domca3333
Používateľ domca3333 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od domca3333.
domca3333
22. nov 2015

Skús Kalciový sirup - môžeš ho podávať samostatne alebo s nejakou šťavou /napr. ovocnou/.

domca3333
27. okt 2015

Rektálnu rúrku sme používali občas ale potom nám tiež odporučili kvapky Coliprev a rúrku sme prestali používať. Žiadne nadúvanie ani bolesti bruška 🙂

domca3333
21. okt 2015

My sme ho tiez mali. Aj ked som ho pripravovala podla navodu - bolo huste. Malej sme dvali aj viac tekutin - vody a pridavala aj kvapky coliprev. Rektalnu rurku sme pouzili iba raz. Po zacati pridavania kvapiek do UM koliky prestali 🙂

domca3333
23. sep 2015

Kolika je skúška nervov pre bábätko aj rodičov. Tiež sme si tým prešli. Koliky nám skončili koncom 4 mesiaca ( malá vkuse plakávala - ručala). Nám pediatrička odporučili rôzne polohy a cviky s nôžkam + kvapky Coliprev čo sme jej pridávali do mlieka. Koliky ako prišli tak skončili. Držte sa 🙂

domca3333
28. aug 2015

Mne susedka poradila, že keď ideš mimo domu :D a výlet na toaletu považuješ za úspech potom - nech si vždy do kabelky pribalím aj SymbioLac, sirup proti zápche. A veru pomáha 😉 😀

domca3333
28. aug 2015

Ja nosím šaty zásadne v dĺžke po kolená. Kratšie vôbec 🤐 aby som nevzbudzovala prílišnú pozornosť. Chodím cvičiť a plávať dosť často. Aby mi krv v tele prúdila. Pomáham si aj Diosven gelom, ktorý mi pomáha keď mám opuchnuté nohy.

domca3333
autor
29. júl 2015

Ahojte chcem sa opýtať mám dedičnú náchylnosť na krčové žily. Aj keď som už skúšala sťahovacie pančuchy aj som navštívila špecializovanú kliniku na odstránenie "metličiek" - modrých vláskov po nochach stále sa mi vytvárajú a mám pocit, že sa to zhoršuje. Ak máte podobný problém, viete mi poradiť čo si na žilky dávate vy. Zdravotne mi to nevadí ale esteticky sa cítim dosť na nič...ďakujem za každú radu.

domca3333
19. júl 2015

Ja mam citlivu pokozku, taktiez farbne flaky a este sa mi aj casto supe. Pouzivam krem erevit sensitive a som spokojna.

domca3333
7. júl 2015

Ahoj s detskou kolikou sme sa mi trápili skoro 4 mesiace. Nebolo to veru ľahké ale treba polohovať a masírovať bruško. Veľmi pomáhajú aj rôzne cviky. Mne odporučili kvapky colilprev, ktoré som dávala do mlieka pred každým kojením a pomohli nám. Tak sa držte.

domca3333
30. jún 2015

Nám lekárka povedala, ze nie je až tak zriedkavé , ak bábätko kaká raz za 3-4 týždne. Pokiaľ dobre prospieva, dostatočne ciká, priberá, je to úplne v poriadku 🙂 Ak máš ale pocit, ze tlačí a nic..skus mu kojením dat aj par kvapiek coliprev-u su na strávenie laktozy. Tie by mu mohli pomoct

domca3333
29. jún 2015

My davame cistu vodu a dobre je. Taktiez nam odporucili davat aj kvapky coliprev proti bolesti bruska, kolikam ktore sme tiez mali. Nasledne sme menili mlieko asi na trikrat. ALe uz je dobre. Takze skus a uvidis co zaberie vam.

domca3333
25. jún 2015

Pri zápche tak malého bábätka, ktoré nekakalo už 5 dní by som navštívila pediatričku. Lekár ti bude najlepšie vedieť povedať čo a ako. Nám tiež odporučili brať kvapky coliprev pri zápche, ktorú u nas sposobilo netrávenie laktozy z mojho mlieka (malá bola kojená). Takze určite treba situáciu riešiť a zistiť z čoho tá zápcha je.

domca3333
24. jún 2015

Mam skusenost, že nám pomahalo ked som mala malu na rukach a masirovala jej brusko. Velmi plakala...bol to neskutocny rev az mi srdce trhalo. Ale keď mala 5 mesiacov koliky prestali. Samozrejme, ze som hladala aj pomoc v "medicine" a dobru skusenost mame aj s kvapkami coliprev. Tak dufam, ze aj vy budete mac coskoro po kolikach a na toto obdobie budete uz len spominat.

