icon

Je vaše diaťatko po Sinuprete mimoriadne aktívne?

luy
17. máj 2011

Dobrý,chcem sa opýtať,či ste si niektorá všimla,že je Vaše dieťatko po sirupčeku SINUPRET mimoriadne aktívne,malá ma 7 mesiacov.Samozrejme že viem že existuje intolerancia liekov a niektoré lieky vyvolávajú nepokoj,nekľud,ale aj napriek tomu sa pýtam čo po Sinuprete robili a hlavne ako to bolo so spánkom.Malá mi chce spať a nevie,je nervozna,šúcha si očká,gúľa sa.

gabuci
17. máj 2011

Smiem sa spýtať prečo nezavoláš detskému lekárovi,ked sa ti to nepáči? nás ked niečo nesedí,hoci mám už veľké deti,všetko prekonzultujeme s lekárom.

fialocka753
17. máj 2011

Aj mne ked sa nieco nezdá tak idem k lekarke alebo jej zavolam. 🙂

lubiku
17. máj 2011

So Sinupretom mam zatial len dobre skusenosti 🙂 Ziadne vedlajsie ucinky 😕

denisocka
17. máj 2011

možno je aktivna z toho alkoholu,čo je tam 😅

sebsam
17. máj 2011

moj maly mal intoleranciu na Trifed, takze moze byt ze je intolerantna , kedze povacsine kazdy liek v ludskom tele vyvolava ospalost a malatnost - o to viac u deti, tak tam nebude nieco s kostolnym poriadkom ak osa hovori

liluu
17. máj 2011

môj chce spať a nemôže zaspať aj keď neberie ten sirup... 😀 😀 😀

ivett1
17. máj 2011

ahoj...my mame so Sinupretom dobre skusenosti...ale pouzivame skor kvapky...skuste sa poradit s pediatrom🙂

butrus
17. máj 2011

tiez si myslim, ze to bude tym alkoholom, neda sa predpokladat, aka bude reakcia u dietata na male mnozstvo alkoholu. aj dospeli reaguju na alkohol rozdielne, niekto si da za jeden, aby sa mu lepsie spalo, a niekto si da za jeden, aby ozil 🙂, ale urcite by som sa pytala dr, kde je chyba.

pink_lady
17. máj 2011

mozno to vobec nesuvisi s tymto sirupom 😅

renab
17. máj 2011

ja na tvojom mieste by som ten sirup vysadila a poradila sa s lekárkou. my máme podobný problém pri diazepane. na nášho mateja má úplne opačný účinok. tiež je po ňom taký divoký.

1elizabeth1
22. apr 2013

Ahojte 🙂 tento prispevok sa mi velmi hodi, som rada, ze som ho nasla pretoze mam taky isty problem 🙂 chcem sa spytat luy ked ti mala nevedelazaspat co nasledovalo potom neskor preslo to alebo ako si to vyriesila ... my mame taky isty problem uz sme ich aj vysadili ale stale sa nam zle zaspava budem rada ak by si mohla odpisat dakujem 🙂