Molusky u deti
Ahojte baby mate niektora skusenost s moluskami u vasich deticiek? Ako ste sa ich zbavili co Vam pomohlo? Dakujem za rady
@maciatkolulu a potom vám nik nevykrikoval, že to dostalo ich dieťa od vašeho??? ja už som zúfalá.. lebo dcéra bola mesiac doma ale stále sa jej robia nové. na to dám molusk, betadine a zmizne. to stále sa tvoria nové. neviem, či ro roznášam tým moluskom, či čo. skusim dávať len betadin a nevrtať do toho. dávame aj amp care.. vy ste to ako nakoniec vyliečili???
@alex1212 tiež sme chodili do kolektívu a nikto to nechytil malý to mal na hrudníku a pod pazuchou tak záleží na akom mieste ich má... Kúpať sme sa nechodili a opatrenia doma každý deň nový uterák a každý deň čisté pyžamo, brali sme ampcare junior classic (z neho to podľa mňa zmizlo) a potierala som Tea tree olejom vatovou tyčinkou 3 krát denne...
@alex1212 ja keď som potierala, tak každú molusku zvlášť, nešla som s vatovou tycinkou na jednu a potom druhu, vždy druha, nám vyslovene povedali, nevytlacat, nechať tak. Nikto to nechytil, malý sa kupaval s kamarátkami, sestrami, so mnou.... Treba vydržať, koľko dávaš amp care?
@maciatkolulu dcéra má cez 50. to by som musela riadne veľa minúť tých vatových tyčiniek. hm... amp care dávam už mesiac a pol.. stále sa tvoria nové a nové.. denne aj 4 nové
@alex1212 mesiac a pol je nič... Dávala si ten prvý mesiac 10 ml?keď ideš z jednej molusky tou istou vatou, či tycinkou na druhú infikujes ich
Ma ich malé, či veľké, zapálené? Možnú jej už aj? Kedy si objavila prvú? Celkovo posilňuj imunitu vitamín C a B, pripadne aj D plus amp care.
@maciatkolulu áno dávala som najskor tabletky a potom sirup, tak že to vyšlo na mesiac 10 ml a teraz 5.. aj miznú áno.. má ich rozne. objavila som prvú (lenže to som objavila hned 20) pred mesiacom a pol.. mala to zospodku na zadku, nevšimla som si to.. čiže rovno mala až 20.. cca.. dávame c, b, d. od včera som jej začala dávať čistec rovný piť a potierať tee three oilom.. boli sme aj na vypalovaní štvrtý krát a doma som jej ešte dalšie, čo už nezvládla vypáliť potrela moluskom. vidí sa mi, že má dooosť veľa takých fliačikov, kde sa naznačujú dalšie a dalšie.
@papca to fakt predávaš za 10 eur niečo po záruke....
@papca ale je to po záruke, trochu neetické....
@papca okrem iného, diskusia neslúži na na predaj, tobôž nie liekov a tobôž nie po dátume spotreby.
@papca po dátume spotreby?!?!
@papca nie je trápne, že nevieš, že toto je diskusná časť a nie priestor na ponúkané tovaru po záruke, mne by bolo trápne si pýtať peniaze za použitú masť po záruke a aj nepouzitu, ale po záruke.... To je trapne
@alex1212
Dobry den,
uz ste si poradili s tou pliagou ?
Ja som sa s malym ( 3,5 r.) trapila 8 mesiacov.
Najskor sme posilnovali iminitu ( imunoglukan).
Mal ich mozno 50 na celom telicku aj medzi nozkami.
Molusk sme vzdali, lebo akonahle som mu potrela ( v noci v spanku) tak to automaticky rozskriabal, kedze to stipe... cize ich krvou preniesol .
Jedneho dna som ich v spanku postupne zacala vyberat ( ihla, betadine...) 5- 6 za jeden vecer .
Medzitym sa uz ziadne nove nevytvarali a ked mu zostali este na genitaliach asi 6 ks tak som si dala pauzu .
Ked som sa odhodlala, ze idem vybrat aj tie posledne, uz tam neboli .
Sú odvtedy cca dva mesiace a ziadne nove nepribudli.
@zeytin prosim ta,dnes som kúpila betadine,ty to aj riesis s vodou,keď dezinfikujes alebo hneď s roztokom?..lebo neviem toto fakt..a ja dcere potieram tekutymi chladivy pudrom..tak som zvedava..uzivali sme emolux, lenže nezabral, rozširovalo sa to..ale ona si to aj skrabala 🤷♀️ tak že vyskúšam toto, tiež o tom pisali, že pomáha.. ale pri moluskach by sa nemalo sprchovat, ja ju len pretieram pre istotu..
@lenocka1989 nie, neriedim. Povedz lekarke, nech ti predpise aj isoprinosin na imunitu, molusky sa vacsinou prejavuju pri znizenej imunite.
@zeytin ďakujem ti.....uz mamina 2 molusky..natierame neriedenym batadinom..uplbe super roztok..a užívame imonuglukan...pomaha veľmi...
@lenocka1989 tesim sa, ze to zabralo, rada som pomohka a dakujem za spatnu vazbu 😉
@bene Ano......je to betadine...dezinfekcny roztok a pomáha super..rano aj večer som potierala a prelepila...po pár dnoch pekne vysusi a odpadne SAME...v žiadnom prípade trhať...a stále premenovať....
@lenocka1989
Že premenovat...prelepovat málo byť.
.A k tomu užívala a užíva stále imunoglukan sirup...tiez super vec na imunitu
@lenocka1989 takze betadite ste prelepili na noc hej?
@bene Aaaano....ale aj cez deň...

@alex1212 nie...., by sme skoro dva roky neboli v kolektive