Mediálna krčná cysta
Má niekto skúsenosť s týmto ORL ochorením ...ďakujem
@mysicka2222 joooooj zlaticko zlata je mala. Super ze to zvladla. Ona uz je troska starsia ze? Dcerka este nema 2 roky je dojcena spime spolu tak dufam,ze to zvladneme. 😢
@mysicka2222 Super ste to zvladli, uz to mate za sebou. Syncekovi sa to napokon vratilo, my tu cystu mame zapalenu a posielaju nas na kramare. Kto vasu dcerku operoval?
My sme boli na detskej chirurgii v martine.termin sme dostali o mesiac po prvej navsteve v ich chirurgickej ambulancii.povedali ze preto az mesiac lebo sme poistenci dovery
@lele00
@maarkoo my sm nasu operovat zatial nedali. Zistili jej to, ked mala cca 1 rok. Teraz ma 6 rokov. Nevyba vobec chora a zatial to nemala zapalene ani nic take.
Stale sa odhodlavame, ze uz na operaciu pojdeme, no ked citam, ze sa to moze lahko vratit a potom to uz neoperuju, nejako nechapem cely vyznam operacie 😏
@mysicka2222 dobry den,smiem sa spytat na pristup doktorov a izby,lebo tiez ma s malym caka na 99% operacia na kramaroch, ma tiez med.krcnu cystu. Maly ma dva roky a tri mesiace,je velmi placlivy,rada by som s nim mala sama izbu,nech nerusime inych.
Ak mozem ako zvladla mala prebudenie sa z narkozy a vyberanie drenu. Sama mam z tohoto velke obavy. Dakujem velmi pekne za odpoved
@ivicako áno sin to ma
@suparinpai dobry den, prosim Vas tiez by som sa chcela opytat, ci ste operaciu absolvovali a ako to prebiehalo. Mam dcerku v rovnakom veku a tiez nam bola odporucena operacia. Dakujem 🙂

@lele00 my sme boli na Kramároch a zvládli sme to super. Už ani jazva nie je vidieť. Parádne jej to zašili. Moju operovali 12.1. na moje narodky