Ahojte mám 15 a mám depersonalizáciu z marihuany. Veľmi to ľutujem.. bola som už aj u psychiatričky, tá mi dala lieky, nepomáhali a mala som z nich nočné mory. Mám prečítané už naozaj všetko. Viem že najviac pomáha to, keď sa nato nemyslí, ale aj tak sa bojím že mi to neprejde. Má tu s tým niekto skúsenosti ? Viem že sa s týmto nestretáva veľa ľudí, ale bola by som rada keby sa tu niekto čo s tým skúsenosti má nájde a poradí mi čo mu najviac pomohlo aby sa z DP dostal. Naozaj je ťažké s tým normálne fungovať, už to mám niekoľko mesiacov.. Predom ďakujem za odpovede.
@emabelicova ahoj prosim Ta co presne ti to robi?Nikdy som o takom nepocula.Skus mi to prosim opisat dakujem
@janasz06 skús si vyhľadať depersonalizacia.. v jednoduchosti cítim sa vkuse ako v sne a nerozlišujem realitu od sna
@emabelicova treba najst dobreho psychoterapeuta sama to nezvladnes.To, ze si chcela nieco vyskusat, lebo partia... je chaba vyhovorka mas svoj rozum, zodpovednost aj moji spoluziaci experimentovali lahke, tvrde drogy nikdy som neochutnala 3 su pod zemou.
@emabelicova kolko si mala rokov ked si zacala? myslim, ze citat a pisat si uz vedela, aj pracovat s PC - kde bol problem si nieco najst a precitat? alebo bolo jednoduchsie skusit? myslim, ze pomoct ti tu nepomoze nikto, chce to sedenie so psychiatrom
@maria037 uz laskavo prestan a spamataj sa, nahlasila som ta a nahlasim znovu, urazaj a nadavaj si do fetakov na vlastne deti
@maria037 no ty budeš ďalšia z tých matiek, za ktorou určte príde dieťa keď niečo vyvedie... Áno 15 ročná je mladá a práve deti v tomto veku začínajú skúšať veci ktoré by nemali.. Ale ked majú takéto matky, ktoré hneď na decko vyhupnu s nadavkami, ani sa nečudujem, že sa potom musia radiť po forach s cudzími.
@birika 15. A mala som len raz. Pýtala som sa to veľa ľudí či mi z toho niečo nemoze byt aj som na internete hľadala ale naozaj o tom nie je na internete toľko informácií. Samozrejme kto hľadá nájde.. ale keďže mi všetci vraveli že sa im nikdy nič nestalo a ani sa nemôže tak som si teda dala a ľutujem to.
@emabelicova styl pisania nezodpoveda 15 - tim rokom...ako pisu hore, dobry psychoterapeut pomoze
@birika nie kazdy je v 15 negramotne tupelo ktore sa nevie vyjadrovat, v jej veku som pisala rovnako
@emabelicova Ahoj, ak mas zaujem poslem ti moju knihu "Laska, sny a marihuana" zadarmo. Dostal som sa do podobneho stavu ako ty. Poznam dobru psychologicku, ktora ti pomoze najst priciny tvojho stavu
https://www.psychoterapiabb.sk/
Zil som s marihuanou 20 rokov. Polovicu z toho som ju fajcil rekreacne (raz za tyzden). A polovicu z toho velmi intenzivne - kazdy den aj niekolko krat. Miloval som ju aj nenavidel. Nakoniec ma moje nekontrolovatelne uzivanie donutilo pre uplnu abstinenciu.
Ak mate zaujem napisal som o tom E- knihu: Laska, sny a marihuana. Najdete ju na Martinus-e.
@emabelicova ahoj ako ti je? Uz dobre?
@birika myslim, ze to tvoje poucovanie jej uz teraz nepimoze
@luciannka83 to vazne? pisala som to v decembri 🙂
@matqa411211 po prvom, len tak z jedného dňa na druhý som sa cítila ako v sne