Je bezpečné vysadiť Forlax zo dňa na deň?
Ahojte..mozem vysadit forlax zo dňa na deň?? Trapime sa skoro rok z kakom a z toho asi pol roka berie forlax a ma stale úniky stolice ..ja uz neviem ..riešim to stale s pedi ..teraz berie 4g rano a 8g vecer
@anonym_autor mala by si to riesit s gastro lebo evidentne je niekde problem a dost velky
Unik stolice?
Hlavný problém je zápcha?
@anonym_50838e ano hlavný problém zápcha a pro forlaxe ubik stolice
@anonym_autor mala by si to riesit s gastro lebo evidentne je niekde problem a dost velky
@taktotedanie boli sme pri jednej gastro a pohedala ze všetko ok ze mame miesto forlaxu dat vlákninu..tak neviem. :(
@taktotedanie boli sme pri jednej gastro a pohedala ze všetko ok ze mame miesto forlaxu dat vlákninu..tak neviem. :(
@anonym_autor tak daj
@taktotedanie ani to nepomáha
@anonym_autor co cakas ked si davala dietatu forlax
Ma creva rozbite
Dobre a skúšala si postupne znižovať dávku?
@anonym_autor co cakas ked si davala dietatu forlax
Ma creva rozbite
@taktotedanie prečo by mal mať rozbité čreva? Máš skúsenosti s psychogennou dlhodobou zápchou u dieťaťa?
@taktotedanie prečo by mal mať rozbité čreva? Máš skúsenosti s psychogennou dlhodobou zápchou u dieťaťa?
@anonym_ce3398 no veruze ano
A ako prve som dostala info od viacerych lekarov, ze forlax a tomu podobne urcite nedavat! Lebo presne pre toto co teraz riesis ty..
Takze ano presla som si tym so svojim dietatom a vdaka bohu, ze som narazila na takych lekarov, ktori vedeli co robia a mali dostatok skusenosti s takymi rodicmi a detmi co davaju ako prve toto a potom sa dalej trapia a tocia sa dookola v problemoch
@anonym_ce3398 no veruze ano
A ako prve som dostala info od viacerych lekarov, ze forlax a tomu podobne urcite nedavat! Lebo presne pre toto co teraz riesis ty..
Takze ano presla som si tym so svojim dietatom a vdaka bohu, ze som narazila na takych lekarov, ktori vedeli co robia a mali dostatok skusenosti s takymi rodicmi a detmi co davaju ako prve toto a potom sa dalej trapia a tocia sa dookola v problemoch
@taktotedanie preco. Z tvojho príspevku som sa nedozvedela vôbec nič okrem nadradeného úsečného tónu.
@taktotedanie preco. Z tvojho príspevku som sa nedozvedela vôbec nič okrem nadradeného úsečného tónu.
@anonym_ce3398 ze si si nejaky ton domyslela, za tvoju bujnu fantaziu ja naozaj nemozem
Bohuzial to je nevyhoda tejto formy komunikacie
@anonym_ce3398 ze si si nejaky ton domyslela, za tvoju bujnu fantaziu ja naozaj nemozem
Bohuzial to je nevyhoda tejto formy komunikacie
@taktotedanie tak už mi prezradis čo sú to rozbité čreva a prečo je forlax škodlivý?

Unik stolice?
Hlavný problém je zápcha?