icon

Molusky u deti

luci1407
14. máj 2017

Ahojte baby mate niektora skusenost s moluskami u vasich deticiek? Ako ste sa ich zbavili co Vam pomohlo? Dakujem za rady

lenakiss
14. nov 2017

@margaretka uz mu aj vypalovali ..to bolo strasne...potom som kupila za 20 eur nieco na molusky ale to bolo strasne...teraz mu na to davam verumal tak uvidime :( no rozsiruje sa to

lenakiss
14. nov 2017

@elizita asi kupim ked to kazdy odppruca...ja mu to potieram verumalom takze jemu sa to tak zapali...cize ten betadine sa tam moze dostat

ejkapod
14. nov 2017

@margaretka treba skusat asi ..lebo kazdemu zaberie nieco ine...my sme tiez toho vyskusali az az a mozno aj tie molusky potrebuju čas.My sme snimi bojovali od juna co sme zacali z liečbou.Nekupala sa cely čas ani vo vani a ani kupaliska...drzim palce

sandra86
15. nov 2017

Tiez bojujeme so synom, uz ma aj dcera 1 na nohe. Babina ich dala spolu kupat 😢 chodieval na plavecky a odtial to doniesol. Kozny nam dal Molusk vodicku, sice zabrala, davala som len na vacsie, ale hukal pri tom....kym rastol lastovicnik, davali sme aj ten na tie malinke, ten zaberal super. Skusili sme aj Kolodium Forte, to sa akurat zapalili a nič z toho. Nakoniec som na webe nasla radu, ze pouzit puder so sirou Alpa Sulphotion, stoji cca 1€ a zatial super, krasne sa susia. Pudrujeme asi tyzden, tak som zvedava ako to bude pokracovat. U nas prepichovanie nehrozi, syn reve aj ked naplast davame dolu 😀

luci1407
autor
15. nov 2017

Nam baby zabera tato vidicka ....skusali sme toho vela ale tato je top...rychlo reaguje a krasne sa susia...len je az z ameriky a stoji 45 eur....co je dost na taku mini flasku ale uz sa chcem tej hnusoby zbavit plus uz cca 2tt davam aj imunoglukan i ked maly ma skoro 2a pol roka a chory nebyva vobec

verkom
15. nov 2017

@lenakiss a kolko ma drobček rokov? Možno by ste to mohli aj ked he hore praktikovať

mila19
15. nov 2017

Dobry den, chcem upozornit na maste ,vody, tinktury, koloidne striebro, prelepovanie atd
molusky su virusova infekcia je to velmi specificke zavisle na imunite dietata ako sa s nim vysporiada ja som vyskusala toho pri synovi strasne vela, vysledok ziadny, iba donicena koza az do exemu
po 7 mesiacoch nam zabral sirup Isoprinosine v podstste do tyzdna zlepsenie, od imunologa, ale moze ho predpisat aj pediater a kozny.

sovickavielietat
15. nov 2017

Zijeme v UK a tu sa na to nic nedava, len sa to vzdy po kupeli vytlaca... bud sa to prepichne ihlou alebo len nechtami vytlaci. Mladsiemu synovi sa prva moluska urobila vo februari. Myslela som, ze je to bradavica a davala som na to lastovicnik alebo cajovnikovy olej. Nepomohlo a zacali sa mu objavovat dalsie a dalsie. Niekolko mesiacov som poctivo natierala cajovnikovym olejom (ktory u nas zatial zabral na vsetko), ale ziadne zmeny. Nakoniec som dala na rady anglickych mamiciek a po kupeli som mu vsetky vytlacila (po kazdej som si dobre vydezinfikovala ruky, aby som to nerozniesla), prelepila leukoplastom. Hned sa zacali zmensovat a po tyzdni (!!!) uz nemal ani len jednu. Tie malicke, ktore este nemali urobeny biely stred, same zmizli. Dokonca sme uz ani nevedeli najst miesta, kde ich predtym mal. Neostala mu po nich ani stopa. Teraz ich ma pre zmenu starsi syn, ale ten ma velmi nizku toleranciu bolesti, takze ten si ich vytlacit nechce dat... zatial natierame znova cajovnikovym olejom, ale rychlo sa rozsiruju...

