icon

Hromadné choroby detí

24. mar 2025

kaslanie, kychanie,.. chripka vsade?
citam kadetade, xy chorych deti, plne cakarne, syn/skolak od vikendu kasle, kycha, teplotu nema, sopel nema… pediatricke som volala, ma totalne plne stavy, vezme nas koncom tyzdna… to co je vsade?

Strana
z2
autor
25. mar 2025

@andrejka1974 nie je o chvilu fit, lebo “nieco na kasel” davam uz tyzden.

autor
25. mar 2025

@ktobytobolpovedal 👍🏼 aj my sa v niecom tocime a netusim co to je

evaachesa
25. mar 2025

Daj ho vyšetriť na čierny kašeľ. Nejak takto to vraj prebieha čo som už pár diskusií zachytila. Ten je tiež na vzostupe.

ktobytobolpovedal
25. mar 2025

No ja som bola u dr, vzala mi vsetko, krv, vyter… muz bol minuly tyzden, dnes ma vysledky. A tiez hemofillus 🤣 no mame doma kamosa teda

autor
25. mar 2025

@evaachesa ano, aj to moze byt. Hlavne ma zarazil taky divny priebeh. Kasle, sopli, okej poriesime doma (pre vsetky mudrlantky ze ho mam ladovat doma kvapkami a naco sa trepat horedole) mierne sa to ukludnilo a po par dnoch sa to vratilo este horsie. Takze ano. Je to na pediatricku uz. Nebudem decko doma trapit sirupcekmi a nech kasle aj 3 mesiace. Dr. spravi vyter, mozno nieco nasadi a dieta bude fit do par dni/tyzdna.

svetlonos
25. mar 2025

@gab1sol
ďakujem, slepá som akási 🫣

gab1sol
25. mar 2025

@svetlonos stáva sa, človek ľahko prehliadne. 😉

evaachesa
25. mar 2025

Áno určite zájdite k dr. A teda bolo by fajn aby malo dieťa respirátor v čakárni, nech nenakazí ostatných pokiaľ sa jedná o niečo infekčnejšie ako ten čierny kašeľ a tiež uchrániš jeho od iných chorôb keďže má teraz slabú imunitu. Držím palce. Daj potom vedieť ako ste pochodili.

autor
26. mar 2025

@evaachesa samozrejme rusko mal, teda respirator. dr. ho popocuvala, vytery,.. netrufla si hned dat nieco konkretne, tak pockame na vysledky, zatial dostal erdomed.

evaachesa
26. mar 2025

Držím palce nech sa mu polepší čo najskôr.

Strana
z2