Hnisavé čelo u mesačného chlapčeka
@kittykat22 😁😁 kde konkretne som dala tych milion otaznikov ?? Tak sa ospravedlnujem sa svoju asertivitu ze som si vsimla nie prvykrat ze matky nie aby utekali na pohotovost ale capnu vec na MK...toto nieje jedna ci 2 vyrazky...a ked si si nevsimla neutocila som nikdeako ty
@kittykat22 Este mi prosim ta napis kde som znej spravila zlu matku
@rebekamarcusko založiť túto diskusiu jej mohlo trvať max 2minuty, tak netreba dramatizovat. Verím že to už dávno rieši. A ze sa opýtala aj tu z nej zlu matku nerobí.
@whatever1 ja som nikde nenapisala, ze je zla matka. Ale napisala som co by som urobbila ja.
Myslim si, ze je to Impetigo. Smer Dr.
Okamžite ho vezmi na pohotovosť, určite ti nepovedia,že si tam zbytočne. Mesačne dieťatko je krehký novorodencek, toto som ešte nevidela 😥
@sonka195 ďakujem každému za radu a komentár. A pre upresnenie aby tu niekto nerobil z niekoho zlú bez toho aby poznal celú situáciu... Včera ráno sa malý zobudil a začali sa mu robiť šupinky na čele volala som doktorke a posielala foto na ktorú mi povedala že to je ekzém od čiapky. Dnes v priebehu dňa sa to zhoršovalo preto som sa chcela uistiť že to vážne nieje ekzém tu na MK (nevidím na tom nič zlé konieckoncov na to bola táto stránka aj založená alebo nie???) Keďže je to moje prvé dieťa som si nebola istá či môže byť ekzém až takýto. Po návšteve pohotovosti sme sa dozvedeli že to je seborea... Po prvom obklade repíkom a tenkej vrstve predpísanej mastičky sa mu čelo zlepšilo.
Toto ekzém nie je ... Podľa mňa by si mala ísť na pohotovosť .. veď toto nie je sranda do rána to môže byť oveľa horšie
@sonka195 to je výborná správa. Skore uzdravenie drobcekovi 😊🍀
@darina1952 ďakujem pekne 😊😀
Chrobacik malicky, utekaj s nim na pohotovost 🙏 drzim palce, snad mu to cim skor prejde 🍀🍀🍀
@sonka195 ahoj,ako je synčekovi?
@kikulienkadd Ahoj🙂 super už pomaly ani nevieme že sme mali nejaké problémy 😀 ďakujem za opýtanie.
@sonka195 krása! Verím,že už sa to v takej miere nezopakuje 🙏

@kittykat22 ako ja nechodim s kazdou blbostou na pohotovost, ani nie som bio mamicka ani niesom nejak, ako by som to povedala, utiahnuta na svoje deti. Ale toto keby vidim sa zhrozim a utekam okamzite na pohotovost a nestracam cas fotenim to a riesit to s mamickami, ktore to urcite nediagnostikuju cez fotku