icon

Je pre dieťa nebezpečné prehltnutie omietky?

30. jún 2025

Ahoj. Bývame pár mesiacov v novom dome a ešte čakáme na dvere. Toto je najhoršie obdobie keď ich ešte nemáme a dieťa začalo chodiť a behom sekundy je úplne inde. Malá má 14 mesiacov. Videla som že voľačo prežúva a skoro ma porazilo. Mala v ústach rozdrobený kúsok vápnocementovej omietky. 🥲 Ústa som jej povytierala najlepšie ako sa dalo, no som si istá že voľačo aj prehltla. Mám sa niečoho báť? Mám niekam volať?

hopatko
30. jún 2025

A to si odhryzla zo steny? Nikam nevolaj, nic jej nebude...

autor
30. jún 2025
@hopatko

A to si odhryzla zo steny? Nikam nevolaj, nic jej nebude...

@hopatko nie, nemáme dvere a teda tie kraje kde budú obložky nie sú upravené a z tej omietky sa dá proste odzdibnúť

andrejka1974
30. jún 2025

Nič jej nebude moja d éra už toho pojedla veľa a nikdy jej nič nebolo

viestta
30. jún 2025

Nic jej nebude, vapnik je uz naviazany, trochu piesku zjedlo uz kazde dieta, takze nic jej neuskodi.

olimuc
30. jún 2025

Vela deti a aj zvierat odobava omietku. Nic jej nebude, ale je mozne, ze na nu bude chodit castejsie…

cukroska
30. jún 2025

Bude to v pohode. Deti kadečo vyskúšajú..buduje si tym aj iminitu.

marianarem
30. jún 2025

Su aj tehotne zeny, ktore mavaju chut na omietku a aj si daju 🙂 Myslim, ze jej nic nebude.

babydesire
30. jún 2025

Male deti bezne jedia omietku ci piesok..hovori sa, ze kvoli tomu ze telu chyba vapnik..moja sestra tiez uberala z pieskoviska ci jedla vonkajsiu omietku zo susedovic domu a je v poriadku..treba len davat pozor aby tam neboli klince ci one nebezpecne predmety,,omietka ako taka mu neublizi

koniarova
1. júl 2025

Nič jej nebude. Nerieš.