán nový článek Helikobakter https://www.modrykonik.cz/helikobakter/.
Budu moc ráda, pokud najdete chviličku a napíšete i Vy své zkušenosti s tímto onemocněním.
Své rady, postřehy a příběhy můžete psát přímo pod článek do okénka " Moje zkušenosti s...".
Mockrát Vám děkuji za Váš čas a také za to, že pomáháte Wiki knihovničku tvořit a rozšiřovat 🙂 !
Krásný den všem 🙂
Denisa
@niki285 @lienka79 @syraell @katka13122 @jabluncanka @marketka1 @zana0077 ... další 🙂 .

Ahoj katka nášmu Martinovi tiež v lete zistili helicobactera mal 3 roky preliečili ho dvoma ATB a ešte jednou škatuľkou nejakého lieku ale neviem názov bral ich 2 týždne a nebol v kolektíve.