Kúpele Smrdáky - pobyt pre matku a dieťa
prosim najde sa mamina ktora bola v kupeloch smrdaky s dietatom,,zhanam všetky možne informacie ,ako to tam funguje ,procedury,ubytovanie
ahoj, môj syn je práve tam ubytovaný ...mal s nim ist manžel ,ale trebalo doplácať manželovy cely pobyt na 28 dni 616 eur ,tak šiel sám , ale keď som vydela ,kde ho nechávam samého tak v tom momente som sa chcela otočiť a v žiadnom prípade ho tam nenechávať
Môj názor na tu ubytovňu Eva je taký ,že keď sú tam uytovane deti ,tak by to mohli zrekonštruovať ,lebo je to katastrofálny stav tej ubytovni. 😝
ja som si myslela ,že liečba mu pomôže lepšie ,ale slabota a ma 11 rokov.
chvala bohu už je doma ,ale prve čo som si nanom všimla ,ked sme prenho prišli ,že uuuplne schudol a ked mi povedal,že každy večer mu bolo zle odhladu , tak som si povedala ,že už ho tam nikdy nepustim.sam lekar mi povedal ,že voda tam je dobra ,ale je to zapadakov.
Chcela by som vás poprosiť, aby ste vyplnili dotazník, ktorý vám v prípade záujmu pošlem do správy. Veľmi ho potrebujem k svojej diplomovej práci a veľmi mi tým pomôžete. Prosím pomôžete mi? V rámci pred výskumu do DP s názvom kvalita života rodín ťzp členom potrebujem:
32 rodiny kt. člen má Telesné postihnutie s mierou funkčnej poruchy 50 a viac %
32 rodiny kt. člen má Mentálne postihnutie s mierou funkčnej poruchy 50 a viac %
12 rodiny kt. člen má Zrakové postihnutie s mierou funkčnej poruchy 50 a viac %
12 rodiny kt. člen má Sluchové postihnutie s mierou funkčnej poruchy 50 a viac %
12 rodiny kt. člen má Rečové postihnutie s mierou funkčnej poruchy 50 a viac %
Ide o dotazník autisti nie dakujem pekne do komentu napíšte druh postihnutia. Ja viem, že som vás už o to raz prosila, ale skúšam sa o to ešte raz, lebo bez tých dotazníkov neviem urobiť vôbec nič. Ďakujem za pochopenie
@ali31 Ide o dotazník určený rodinám, ktoré majú člena s postihnutím. Ten dotazník sa týka ich kvality života, . Píšem o tom diplomovú prácu. aký má -vaše dieťa postih. Napíšte mi na adresu:diuska.k@gmail.com dakujem
ahooj, ja som síce nebola v Smrdákoch, ale celkovo ti môžem povedať, že kúpele sú super vec...aj pre dieťa, aj pre mamu. My sme boli v Lúčivnej, to je z trošku iného súdka (riešia dýchacie problémy), ale okrem toho, že sme sa tam cítili perfektne, veľmi som si aj ja oddýchla ... ideálne by bolo, keby boli deťúrence len zdravé a kúpele by nepotrebovali vôbec, ale celkovo je to dobrá vec.
Mamičky a vyskúšali ste už kúpele Lučivná? Ja si nemožem vynachváliť a ani náš drobec 🙂 Bola som tam s ňou celý pobyt, bo som sa bála nechať ju tam samotnú, a pre seba som to brala ako dovolenku. Ja si myslím, že to vysokohorské prostredie je skvelé, tuším sa aj mne zlepšilo dýchanie 🙂 varia tam výborne sú tam naozaj profesionáli, a decká sa tam vôbec nenudia..ani mamicky :D
Ja som bola v kúpeľoch Lučivná opakovane a aj kamoška a veľmi si chválime 🙂 Procedúry majú skvelú úroveň, zábavka pre deti, prostredie v horách 🙂 dúfam, že ich tam šupeneme zase, lebo ja som cítila to zlepšenie na malej, veľmi jej to pomohlo..
dcera ma 5 rokov a idem s nou 7.4.2015 do smrdak na liecebny pobyt. Ubytovane budeme vo Vietorise. tak neviem ci sa mam bat, ci tesit, ze jej to pomoze...
Dcera ma atopicky ekzem, v septembri sa jej to dost zhorsilo, boli sme aj v nemocnici. Dokial sa natierala kortikoidmi, tak v pohode, ale akonahle prestane, tak je zase cela osypana a neskutocne sa stale skriabe. Rozmyslala som, ci 3 tyzdne pri mori alebo smrdaky, ale kozna nam doporucila radsej smrdaky, lebo slana voda pri mori by ju stipala.
Pre dusana1, mohla by som Vas poprosit o cislo na rezervaciu do smrdak a asi tak kolko budete platit za cely pobyt, ja mam ist tiez so synom len cakam este na schvalenie od poistovne. Hladam ubytovanie a informacii je strasne malo, dakujem ...
