Máte skúsenosti s enuretickým alarmom u väčších detí?
Ahojte, mate niekto skusenosti s enuretickym alarmom na nocne pomocovanie u vacsich deti? Maly ma takmer 8 rokov a zacal sa v noci pocikavat, ma velmy tuhy spanok, neviem ho zobudit, ak sai to aj podari tak on o tom nevie. Mo s doktorkou som riesila vsetko je ako ma byt.
@anonym_autor cukor ma skontrolovany ?
@natalia328 myslim ze nie, pokial to nie je vidiet z obycajneho rozboru krvi, ten robeny mal davnejsie a bol ok
@natalia328 myslim ze nie, pokial to nie je vidiet z obycajneho rozboru krvi, ten robeny mal davnejsie a bol ok
@anonym_autor to neviem veru čo všetko vidno v krvnom obraze lebo pocikavanie v noci tým začala malej cukrovka ale teda neviem ako dlho máte tento problém
aj v mužovej rodine že sa začala pocikavať neterina dcérka a zistili jej 1 typu cukrovku.
@anonym_autor to neviem veru čo všetko vidno v krvnom obraze lebo pocikavanie v noci tým začala malej cukrovka ale teda neviem ako dlho máte tento problém
@natalia328 pretrvava to uz od vianoc... Max tyzden prestavka a potom kludne aj 3x do tyzdna sa pocika
@anonym_autor mi sme nášho syna riešili na urológii...začalo to keď mal 7rokov...keď chodil do škôlky,počas spánku sa nám ani raz nepočural...a potom to začalo,ale to bol pre mňa extrém..aj 2x za noc...u pediatrički bolo všetko ok,tak sme šli na urológii...doktor nám tam vysvetlil,že je to v poriadku,že chlapcom v jeho veku sa to stáva...dostal liek,síce hormonálni...on spal tak tuho,že necítil že mu treba cikať...a tie tabletky mali mu dopomôcť k tomu aby zareagoval že mu treba cikať ..je to už 4 roky,takže presne si nepamätám,že ktoré to boli lieky..ale nám to krásne zabralo...🥰

@anonym_autor cukor ma skontrolovany ?