Mám ísť s dcérkou na pohotovosť?
Ahojte moja 3 rocna dcerka sa stazuje uz 2 tyzdne na bolest bruska , ten prvy tyzden to bolo zriedkavo ale odbtedy kazdy den ani sa nechce hrat len lezka ze ju boli brusko, u dr sme boli mame doniest moc a vzorku stolice a na krv ale objednane sme az v piatok. Prosim vas mam s malou zajst na pohotovost ? Bojim sa dnes len zase lezka ani sa nehra .. len ze boli brusko.
Išla by som
Choď a rovno vezmi so sebou moč a aj stolicu, ak sa dá...alebo aspoň ten moč.
Ja nerozumiem tomu, ako ti nasi pediatri funguju. Jedni davaju na nadchu antibiotika a dievcatko s bolestou brucha riadne nevysetria - aspon moc orientacne, crp, krvny obraz.. Urcite chodte na pohotovost, moze to byt banalita, ale radsej nech ju vysetria.
@dede18 ak by mi trojročné dieťa stratilo záujem o hru kôli neidetifikovanej bolesti a len by mi ležalo... asi by som išla aj za cenu že mi tam vynadaju že mám ísť obvodnému... Do piatku ďaleko, radšej mať pokoj na duši že sa nič vážne nedeje. Držím palce nech je všetko v poriadku 🍀
Choď. Ja by som išla.
Dakujem baby za rady, ked sa zobudi pojdeme.
😞
Aj ja by som isla, a asi ani nie na pohotovost, rovno na urgent do nemocnice, to bude chciet aspon usg podla mna.
@dede18 choď určite. Môže to byť kľudne aj slepé crevo
Môže byť zápal slepého čreva..to je nebezpečné čakať
Daj vedieť ako to dopadlo. Ale určite treba ísť
No ako, boli ste?
@dede18 ako ste dopadli?
@dede18 išla by som určite
Tak ja neviem čakáš dva týždne ?
@timea301196 akože čaká ved pisala ze uz boli u Dr akurát ich odpinkala až na piatok
Tiež by ma zaujimalo, ako ste dopadli. Môj sa tiež pár týždňov sťažoval na bolesť brucha a bol to slepak, mal vtedy asi 10 rokov.
Pruh, slepak je sprevádzaný vracaním, horúčkou, takze verim, že to nie je nič vazne
@tramtada31 mala som slepak a nevracala som vôbec. Len bolesti brucha pár hodin, a to už mi praskol, takže akútna operácia 🫥 možno to vracanie prichádza až po prasknutí. Mne praskol asi 30min pred operáciou, počas ultrazvuku.
@tramtada31 nemusí byt, môj nevracal vôbec a teplotu mal až den predtým, ako mu praskol a zachraňovali ho v hodine dvanástej 🫣
@tramtada31 Mna len brucho bolelo
Ono to moze byt aj zaludocny vred 😅 u deti je sice pomerne vzacny ale priznaky by sedeli aj to ze to trva uz dlhsie...

Určite choď. Čím skôr. Lepšie teraz, než v noci.
Možno pôjdeš zbytočne. Ale čo keď niečo zanedbáš?Budeš si to potom vyčítať.