Ahojte. Chcela by som sa opýtať,ako je to vlastne s platením za kúpele. Idem prvýkrát do kúpeľov. Mám schválené kúpele s doprovodom v Smrdákoch lebo dcéra má 4roky. Keď som tam volala,tak mi povedala pani,že budem doplácať 17 EUR na deň. Zdá sa mi to príliš veľa na to, že má schválenú liečbu s doprovodom. Ak by mi niekto odpovedal koľko asi platil bola by som rada. Ďakujem.
Ahojte, my sme sa prave dnes vratili zo smrdakov. Mam 5 rocnu dceru a tiez sme mali schvaleny doprovod. Je to pravda, doplaca sa 17 € na den + este vselijake dane a poplatky, celkovo sme platili 412 € na 21 dni. Toto je cena na hotel Vietoris. Morava je este drahsia a zase detska liecebna Eva lacnejsia. Ale pokial mozem radit, vo Vietorise je najlepsie. Zdravotna poistovna totiz sprievodcovi hradi len 5 €. Najvyhodnejsie je, ked sa lieci aj rodic aj dieta. Nabuduce to tak zariadime, vtedy pobyt hradi posistovna aj rodicovi.
Inak nam to pomohlo, dcerka sa vratila bez ekzemu. Lekarka vravela, ze by jej to mohlo vydrzat aj 4 mesiace, tak uvidime. 🙂
Ahojte, prosím o radu, hlavne dusanu 1 🙂 ale ak budú vedieť aj iné, tak budem rada 🙂 Mám schvaleny pobyt v Smrdákoch pre mna aj pre dceru, obidve ako pacientky. Sme už aj nahlásene do Záhoria, iné nebolo voľné. Len ma pani v telefone upozornila, že ked bude dcera na procedúrach, tak môžem byť s nou, čo je super, ale dcera nemôže byť so mnou na mojích procedúrach 😖 . Neviete, ako to robili mamičky, ktoré mali tiež predpísané procedúry? Či ma len pani postrašila, alebo či nie je problem zatial ( aj ked veľmi nerada) nechať dieťa pri niekom? Dakujem za rady
@lucinka27118 aj ja idem takto so synom prvy krat. Este nemam ale dohodnuty presny termin. Kedy nastupujes na liecenie? Vraj je tam opatrovanie deti eur 7/hod.
dobry den ja sice neviem nic o smrdakoch no mozno mi tu budete vediet nektora pomoct. podali sme navrh na kupelnu liecbu a zamietli nam ho. co dalej? ako postupovat? dakujem
Ankaba No my nastupujeme 3-teho augusta 2015.
aksal91 no skúste sa dohodnúť s kožnou, čo vám návrh písala, či sa nedá odvolať na to, alebo skúste na búdúci rok s tým, že častejšie navštevujte kožného a alergologa. Nás na to upozornila, že musíme mať aspon každý rok návštevu u nich. Snad Vám to vyjde. Držím palce 🙂
Ahojte mozem sa spytat mam schvalene smrdaky od poistove . Neviete za kolko dni mi daju smrdaky vediet termin. A odporucit nejaky hotel za dobru cenu nakolko si budem ja pobyt hradit. Maly je zaradeni do skupiny A. Ďakujem.
@lucinka27118 ahojko zakolko ti dali vediet kupele termin.lebo mam schvalene s poistovne.
hádam naozaj nikto nebude vážne požadovať, aby zdravotka platila ešte aj matkám ich dovolenku, ako mnohé nazývajú pobyt pri decku v kúpeľoch!
velkacica Moja neviem ci bi si pustila dieta v 3 rokou same na pobyt 21 dni take co nerozprava .Ked si myslis ze pri chorom dietiati je to dovolenka ti si pani alebo slecna P ......
sheilla331 zavolaj si na toto číslo:0346959199- je to p. Bacová. Je veľmi mila a ochotna, ustretová. Môžeš sa dohodnúť s nou na termíne. Ja som nečakala dokým mi pošlú termín nástupu, ale som hned volala jej. Nastúpiť mám na pobyt o 4 mesiace od zavolania, aj to bola volna len tá najhoršia ubytovna, ostatné boli už obsadené. Ak máš schvalené pre syna aj doprovod, čo asi ked čítam nižšie, tak máš 🙂 budeš hradiť 20 eur za jeden den. Mne sa zdá, že cena nie je ovplyvnená v akom hoteli si, ale radšej sa spýtaj. Držím palce pri vybavovaní.
🙂
Lucinka277118 dakujem za info doprovod nemam schvaleni lebo syn nieje telesne postihnuti ja si budem platit celu sumu co tam budem zevraj nemam narok a same 3 rocne tam urcite nenecham nakolko este nerozpravame. V Pondelok budem teda volat.Ďakujem.
Dobry den, chcela by som sa spytat, ze ked je schvaleny doprovod tak to je uvedené na tom liste zo zdravotnej poistovne. Dakujem 🙂
Zelmuska Doprovod je len pre zdravotne postihnute deti a musite mat uz ked podavate ten navrh je tam okienko sprievodca na pobyt.
@lucinka27118 uz mi volali s kupelou ze posielaju termini tak dufam ze to ptide fo nsjskor.

@nananka ver,že nemaš čo lutovať....