Kiahne a ich priebeh
Ako u vas prebiehali kiahne a co vsetko ste na ne davali? Boli ste v izolacii 2 tyzdne ? Mam doma dcerku s kiahnami, ma tri roky. Syncek bude mat o par dni rok. Nieje to pre neho nebezpecne? Maminky dajte typi na zmiernenie svrbenia. Dakujem
@majobea musis si vygooglit kolagen a jeho obnovu, co je na to treba. Tobolku prepichnem a vytlacim do culevit a rescue. Neviem, preco liecitel hovoril miesat s rescue, tusim ze lebo culevit je silny. Malemu sakoza aj trosku po tom supala, teraz uz vobec. Ako poznam bachovky, je to protistresovy krem a zapal sposobil kozi stres, dolepili sa kolag vlakna, tak asi preto, nech sa koza odstresuje a narovna... 😉Ci musis? Nemusis 🙂 ja davam 🙂
Nemyslim ze sme jedini, ktorym to pomaha, ked som volala so Sufliarskym co to predava, hovoril ze jeho syn si tym riesil jazvu po operacii, ma aj ine vysledky a samozrejme liecitel s tym ma skusenosti s pacientmi, aj v rodine.
A lekarka nema celkom pravdu, kolagen sa obnovuje roznymi metodami, aj laserom aj microneedlingom... Staci sa pozriet na net, ako si ludia vyliecili atrof jazvy po akne na licach, to je to iste... Tak ked ide to, pojde aj toto 😎
@majobea praveže nedávam...a to keď mala kiahne som sa riadila podľa pokynmi lekárničky ani nie doktorky...lebo ona má také tie staré babské rady ..i keď možno to by bolo aj lepšie a jazvičky by nemala..
neviem čo mám nato dávať, doktorka mi povedala,že nič...tak neviem
a ty dávaš? tiež máte taký problém, nie?
@adelleli takže si dávala či nedávala tek. puder???...inak muža tiež lekarnik odhovoril od toho čo sa dáva do kupela to ružové , podla mna kebyže im robím slabý kupel aj to by pomohlo že by ich to nesvrbelo a pudrovali sme aj ano aj nie, podla mna keby boli furt komplet zamazaný tak by asi mali lepšie hojenie....neviem,....mám stále výčitky z toho, na jednej str. sú aj horšie veci na svete tak sa tým utešujem že aby len horšie nebolo jak toto ale ked nanho chudáka zboku slko zasvieti je deraví jak ementál chuda moje..........ja dávam od soaphoria peeling počas kupania 3-4x za týž. im to ošucham s tým a potom aloe olej tiež soaphoria+silkiderm ale ako som si s didi písala efekt po 2m podla mna zo silky žiadny, zrejme objednám ten rescue a culevit a končím ak to nejak nebude zaberať
jak octanova masť ? neviem .. uz som dlhsie nedavala,nechce to a ked ho natriem v spánku,rukou to utrie a spí dalej .
nie, nezmierni . rescu mu mažem občas počas dna, poslednu dobu ho v noci štípali komare a on ma taku pokozku,ze hned bozula zapalena,tak som to nim mazala , toto je fajny kremik 🙂
prikladam fotku bez retuše .. to na brade je po komarovi , či po čom. nad perou vidno zlepšienie - na pravo na fotke ma tu dvojitu jazvu a na lavo sa mu to takmer stratilo , ale akoze to vidno,ale nieje to nic hrozne . pod perou na lavo ma viac malých okruhlych kraterou,tie sa uz ani nepohli , su to take preliačinky bez pigmentacie , tie hore su ešte trochu tmavsie pigmentované .
medzi obočim ma tie,ale take maličke dieročky,asi 2-3 , uz to ani nevnímam a som rada,že mame tie sproste kiahne za sebou :/
Ahojte,prosim o radu maminky,ktorych deticky uz prekonali kiane..Dcera ma 3 den zvysenu teplotu a ma sopliky,dnes poobede,ked sa vyspala,som jej objavila nejake vyrazky,asi 5 na zadku,1 na krku a chrbate...mozu to byt kiahne,ci tam je ten vysyp hned,taky velky?dakujem
@nelinka1979 može to byt hocčo , treba priložiť fotku,že vidime
@nelinka1979 ak sa jej to bude zo dna na den množiť tak kiahne
@nelinka1979 to bude skor šiesta choroba.Ked budu aj vo vlaskoch su to kiahne.
Dievčatá, mám otázku. Dcéra má práve kiahne a zaujíma ma, kedy by som jej mohla umyť vlasy. Myslím, aj šampónom. Dokedy ste čakali vy? dík
@cottoncandy šamponom asi nie skus ju pooplachovať hypermanganom ale voda +soda bic., šampon asi skor tak po tyždy ked už jej to nebude pučať načerstvo. a ko je vyhádzané velmi???

@majobea ano, zmeny vidim. Par fotiek som uz dala, koncom mesiaca pripojim dalsie. U nas to fakt funguje. Ten vit E sa mi zda byt zbytocne drahy, rovnaku sluzbu urobia obycajne tobolky od Generica za par drobnych. Ale ak by som si mala vybrat len jeden produkt, tak jednoznacne culevit za 9,90€!!! Pouzivam ho od konca jula cize 1,5 mesiaca. Vit E a C som zacala len twraz a aj to len obcas. Nevahaj s tym culevitom+ rescue