icon

Mali vaše deti vyrážky vyzerajúce ako zimomriavky?

kraky0
21. máj 2014

su bezfarebne ma syn asi 4 dni a neviem nakolko to je vazne, alebo cim mozem potriet. dakujem

moon1979
21. máj 2014

koprivka, žeby? 🙂

stefka33
21. máj 2014

Neviem koľko má tvoj syn, ale ak je to bábätko, tak takou akoby drsnou pokožkou sa prejavuje alergia na bielkovinu kravského mlieka. 😉

mirkava
21. máj 2014

určite navštíviť pediatričku, tu sa asi nič neporieši...

brisilda
21. máj 2014

moj syn to mava na chrbatiku ale neviem ci je to to iste co mate vy ...nam sa to robi na chrbatiku

monika2606
21. máj 2014

ahojky, dcérka to mala, ale len zo začiatku to vyzeralo ako zimomriavky, potom sa to veľmi zhoršilo....hádam to nebude váš problém...ale ak to nezmizne tak by som radšej šla ku kožnej...ona poradí...my sme mali kadejaké mastičky

oliverko5
22. máj 2014

ahoj my ste to mali na celom zadku a nohach maly si to celu noc skriabal niekedy az do krvi boli sme u koznej dala krem pomohlo hned...urcite by som zasla sa koznou lekarkou.

wink5
22. máj 2014

@kraky0 ahoj, no ja riesim to iste. najprv sa to objavilo mne na rukach asi 4 dni dozadu a o den neskor som si vsimla, ze to ma aj syn. Ma to len na dlaniach. Su to take uplne malinke vyrazky, akoby zrnka piesku priamo pod kozou, vyzera to skutocne ako zimomriavky a svrbi to ako stipance od komara. Su bezfarebne, nie su zahnisane. Vraj je to zihlavka. Je ale velmi vela dovodov vzniku. Najcastejsia je potravinova alergia, ale u nas je to pravdepodobne zmena avivaze. Porozmyslaj, ci si nedala synovi papat nieco nove, alebo ci ste neprisli do styku z nejakymi chemikaliami. Ja som hovorila s nasou pediatrickou, ak to do pondelka neprejde, pojdeme ku koznej. Zatial poradila casto hydratovat klasickym kremikom co pouzivame bezne po kupani. Ak je to z potravin, je vraj dobre dat si par dni dietu, mam mu dat papat ryzu, alebo varene zemiaky, uplne vynechat mlieko a mliecne vyrobky.

Ak mate niekto nejake "domace recepty", prosim poradte co vam pomohlo. Dakujem.