icon

Kašeľ u štvoročného dieťaťa

maca2020
18. mar 2025

Ahojte baby posledný týždeň nás trápi kašeľ včera som bola u doktorky už predtým som jej nasadila kalobu ..kašeľ má hrozný každých 10 minút kašeľ stále predtým bol taký hlienovity teraz taký prieduškovy ako tak suchý ..a doktorka povedala že je to ok že len sirup a tak ..ale mne sa to nezdá ja neviem antibiotiká nič nedala

zuzkaa1991
18. mar 2025

@maca2020 aky sirup odporucila?
Dala by som stopkasel alebo na vykaslavanie ak su hlieny....ak velmi kasle vecer v noci ja davam dithiaden na noc

maca2020
autor
18. mar 2025

@zuzkaa1991 ambroxol a kaloba imunoglukan na imunitu mám ju dávať do škôlky? Doktorka povedala že kľudne len či to není pre ňu dosť a či to neničí účinok liekov keď je stále v behu škôlke

zuzkaa1991
18. mar 2025

@maca2020 prosim to aku lekarku mate ze moze ist.do.skolky?ved moze dostat daco horšie 🤦‍♀️ ...... je iny ak ma suchy obcasny kasel ale nie ked dieta.sa ide zadusit

Vyskúšajte týždeň ten sirup ak nezaberie dala by som.stopkasel ale nie od drmax ;) ale ten originál...kaloba nam.nikdy nezabrala takze to nepoužívam vôbec imunoglukan tiez. Žiadna zmena 😁😁na imunitu skor používam kvalitné vitamíny a raz mesacne arkodefenses kids kde ma toho viac veci na imunitu 😇

stanulienkat
18. mar 2025

@maca2020 doktorka povedala že je to ok že len sirup a tak ..ale mne sa to nezdá ja neviem antibiotiká nič nedala.

Akoze nedala? Ved ti dala sirupy. Preco chces nasilu Atb? Bud rada, ze mas doktorku, ktora nepcha hned na kazdy sopel Atb. 99% zimnych chorob su virusove, nie bakterialne. Dieta nechaj doma vylezat,nahrievaj, inhalujte. Dostatok tekutin, vitaminov.

sisska96
18. mar 2025

No ja by som menila doktorku. Nedá antibiotiká, keď má chytené priedušky, kašel každí 10 minút? Potom deckoo nech sa trápi aj 3 týždne

dzulli1980
18. mar 2025

Dávala by som buď len Kalobu alebo len Ambroxol, za mňa má moc nariedené hlieny, možno už žiadne nemá, preto to prešlo z hlienovitého kašľa do suchého ... na noc Paxeladine + antihistaminiká.