domca3333
21. jún 2015

Koliku spoznas podla "revu" - to sa ani neda povedat, ze je plac. My sme na koliku pouzivali coliprev-ky kvapky a plac sice bol ale neporovnatelne mensi.

domca3333
31. máj 2015

Ak máte reflux treba navštívit lekára a dat sa poslať na gastro vyšetrenia. Nám lekárka odporucala aj polohovanie na brušku. Pri kolikach som malej dala kvapky coliprev ktore mi odpurucili tu na modromkonikovi. Pomohli takze sme spokojné obe už 🙂

domca3333
31. máj 2015

Tiez ti mozem odporucit kvapky coliprev. Ak ti lekar potvrdil, ze maly ma koliku tak mu kvapky davaj pred kojenim a nemalo by ho potom boliet brusko a teda ani plakat.

domca3333
28. apr 2015

Ahoj no my sme pred casom riesili tiez intoleranciu na laktozu. Odporucili nam kvapky coliprev na koliku. Tie sa beru kym je babo uplne malicke. Dost nam pomohli. Sestra ma dieta 8. ročné s intoleranciou laktozy a viem, ze do varenia pouziva bezlaktorozove mlieko. Je to najma o sile zvyku. Ked sa na to nastavits ty aj dietatko... a prisposobite sa tomu budete to zvladat neboj.

domca3333
27. apr 2015

Skús mu pridať coliprev kvapky. Tie su proti bolesti bruska aj hnacke. Dufam, ze coskoro vam bude lepsie.

domca3333
19. apr 2015

My sme si tiež prešli pred mesiacom obdobím koliky, zapchy a vracaním...odporučili mi kvapky coliprev. TIe nám veľmi pomohli.

domca3333
19. mar 2015

Ja ucim v statnej skolke v KE a myslim si, ze kvalita skolky zavisi od riaditelky, uciteliek a aktivit, ktore sa s detmi robia. Naposledy sme sa zapojili do sutaze Hraj sa s mackom Linom" Celá škôlka zbiera výrobky lino lada, snažíme sa zozbierať 100 kusov obalov 🙂 Motivovali sme aj deti, aby nám pomáhali, vystrihujeme macka Lina a nalepujeme ich spolu na hraciu kartu. Dam vam sem link, ak by sa chcela niektora zo skolok zapojit. Moze to spravit ucitelky, ale aj rodicia. Tak sup sup, konkurencia je dobra vec :D http://www.podravka.sk/news/hrajte-sa-s-mackom-linom-a-ziskajte-skvele-vyhry )

domca3333
autor
13. mar 2015

Dievčatá poradte.. dcérka má detskú koliku, viem, že sa to deťom stáva ... cvičíme nôžkami, masírujeme bruško... vy ešte čo robíte? AK máte tipy na civky alebo na hocičo čo môže pomôcť dajte mi prosím vedieť.

domca3333
2. dec 2014

ahooj, ja som síce nebola v Smrdákoch, ale celkovo ti môžem povedať, že kúpele sú super vec...aj pre dieťa, aj pre mamu. My sme boli v Lúčivnej, to je z trošku iného súdka (riešia dýchacie problémy), ale okrem toho, že sme sa tam cítili perfektne, veľmi som si aj ja oddýchla ... ideálne by bolo, keby boli deťúrence len zdravé a kúpele by nepotrebovali vôbec, ale celkovo je to dobrá vec.

domca3333
28. nov 2014

tinuska999 fúúúúha to som ešte ani nepočula, že sa niečo také môže stať. Ja beriem Incovenal Comfort normálne aj počas kojenia (lekár mi ho odporučil práveže), nemáme s tým žiadny problém práve naopak, mamina je oveľa viac v pohode 🙂 Predsa len, tie tabletky sú prvé na trhu čo sú nehormonálne - tam je účinná látka nejaký výťažok z ľanu siateho a tekvice tuším+ nejaké vitamíny... ale snažím sa aj cvičiť vieš...to sú tiež všetko svaly.. už som sa toho takmer zbavila, veľmi sa mi uľavilo. Podľa mňa sa spýtaj ešte aj iného lekára.

domca3333
22. nov 2014

určite si choďte dať predpísať kúpele, to je najlepšie riešenie zmena prostredia urobí veľa ... my máme perfektnú skúsenosť s Lučivnou, naozaj sme boli spokojní. Určite odporúčam, v rámci tých ostatných slovenských kúpeľov je Lučivná určite naj. A okrem toho, ten pobyt veľmi pomohol 🙂.

domca3333
22. nov 2014

Aj my sme boli najspokojnejší v Lučivnej - podľa mňa sú to asi naj kúpele na SR, prerobené..pekné...čisté... personál na jednotku. Treba si ich pozrieť na nete, to čo majú na webe je fakt pravda. ja som bola príjemne prekvapená.