Máte skúsenosti s vrodenou hypospádiou u dieťaťa?
ahojte maminky! Ma niektora z vas synceka s vrodenou vadou-hypospadiou?? Je popripade uz niekto aj po operacii?? Moc by som o tom vsetkom potrebovala info.Ozvite sa,ak s tym mate skusenosti prosiiiiim!! ☹
@bubu25 maly mal 3 roky ked mu to operovali, prve dni uviazany o posteľ, aby si nevytrhol vyvody z pipika, ked si ako tak zvykol, tak ruky mu odviazali, ale nozky mal az do konca uviazane, na 8 den davali vývod von, cize maly celu dobu len lezal, sedel, stacil vrch pyzamka len... Odchadzali sme tak, ze musel byt na rukách, co nebol schopny chodit, tym ze stale lezal..ale tak asi zalezi aj aku formu hypospadie má, kolko vam povedali, ze budete v nemocnici. Drzim palce
Ahojte mamičky. Malý ma 13 mesiacov a ma pravdepodobne hypospadiu. Neboli sme zatiaľ nikde nakoľko po pôrode povedali ze ma len nedorastenu predkožku. A keď cikal mal malý pipik tak sme nevideli ze odkiaľ to ide. Ale pred 2tt som si všimla ze ma dierku na zaludi odspodu kde by vlastne mala byť zrastené predkozka. Riešim urológa ci dat vyšetriť v novom meste nad vahom alebo priamo na Kramároch keď by mal byť operovany potom tak by videli co a ako. Na Kramároch sa dá byť s malým na izbe len na nadštandard??? Alebo v Martine? Omluvam sa ale naozaj pri 4 deťoch nemám čas čítať 80 strán. Ďakujem krásne za odpoveď.
@lenkaaninka ahoj, mali sme ísť teraz 7/2022 ale volali nám, že Dr ma zrovna ten týždeň dovolenku a presunuli nám to až na 10/2022 lebo nebol skorší termín.
A áno, aj sa tam operuje (je v BB), my tam ideme práve za ním lebo ak budem spokojná tak chcem aby malého operoval on (odporúčil nám ho Dr.Molčan - pôvodne som chcela jeho ale on už neoperuje.
Malý má aktuálne 2r.2mes., kým sa dostaneme na konzultáciu bude mať 2,5 skoro tak dúfam, že by sa operácia stihla do 3 rokov. Na Kramároch by mi ho zoperovali aj hneď ale ja som nemala dobrý pocit aj keď niektoré mamičky si chvália.
@lenkaaninka ak máte blízko MT tak je tam super lekár na hypospádiu Dr. Javorka. A taktiež ak si dobre pamätám v MT občas ordinuje aj "náš" Dr.Jantošik.
O Javorkovi som čítala len samé super referencie neviete niekto ako sa tam objednať?
Akurát som pozerala na ich stránke a všetky termíny v Martine na rok obsadene . Prosím ta nejaký kontakt do tej BB by si mi mohla poskytnúť? A doktor sa vola Jonáš?
@katkaba1 dakujem
Žienky q nejaký kontakt kde sa dá objednať na Kramároch. Dala som do Google a milión kontaktov. Vôbec neviem kam volať.
@lenkaaninka online cez ich rezervačný systém?
@lenkaaninka 02/59371 585 od 12:30 do 13:00
@som_ponorka ďakujem budem dnes volať pri prvom objednaní treba volať a uvidím ci mi dajú termín ci treba cez systém.
Informácia pre niekoho ako ja netreba volať stačí sa hneď objednať cez systém. Informácia na stránke ze pred prvým vyšetrením treba volať je stará.
Baby tie co ste mali dve operácie, bolo potrebné aby bol chlapček odplienkovany už pred prvou operáciou prosím?
@zoja1234 my sme boli ked mal 13 mesiacov a nosil plienku. Tam je cely cas holy od pasa a podkladala som mu plienku ked lezal ked som videla ze bude kakat. Nastastie tam mal kazdy den tvrde hovienka. Vobec neriesili ci ma alebo nema plienky. Teraz v novembri ideme na 2.etapu a nie je celkom odplienkovany. Na noc ma plienku a cez den sa nam stavaju stale nehody. Teraz ma 2r a 7mes.
Prosím. Mam otázočku. NUDCH BA ideme so synom 21.2.2023 na operáciu. Už nie je voľná VIP. Ako je to na normálnej izbe? Môžu tam byt mamičky pri deťoch aj v noci? Malý bude mať 3,5 roka. Pani do telefónu povedala ze nie ale ze možno sa bude dat dohodnúť so sestričkami. Tak ma zaujíma ako je to v reále.
A ako riešite stravu? A aké oblecenie na seba?
Ďakujem. Ps: je tu niekto kto tam.bude v tom istom termíne?
Maminy, prosim Vás, žiadala ste si niektorá predĺžený rodičovský príspevok na 1 rok z dôvodu hypospádie? Ďakujem
Ahojte ak vas zaujima nejake aktualne info prave sme tu hospitalizovany s hypospadiou. Pokojne piste.

@bubu25 je tam super,že sa dajú požičať hračky.my sme tak mali knihy požičané,duplo.nws je tiež akčný a zvládol to bravúrne.abi som si nemyslela,že tak zvládne🙂 celý čas len ležal,gate potreboval len ten deň pred operáciou a potom keď sme šli prec