Kolostrum. Je naozaj taký dobrý?
Ahojte,
chcela by som sa opýtať,či máte niekto skúsenosti s užívaním kolostra,je to na podporu imunity,minule bola v ,,Dámskom magazíne na STV1" téma,týkajúca sa kolostra a velmi ho vychvalovali ,,ako zázrak alternatívnej medicíny",tak by ma zaujímali všetky Vaše ,či už negatívne,alebo pozitívne skúsenosti s týmto prípravkom.
Na internete som si niečo o tom našla,ale radšej uvítam osobné skúsenosti,či je to naozaj také dobré,alebo iba zbytočné vyhodenie peňazí.
Ďakujem.
Potvrdzujem prispevok vyssie, zrejme ide o tu istu spolocnost 😉 Mam 5 deti a moja vlastna viacnasobna skusenost je taka,ze mam tekute colostrum stale v chladnicke a ked pride prvy priznak choroby - ci kasel, soplik, zvysena teplota, cokolvek, nasadim colostrum vsetkym 5 deckam a "chory" je za 3 dni fit bez akychkolvek pridruzenych problemov a zvysne decka ostanu bez ujmy, takze vrelo odporucam. Kedze s tym robim, lebo sa (mi) to z hladiska zdravia rodiny velmi oplati, velmi rada poslem hocikomu, aj bez postovneho. Teraz v septembri mame akciu aj na colostrum, aj na fantasticke probiotika, kto by mal zaujem, piste mi IP 😉
@kvila a kolko toho tekuteho colostra denne detom pri nachladnuti
@kvila ahoj..pisem ti IP 😊
@frisnica26 ja dávam podľa stavu, 8 ml je písané v návode, ak to vyzerá na vážnejší vírus,dam 8 až 10 ml a ostatným deťom asi po 5 ml preventívne.
Musim povedať že colostrum v tekutom stave je naozaj tekute zlato my ho davame vnučikovi a naozaj pomaha a nerobim si tu reklamu pretoze ja som len obyčajny zakaznik nepracujem pre LR
Naša detská lekárka predáva colostrum od LR ak by náhodou niekto mal záujem ma ho teraz v akcii za 32 eur
Ja som dnes ešte objednala 6ks colostra, posledný deň v akcii. Keďže som brala 6ks, tak je ešte lepšia cena. Jedno už je obsadenŕ, ale zvyšné ešte voľné, ak by niekto chcel.
@mirkapo no nie je jedno, je to velký rozdiel musim to človek pochopiť .....pošlem vám link kde to máte vysvetlené čo je sieťový marketing MLM: https://cs.wikipedia.org/wiki/Síťový_marketing
a čo je pyramída: https://cs.wikipedia.org/wiki/Pyramidové_schéma.
@nuroska je mi jedno aký je v tom rozdiel, toto nie je podstatné. Ja som nasr..a na ten ich systém. sama som svojim deťom nie raz dala colostrum a videla som pozitívny výsledok. Ale už nemám chuť dávať niekomu také peniaze keď viem, že na mne nehorázne zarábajú. Je rozdiel spraviť na fľaši 2-3e ako 10 a viac eur a ešte dokážu človeku pozerať do očí a tvrdiť, že je to také drahé lebo je to naozaj kvalita a pritom im v hlave ide len to, koľko z toho budú mať zisk oni.
Dobry den. Prosim vas da sa s kolostrom vyliecit psoriaza ? Dakujem