icon

Mediálna krčná cysta

ivicako
29. jan 2014

Má niekto skúsenosť s týmto ORL ochorením ...ďakujem

Strana
z2
mysicka2222
20. okt 2017

@lele00 my sme boli na Kramároch a zvládli sme to super. Už ani jazva nie je vidieť. Parádne jej to zašili. Moju operovali 12.1. na moje narodky

lele00
21. okt 2017

@mysicka2222 joooooj zlaticko zlata je mala. Super ze to zvladla. Ona uz je troska starsia ze? Dcerka este nema 2 roky je dojcena spime spolu tak dufam,ze to zvladneme. 😢

oxana8
23. okt 2017

@mysicka2222 Super ste to zvladli, uz to mate za sebou. Syncekovi sa to napokon vratilo, my tu cystu mame zapalenu a posielaju nas na kramare. Kto vasu dcerku operoval?

lucia2108
5. nov 2017

My sme boli na detskej chirurgii v martine.termin sme dostali o mesiac po prvej navsteve v ich chirurgickej ambulancii.povedali ze preto az mesiac lebo sme poistenci dovery

lele00
20. máj 2019

@maarkoo dobry den dcerka bola operovana ani nie pred 2 mesiacmi a vratilo sanjej to zatial teda malicke. A to je odstranili aj koren jazylky. Ma 3 roky. Vy ako ste na tom teraz prosim?

oxana8
20. máj 2019

@lele00 maly bol operovany skoro ako 3 rocny na kramaroch, operacia trvala dlhsie ako mi povedali, skoro 3 hodiny. Odstranili mu azylku aj mu to niekde pod jazykom zosivali lebo to mal este stale nezrastene, tak aby sa mu to uz nevratilo. Teraz mal 5 rokov a nevratilo sa mu to.

lele00
21. máj 2019

@oxana8 nasa trvala 4 hodiny. Ale vraj ona nieco specificke mala ze tu velku aj jazylku odstranili a este dalcich cca 5 mini cyst. Aj nas na kramaroch.No som z toho na nervy a este spracyvam pocity ze pod 2 mesiacoch zase to iste ci to rastie kontrolovat aby sa nezapalilo ...😓😓

maarkoo
21. máj 2019

@lele00 ahoj, u nás je to rovnaké, sledovaná, neoperovali ju už, je tomu už cez 12 rokov, všetko v poriadku... sa zdá byť... Nezavadzia jej to...

lele00
21. máj 2019

@maarkoo aha tak snad aj u nas to tak ostane. Vies ni prosim napisat cca aku velkost ma? Nasa ma akt. 0,3 ml ked ju operovali mala az 1,5 ml. Aj vam odstranili jazylku jed jej to robili?

bianocka
25. jún 2019

@lele00
@maarkoo my sm nasu operovat zatial nedali. Zistili jej to, ked mala cca 1 rok. Teraz ma 6 rokov. Nevyba vobec chora a zatial to nemala zapalene ani nic take.
Stale sa odhodlavame, ze uz na operaciu pojdeme, no ked citam, ze sa to moze lahko vratit a potom to uz neoperuju, nejako nechapem cely vyznam operacie 😏

lele00
14. okt 2019

@bianocka no dcérke sa to vrátilo podaní nie pol roku úplne take iste. Som z toho na nervy

suparinpai
25. jan 2020

@mysicka2222 dobry den,smiem sa spytat na pristup doktorov a izby,lebo tiez ma s malym caka na 99% operacia na kramaroch, ma tiez med.krcnu cystu. Maly ma dva roky a tri mesiace,je velmi placlivy,rada by som s nim mala sama izbu,nech nerusime inych.
Ak mozem ako zvladla mala prebudenie sa z narkozy a vyberanie drenu. Sama mam z tohoto velke obavy. Dakujem velmi pekne za odpoved

alenahorvatova
23. mar 2024

@ivicako áno sin to ma

kamilka_m
1. okt 2024

@suparinpai dobry den, prosim Vas tiez by som sa chcela opytat, ci ste operaciu absolvovali a ako to prebiehalo. Mam dcerku v rovnakom veku a tiez nam bola odporucena operacia. Dakujem 🙂

Strana
z2