Mám 17rokov a mám mrle
Ahojte, som dievča a mám 17 rokov. Posledné 3-4 som zaregistrovala svrbenie konečníka. Dnes mi nedalo a priložila som si zrkadielko- hrôza😞 uvidela som malé cerviky. Zajtra idem k doktorke. Prosim máte nejaké rady ohľadom mrli? Hanbím sa ako pes, nechápem to, sprchujem sa dvakrát denne, niekedy aj po skole čiže trikrát do dňa, ruky si umývam pred jedlom aj po aj keď prídem z vonka. Ako dlho to môžem mať v tele? Ako som sa mohla nakaziť? Čo mám robiť a za koľko mi záberu lieky?
@sunny8 sladke podporuje parazity, ale mrle musis najprv niekde "dostat"...... kazdopadne ak sa ich chces zbavit, ked ich uz raz mas, treba sladke obmedzit ☹
@obsadenemeno aha 🙂 je to inak nez som si myslela ale to sladke v tom je zato sa mi to marilo ze so sladkym to ma suvis) dakujem zaozrejmenie🙂
@sunny8 súhlasím.. len myšlienky mi išli rýchlejšie a prsty nestíhali písať.. na začiaku ešte malo byť, že :súhlasím s tvojim príspevkom, že ... a ostatné je už v mojom príspevku..
tiež ma to zarazilo, ked sa takéto veci berú na ľahkú váhu. a dokonca otočia na posmech.. to treba zažiť... nie je to nič príjemné..
Ahojte mám 13 rokov a som dievča chcem sa vás opýtať že neviem čo mám robiť mala som mrle už 2 krát za sebou a stále ma buď svrbí alebo cítim niake pohyby v okolí konečníka .Pozrela som si aj stolicu no v nej nič nebolo ale to bolo ešte pred pár dňami a teraz sa už vôbec neviem vykakať .Vtedy keď ma to tak svrbelo najviac tak som sa pozrela do zrkadla a videla som tam niečo biele ale nechýbalo sa to tak ja už neviem čo mám robiť .Prosím poraďte že čo si mám dať aké opatrenia mám robiť aby som to mala už isté že to nemám 🙏🙏
Aj ja som to mala z malu asi z ihriska pred par rokmi,, nemáš sa co hanbiť ja som normálne DR povedala ze mame v zadku červíky 🤣 sak na to sú aby nás pochopili a nie odsudzovali, mali sme vermox a zabral, nevrátili sa no hneď som drhla celý byt do milimetra
@sunny8 vši u nás roznasalo dievča co malo matku veľkú paničku na nejakom poste 🤷♀️ asi toľko k posmeskom taky sú najväčší......... lebo si myslia ze to my nie
@vanesska12 coze? : )
@ivkadracova to mi asi malá postláčala, lebo ja som nepísala žiaden koment na koňa🤣🤣🤣🙏🙉

Skus cesnak na lacno vecer to tie mrchy zabije ale muzis viac dni zasebou