lenakiss
15. nov 2017

@verkom 2 a pol....no on reve jak pavian aj ked to natierame ...aj ako tu pisala jedna pani aj pri strhavani leukoplastu...je to taky poserko po mne

verkom
15. nov 2017

@lenakiss no ono to fakt neboli, treba skusit nejakú fintu na neho.... položiť ho a dat mu do ruky knižku alebo pri najhoršom aj tablet alebo rozprávku zapnúť a tak skusit

elizita
15. nov 2017

@verkom ja som si ista ze to boli.. moja ich mala dost tvrde, a ked sa mi podarilo trochu pichnut tak sa mykla

lenakiss
15. nov 2017

@verkom on neobsedi ani sekundu....a ked sedi tak mu to nemozem spravit lebo to ma na ritke

verkom
16. nov 2017

@lenakiss tak to potom musíte vyskúšať nieco ine....

verkom
16. nov 2017

@elizita nasa práveže ani nepípla a to nespí jak drevo ale ma skôr plytký spánok a dalo sa jej ro úplne super prepichnut 🙂

margaretka
16. nov 2017

@lenakiss nás tiež na ritke a stehne v zadu , robíme to tsk že ho dame na brucho pustime rozprávky a manžel ho drží chrbát nohy...a ukecavame a keď je zaujatý tak dobkam pupaky

lenakiss
16. nov 2017

@margaretka moj uz sa neda...bol aj na vypalovani a aj doma sme natierali tak to uz pozna...ja natieram verumalom takze to len natriem tym betadinom...a uvidime

matuskova003
17. nov 2017

@elizita malemu ich vyskrabala a potom nasadila a netvoria sa.. tak neviem, asi je to individualne

kemonka
27. nov 2017

@sykorkauhliarka nevies kolko dni potierat kym zmyznu? :/ moja ma 7 molusiek, a zatial len tea olejcekom natieram

misinka26
27. nov 2017

Dievčatá ja odporúčam každý večer potierať Propolisom ... u nás zabralo na 100% 🙂 Držím palce 🙂

hobrlovakatka
27. nov 2017

@misinka26 a za akú dobu zmizli?

sandra86
28. nov 2017

Minule som pisala, ze skusam Alpa puder so sirou. Takze potierali sme pudrom raz denne (vecer) cca 3 tyzdne. Tie mensie sa stratili, vacsie vysusili a zmizli. Ostal nam este jeden pupacik pod bradou. Cize super, odporucam

hobrlovakatka
28. nov 2017

@sandra86 čo to je? Kde si to kúpila. Ja už musím prestať používať Emolux. Tak rozmýšľam čo ďalej ak sa nezničia

elizita
28. nov 2017

@sandra86 nam nepomohol @hobrlovakatka normalne v lekarni ho pytat, puder so sirou

misinka26
28. nov 2017

@hobrlovakatka po týzdni 🙂 fakt super 🙂

sandra86
28. nov 2017

@elizita ano v lekarni, cena do 2€, bezbolestna procedura 😀 tak kazdemu vsetko nezabera...tiez sme skusali

margaretka
28. nov 2017

@sandra86 potierala si este neprasknute? alebo aj tie s chrastickou? idem aj ja kupit vyskusame .. najprv som moluskom, potom betadinom dva tyzdne teraz som tyzden cajovnikovym olejom ziadne zmeny nejak moc tvoria sa kde tu dalsie drobucke .... tak na tie nove malinke by som skusila ten alpa puder...

daniela_4
28. nov 2017

@margaretka imunoglukan krem skuste ak je to rozdrazdene ze su cervene a drobne...

sandra86
29. nov 2017

@margaretka vsetky rad radom. Neprepichujeme a ani nam same nikdy nepukli. Asi 2 si nechtiach rozskrabol

keyka
2. dec 2017

@sandra86 pekny dnik, mozem sa soytat ten puder je tekuty ci suchy? A dvas piramo na molusku ci na vacsie miesto? Dakujem za akukolvek spatnu vazbu

sandra86
3. dec 2017

@keyka sypky je. Netreba priamo, ako sa podari nasypat 😀 zostala nam uz iba jedna moluska