Jazvečia masť - ako ju používať, rady a skúsenosti
Ahojte poprosim vas, mamina mi poslala jazveciu mast a ziaden navod. pouzivam to dcerke na priedusky a neviem ako dlho jej to mozem natierat a ako casto. A ako sa to da este vyuzit, trebars moze sa to pouzit aj na nosne dutiny, zda sa mi ze mala ich ma upchate... dakujem
@dadka28 ahoj,netvrdim,ze je to zle z lekarne,ale ked to tam predavaju uz to musia mat spracovane,aby to splnalo neviem ake vselijake normy a tym padom to uz nie je cista mast ako ked mas doma topenu,to je moj nazor....preto som hladala niekoho kto to priamo doma robi bez pridavnych latok a konzervantov, cize nejakeho polovnika,ale zial zatial bez uspechu ☹ skusim ten bazos a uvidim co tam najdem,dik za typ
@zuzikz87 Neviem, či je to ešte aktuálne, ale ak je neriedená, tak by mala byť tekutá, keď je vonku. Je to super vec. Ja som ju jedávala ako malá a aj teraz som deťom dávala, len sa nám už minuli zásoby. A teraz neviem, kde zasa zoženiem. ☹
@slavka1307 kazali ju davat do mrazaku aby bola tuha... Inak bola velmi riedka... Skusim sa spytat znameho cibma este?
@zuzikz87 Ďakujem. To by ste bola zlatá.
@slavka1307 to je to najmenej co mozem urobit 🙂 vecer ti napisem ci ju vie zohnat 🙂
@slavka1307 dobrý deň máte ešte záujem o jazveciu masť mám originál ujo je poľovník a máme teraz čerstvú pošlem aj na dobierku
dobrý deň nemá niekto záujem o jazveciu masť mám originál ujo je poľovník a máme teraz čerstvú pošlem aj na dobierku píšte do spravy
@erika18122 To už má tohtoročnú ? Veď to býva až v októbri. A cena ?
@slavka1307 áno včera sme ju vytapali tak sa podarilo 🙂 cena je tam 8.5 eur plus postovne
@erika18122 A za aké množstvo ?
1dcl 8.50
@adka707 Dobrý večer mám ešte Masť ak chcete pošlem na dobierku len stačí napísať adresu a počet kusov
@erika18122 dúfam že je pravá masť. Poprosim vás o 1 dcl a ak môžem pošlite mi to zajtra 1triedou na adresu andrea Tomaskova Hankovce 87,08646 p. Hankovce ďakujem
@adka707 môžem vám to zaručiť že je 100%
@erika18122 doby deň chcem vás ešte poprosiť aby ste mi ešte neposielali tu masť.idem sa opýtať tu v dedine ďakujem.a dám vám vedieť
@erika18122 už som si zohnala tu. Masť od nás z dediny ďakujem
@jazveclesny mas prosim Ta este jazveciu mast.kupila by som .
@marianatrulikova dobrý áno mám ešte
@erika18122 dobry vecer, mali by ste este aj pre mna? Mam zaujem. Dakujem

@grundia ahoj, odpoviem za polovnika, kedze aj moj muz, otec, svokor su polovnici a jazveciou mastou som bola ako dieta liecena od malicka 😉 ja ju uskladnujem v chladnicke, alebo aj v mraziaku /napriklad v mraziaku mam 1 dc poharik uz druhy rok a nic jej nie je / a po aku dobu.. mast nie je liek, cize nemusis sa bat, ze sa " predavkujes" my sme si dvali docaju alebo na " premazanie hrdla" na spicku cajovej lyzicky, napriklad cely tyzdne, kym kasel neustupil.. alebo aj na potretie hrudnika / detok nie cez noc, stacia dve hodinky . alebo ju vieme pouzit aj ked nas ucho boli tak mierne prihrejeme a trochu vlejeme teple do ucha.. toto mame odskusane..