icon

Kolostrum. Je naozaj taký dobrý?

samsara
18. okt 2009

Ahojte,
chcela by som sa opýtať,či máte niekto skúsenosti s užívaním kolostra,je to na podporu imunity,minule bola v ,,Dámskom magazíne na STV1" téma,týkajúca sa kolostra a velmi ho vychvalovali ,,ako zázrak alternatívnej medicíny",tak by ma zaujímali všetky Vaše ,či už negatívne,alebo pozitívne skúsenosti s týmto prípravkom.
Na internete som si niečo o tom našla,ale radšej uvítam osobné skúsenosti,či je to naozaj také dobré,alebo iba zbytočné vyhodenie peňazí.
Ďakujem.

14lenka80
Odpoveď bola odstránená
kvila
7. sep 2018

Potvrdzujem prispevok vyssie, zrejme ide o tu istu spolocnost 😉 Mam 5 deti a moja vlastna viacnasobna skusenost je taka,ze mam tekute colostrum stale v chladnicke a ked pride prvy priznak choroby - ci kasel, soplik, zvysena teplota, cokolvek, nasadim colostrum vsetkym 5 deckam a "chory" je za 3 dni fit bez akychkolvek pridruzenych problemov a zvysne decka ostanu bez ujmy, takze vrelo odporucam. Kedze s tym robim, lebo sa (mi) to z hladiska zdravia rodiny velmi oplati, velmi rada poslem hocikomu, aj bez postovneho. Teraz v septembri mame akciu aj na colostrum, aj na fantasticke probiotika, kto by mal zaujem, piste mi IP 😉

frisnica26
9. sep 2018

@kvila a kolko toho tekuteho colostra denne detom pri nachladnuti

14lenka80
Odpoveď bola odstránená
miselka007
9. sep 2018

@kvila ahoj..pisem ti IP 😊

miska143
9. sep 2018

@kvila dobry den.mozte ni napisat ohladne toho kolostra tekuteho?dakujem

kvila
9. sep 2018

@frisnica26 ja dávam podľa stavu, 8 ml je písané v návode, ak to vyzerá na vážnejší vírus,dam 8 až 10 ml a ostatným deťom asi po 5 ml preventívne.

14lenka80
Odpoveď bola odstránená
zuzanka2301
30. sep 2018

Musim povedať že colostrum v tekutom stave je naozaj tekute zlato my ho davame vnučikovi a naozaj pomaha a nerobim si tu reklamu pretoze ja som len obyčajny zakaznik nepracujem pre LR

janulik2306
30. sep 2018

Naša detská lekárka predáva colostrum od LR ak by náhodou niekto mal záujem ma ho teraz v akcii za 32 eur

nuska
30. sep 2018

Ja som dnes ešte objednala 6ks colostra, posledný deň v akcii. Keďže som brala 6ks, tak je ešte lepšia cena. Jedno už je obsadenŕ, ale zvyšné ešte voľné, ak by niekto chcel.

miska143
1. okt 2018

@nuska aka je cena,mozte mi napisat?dakujem

nuska
1. okt 2018

@miska143 písala som

janituska
8. dec 2018

@kvila poprosím info ďakujem

lilstuk
15. dec 2018

@lr11 Ahoj chcem sa opýtať môže sa aj pri histaminovej intolerancii?

nuska
16. dec 2018

@lilstuk áno, ak nie je zároveň alergia na mlieko resp. laktózu

lilstuk
19. dec 2018

@nuska Ďakujem

nuroska
30. dec 2018

@mirkapo vy ani neviete čo je pyramídový predaj, lebo lr nie je pyramídový predaj, ale priamy predaj MLM, preštudujte vy googlite až potom píšte...😉

mirkapo
31. dec 2018

@nuroska nie je jedno ci ide o MLM alebo o pyramídový predaj? v oboch prípadoch na jednom produkte zarába viac ľudí. Vážne by ma zaujímala výrobná cena jedného výrobku.

nuroska
3. jan 2019

@mirkapo no nie je jedno, je to velký rozdiel musim to človek pochopiť .....pošlem vám link kde to máte vysvetlené čo je sieťový marketing MLM: https://cs.wikipedia.org/wiki/Síťový_marketing
a čo je pyramída: https://cs.wikipedia.org/wiki/Pyramidové_schéma.

mirkapo
3. jan 2019

@nuroska je mi jedno aký je v tom rozdiel, toto nie je podstatné. Ja som nasr..a na ten ich systém. sama som svojim deťom nie raz dala colostrum a videla som pozitívny výsledok. Ale už nemám chuť dávať niekomu také peniaze keď viem, že na mne nehorázne zarábajú. Je rozdiel spraviť na fľaši 2-3e ako 10 a viac eur a ešte dokážu človeku pozerať do očí a tvrdiť, že je to také drahé lebo je to naozaj kvalita a pritom im v hlave ide len to, koľko z toho budú mať zisk oni.

maja440
5. feb 2019

Dobry den. Prosim vas da sa s kolostrom vyliecit psoriaza ? Dakujem

smoni
5. feb 2019

@maja440na psoriazu vie pomôcť,, plus k tomu v kombinácii aj ďalšie veci

maja440
5. feb 2019

@smoni ja uzivam este probiotika, psylium a aloe vera. Lieky uz by som nerada brala, tak neviem, ci mi toto pomoze. Verim, ze ano

smoni
5. feb 2019

@maja440 zvonku čo dávate na kožu?

maja440
5. feb 2019

@smoni klasicke mlieka z drogerie, niekedy indulonu

smoni
5. feb 2019

@maja440 skúste aj toto pomeniť, koža je najväčším orgánom tela. Keď už sa z vnútra riešite 😉

lenadka
5. feb 2019

@maja440 existuje aj kozmetika s obsahom colostra, čiže užívať zvnútra a použitie aj zvonka. Liečba psoriázy nie je jednoduchá, veď to poznáte. Hlavne treba byť psychicky v pohode. Ak by ste mali záujem o kozmetiku s colostrom mier je problém dať info.

lenadka
5. feb 2019

@maja440 cena nie je vzhľadom ku kvalite prehnaná, okrem sprchoveho gélu je aj telové mlieko s obsahom colostra...

maja440
5. feb 2019

@smoni a co by ste mi take odporucila ?