icon

Je bezpečné vysadiť Forlax zo dňa na deň?

25. júl 2026

Ahojte..mozem vysadit forlax zo dňa na deň?? Trapime sa skoro rok z kakom a z toho asi pol roka berie forlax a ma stale úniky stolice ..ja uz neviem ..riešim to stale s pedi ..teraz berie 4g rano a 8g vecer

anonym_50838e
25. júl 2026

Unik stolice?
Hlavný problém je zápcha?

taktotedanie
26. júl 2026

@anonym_autor mala by si to riesit s gastro lebo evidentne je niekde problem a dost velky

autor
27. júl 2026
@anonym_50838e

Unik stolice?
Hlavný problém je zápcha?

@anonym_50838e ano hlavný problém zápcha a pro forlaxe ubik stolice

autor
27. júl 2026
@taktotedanie

@anonym_autor mala by si to riesit s gastro lebo evidentne je niekde problem a dost velky

@taktotedanie boli sme pri jednej gastro a pohedala ze všetko ok ze mame miesto forlaxu dat vlákninu..tak neviem. :(

taktotedanie
28. júl 2026
@anonym_autor

@taktotedanie boli sme pri jednej gastro a pohedala ze všetko ok ze mame miesto forlaxu dat vlákninu..tak neviem. :(

@anonym_autor tak daj

autor
28. júl 2026
@taktotedanie

@anonym_autor tak daj

@taktotedanie ani to nepomáha

taktotedanie
28. júl 2026
@anonym_autor

@taktotedanie ani to nepomáha

@anonym_autor co cakas ked si davala dietatu forlax
Ma creva rozbite

anonym_8e5298
28. júl 2026

Dobre a skúšala si postupne znižovať dávku?

shee11
28. júl 2026

Dávaj každý druhý deň alebo 5 g denne

anonym_ce3398
28. júl 2026
@taktotedanie

@anonym_autor co cakas ked si davala dietatu forlax
Ma creva rozbite

@taktotedanie prečo by mal mať rozbité čreva? Máš skúsenosti s psychogennou dlhodobou zápchou u dieťaťa?

taktotedanie
28. júl 2026
@anonym_ce3398

@taktotedanie prečo by mal mať rozbité čreva? Máš skúsenosti s psychogennou dlhodobou zápchou u dieťaťa?

@anonym_ce3398 no veruze ano
A ako prve som dostala info od viacerych lekarov, ze forlax a tomu podobne urcite nedavat! Lebo presne pre toto co teraz riesis ty..
Takze ano presla som si tym so svojim dietatom a vdaka bohu, ze som narazila na takych lekarov, ktori vedeli co robia a mali dostatok skusenosti s takymi rodicmi a detmi co davaju ako prve toto a potom sa dalej trapia a tocia sa dookola v problemoch

anonym_ce3398
28. júl 2026
@taktotedanie

@anonym_ce3398 no veruze ano
A ako prve som dostala info od viacerych lekarov, ze forlax a tomu podobne urcite nedavat! Lebo presne pre toto co teraz riesis ty..
Takze ano presla som si tym so svojim dietatom a vdaka bohu, ze som narazila na takych lekarov, ktori vedeli co robia a mali dostatok skusenosti s takymi rodicmi a detmi co davaju ako prve toto a potom sa dalej trapia a tocia sa dookola v problemoch

@taktotedanie preco. Z tvojho príspevku som sa nedozvedela vôbec nič okrem nadradeného úsečného tónu.

taktotedanie
28. júl 2026
@anonym_ce3398

@taktotedanie preco. Z tvojho príspevku som sa nedozvedela vôbec nič okrem nadradeného úsečného tónu.

@anonym_ce3398 ze si si nejaky ton domyslela, za tvoju bujnu fantaziu ja naozaj nemozem
Bohuzial to je nevyhoda tejto formy komunikacie

anonym_ce3398
29. júl 2026
@taktotedanie

@anonym_ce3398 ze si si nejaky ton domyslela, za tvoju bujnu fantaziu ja naozaj nemozem
Bohuzial to je nevyhoda tejto formy komunikacie

@taktotedanie tak už mi prezradis čo sú to rozbité čreva a prečo je forlax škodlivý?