icon

Môj škôlkar je po týždni chorý

9. sep 2023

Ahojte...tak môj škôlkár po týždni chorý 😢 je tu niekto koho deti už sú choré?

Strana
z2
amelia89
9. sep 2023

😂 no samozrejme. nic ine som ani nečakala.

slniecko66
9. sep 2023

Moja bola chora kazdy mesiac.. trvalo to asi rok a pol. Drzim palce 🙂

dzulli1980
9. sep 2023

Tieto prvé roky v škôlke, to je divočina ... nerada spomínam na tie časy, ja som bola každý druhý/tretí týždeň s dcérou na OČR ... nič s tým neurobíš, dieťa si jednoducho musí vybudovať imunitu, väčšina to tak má.

ariannazara
9. sep 2023

Hlásim sa do klubu. Týždeň v škôlke kaslal celú noc sople ;)

nelca0510
9. sep 2023

Presne 5 dní a už je tu zase sopel

helcanw
9. sep 2023

Po 3 dňoch so zatekajucimi soplami doma 🤷‍♀️

pbra40
9. sep 2023

2 deti v skolke a obaja uz soplia... po adaptacnom tyzdni, co tam bola denne len 2-3 hodiny 🤪🥺🙈

merrysa
9. sep 2023

Môj syn (2,5r.) má zadné sople a to sa okolo škôlky ešte len prechádzame 😀

amelia89
9. sep 2023

@merrysa 😂😂😂😂

freeja
9. sep 2023

Pondelok nastupila, v stredu uz teplota a sopel. Po dvoch dňoch to od nej chytil aj maly

bimbambim
9. sep 2023

Tak moja siestacka vydržala tri v škole .Štvrtok už mala teploty.A to nezvykne bývať chorá často a ani takto skoro.nechapem čo tak rýchlo väčšinou ju prvá choroba zastihne až v novembri.A nevyzerá to tak že pôjde do školy pondelok.

tatiana493
9. sep 2023

Už v pondelok poobede mi ju dali učiteľky že ma hnisavé karpiny a bum večer teplota takže až deň sme vydržali

gurags
9. sep 2023

Po 3 dňoch 😞

maribell
9. sep 2023

🙋 hlásim sa..po 4 dňoch v škôlke kašeľ, zavalený nos a teplota 🙄.

nejdemaprihlasit
9. sep 2023

Streda večer zvracanie, štvrtok rano zvysena teplota a uz doma aj piatok. Za inam druhý rok škôlky a naivne som myslela ze to už bude lepšie..nieje 🙄

ivangeline
9. sep 2023

Som rada,ze som svoje nedala...lebo vsetky mamky okolo,kt dali...uz maju deti so soplami!!!

nikaeli
9. sep 2023

môj syn je predškolák, do MŠ chodí štvrtý rok - nevedel sa dočkať, kedy skončia prázdniny - po štyroch dňoch bol vo štvrtok poobede ešte veselý a plný energie, pobehoval po ihrisku.. okolo siedmej večer ho začala klepať zima, vyskočila teplota, bolela ho hlávka, zvracal.. ráno sa zobudil, že ho bolí hrdielko -> hnisavá angína a ATB - stále som to nepredýchala.. očakávala som klasický sopeľ, ale toto? a hneď prvý týždeň? určite nie 😔

tomika
9. sep 2023

Moja je už školáčka, dnes bolesti hrdla a teplota. Hrozné toto.

slavomira236
9. sep 2023

Moj stvrtak vcera som ho vyberala z druziny zdal sa mi teply. Dma som zmerala teplotu 39,5...rano zas na obed zas teraz vecer zas. A to bol pred 2tyzdnami chory tiez teplota a hrdlo bolo..mal v polke juna kiahne tak predpokladam oslabenu imunitu. Inak nemal horucky uz davno

victoriab
9. sep 2023

aj moj 😁

nikpa
9. sep 2023

Normálka 🙂

mamusa123456789
9. sep 2023

Náš malý je zatiaľ zdravý, ale najstaršia, keď nastúpila, vydržala až 2 dní, suseda trhla už rekord,jej deti boli už 5 dní v škôlke a sú zdravé, inak vydržali doteraz max 4 dní a to jej starší ma už odklad a bežné býva s nimi doma aj 3 tyzdne

clovekoj
10. sep 2023

Ako čítam, tak si začínam pripadať divne.
Ja mám asi nejaké divné dieťa. My ani poriadne nevieme čo je to choroba. V škôlke bol chorý tak raz za rok. Teraz je už školák a minulý rok patril v počte najmenej vymeškaných hodín medzi prvú desiatku detí, a to je ich na škole vyše päťsto detí. Antibiotiká bral naposledy asi pred dvomi rokmi. Viac ako týždeň nebol chorý nikdy, väčšinou stačil kludový režim na dva či tri dni, sem tam sprej do nosa, pokoj, teplý čaj a bol fit.
Miestami už aj závidím kolegyniam v práci, že oni si počas roka s deťmi aj mesiac odmarodujú a ja vždy len v práci 🙂

chichua
10. sep 2023

Moja predškoláčka začala dnes sopliť a syna tretiak začalo hrdlo bolieť. Bývajú často chorí, ale teraz majú obaja rekord, že len 1. týždeň vydržali v škôlke/škole

amelia89
10. sep 2023

@clovekoj to je fakt co zavidiet 🫠

slniecko66
10. sep 2023

@clovekoj a potom im zavidis aj ich mizerny plat? 😂

mikadooo
10. sep 2023

Áno, vítam v klube....ahojte 😄.

marcella1979
10. sep 2023

môj vydržal len 2 dni...😭

floren
10. sep 2023

V piatok ho v skolke prehnalo. V noci sme nespali,plakal,že ho bolia nohy. Včera mierny soplik a 39. Dnes 37,3 a odišiel mu hlas.

clovekoj
10. sep 2023

@slniecko66 Našťastie, toto až tak veľmi riešiť nemusím. Keď sme boli naposledy týždeň doma, na OČR-ke, tak mám dojem že my to urobilo na výplate rozdiel asi 100 EUR. Výhoda bola tá, že do OČR-ky sa zarátal aj víkend, čiže až tak to veľmi výplatu neovplyvnilo. Ale ten týždeň oddychu za to stál 🙂

Strana
z2