icon

Hrozná zaparenina

majci007
10. dec 2016

och som nešťastná malej sa strašne vyparila "pipinka" včera sa to začalo a dnes to už mokvá keďže doktorka je u seba až v pondelok tak sa chcem spýtať nejakú mastičku ktorá zároveň lieči zapareninu?? niečo overené čo by fakt mohlo pomôcť....vetrám ju mastím jej to no tá mastička je len prevencia proti zapareninám.....som nešťastná poraďte mastičku

Strana
z2
ilaryja
10. dec 2016

tak nam pomahol Imazol a sudocrem ...ale každemu dietatku robi dobre niečo ine napr sudocrem som pri malej nepouživala lebo sa z neho vyszpavala a malemu robi dobre...Pastu z rybieho oleja nemože malý a malej robi dobre...treba vyskušat čo tvoje dieťa znaša.....

iwett27
10. dec 2016

v lekarni kup hypermangán , par krystalikov nasyp do vody a pri kazdej vymene plienky poriadne poumyvaj riťku. dobre osuš a natri jemnou vrstvou bepanthenu. samozrejme co najviac nechat riťku na vzduchu. toto nam zabralo vzdy. hypermangan je super.

laksmi
11. dec 2016

Ano je super ale pozor, hypermangan sa pouziva kazdy druhy den, a najlepsie do kupela par krysalikov fakt malicko 🙂

kacenka2803
12. dec 2016

Ahoj odporúčam s Dm zapar hoj masticka fajnova 😉

nika_17
13. dec 2016

Mozno to sem nepatri,ale mali ste niekto aj zlu reakciu na sudokrem?

cadulka2908
13. dec 2016

Ja preventivne pouzivam sudocream a ked sa objavi zacervenanie pouzivam pytiol a ten malej vzdy zaberie

danielahamar
13. dec 2016

Rybaciu mast, nic lepsie nie je na " kvalitne" zapareniny

googlinqa
13. dec 2016

@nika_17 ano podla mna prilis vonavy a neucinny krem v nasom pripade

evka1247
13. dec 2016

imazol je top, ráno a večer natrieť, nechať zaschnúť a hlavne nemazať preventívne

jankazsa
13. dec 2016

@nika_17 ano,sudocrem akosi nepomohol predist zaparenine. Ked sme potom zaparenu ritku vyliecili a zacala som opat davat sudocrem, zas sa zacala zaparovat. Radsej teda pouzivam mast s rybim olejom.

googlinqa
13. dec 2016

Ak je to v takom. Strasnom stave tak uz jedine pytiol pomoze mam overene

cadulka2908
13. dec 2016

@googlinqa mne minule doktorka povedala,ze sudokrem je len prevencia

nika_17
13. dec 2016

Lebo sme mali okolo ritky male pupaciky,doktorka nam odporucila imazol 2x denne a este natierat mimo to sudocremom.Pupaciky nam zmizli,tak som zacala davat len sudokrem,ale teraz ma taku cervenu a vysusenu ritku az no.nevie ci to je moc silne pre nu..

delmondo
13. dec 2016

@nika_17 vysušenu môže mať aj po imazole. Ale aj sudocrem môže trošku využívať, keďže obsahuje zinok. Nám tiež sudocrem nerobil dobre. Preventívne používam rybaciu masť, alebo bepanthen

alena1808
13. dec 2016

Pytiol,alebo imazol..v hrubej vrstve aby moc nepresiel na kozu. A v ziadnom pripade nie sudokrem.

googlinqa
13. dec 2016

Ako prevenciu sme potom zahojeni po pytiole pouzivali bepanthen

misscelaneous
13. dec 2016

@5peta1 aky je vseobecny nazor na pityol? ja ho pouzivam minimalne raz do mesiaca ...

snazilka1983
13. dec 2016

Baby a co ma podobne zloženie ako pytiol? Lebo to je jediné čo mojej pomáha. Sudocrem imazol bepanthen a aviril púder aj krém úplne nula bodov

5peta1
18. dec 2016

@misscelaneous vraj nie je vhodny pre deti do 10rokov, lebo obsahuje nejaku zlozku, ktora poskodzuje oblicky. Aj tu na konikovi je o tom viacero tem. My ho vsak tiez pozivame od narodenia, nie sice pravidelne, iba ked sa vyskytne problem, mala bude mat 3 roky a nic jej nie je. A pre mna ako vravim, zazracna mast.

majci007
autor
20. dec 2016

ďakujem Vám za rady keďže také najčastejšie /mast s rybym olejom,sudokrem,bepanten/ nezaberali doktorka predpísala pytiol a odporučila Hypermangán zatial nezaberá ale treba čas tomu

maykaaa1122
9. jan 2017

Ako prevenciu pouzivam bepanthen

lilu7
18. jan 2017

mne moje deti zapareniny nemali, nakolko som sa snazila ich casto prebalovat, ci uz ked boli popisane, alebo pokakane ajked len trosku. Navlhcene utierky som pouzivala bez problemov babylove a tiez aj plienky od nich a kremovala som ich bepanthenom.

larochka
18. jan 2017

my sme pouzivali imazol...a po prelieceni preventivne pouzivat kremik proti zapareninam. Nam sa najviac osvedcil nechtikovy od Weledy...je 100% prirodny, pokozku chrani pred zapareninam a nechtik ukludnuje pokozku. Ziadne vlcene utierky (len mimo domu prirodne) a z kozmetiky len jemne mydielko na zadocek.

lilu74
19. jan 2017

Maleho kupem v nivei aj ho kremujem obcas a na zadocek mu davam bepanthen care. Ziadne potnicky.kozne zapareniny ani nic podobne nemal.

googlinqa
19. jan 2017

Raz moja malá takú zapsreninu keď jej išli zuby že čistý koniec nico strašné behali sme po pohotovosti a detskej lekárky skúšali sme kadečo už sme mali ísť na kožné keď som si spomenula že ešte vyskúšam pytiol a jediné ten pomohol je to zázrak! Škoda že ho už nevyrábajú takže toto o niečo slabší ale tiež super krémom je z bielleho ichtamolu od dr muller aj ten je super volá sa ichtyo care

lilu74
4. feb 2017

radšej zapareninám predchádzať bepanthenom - používala som ho na zadocek aj záhyby.

lilu7
4. feb 2017

na predchádzanie zaparenín bepanthen care, keď už vznikne určite niečo na predpis.

Strana
z2