Môže 14-ročný chodiť sám na rehabilitáciu?
Ahojte, chodite s vašimi ratolesťami v tomto veku na cvičenia ako doprovod. Zajtra s ním 1x idem to má o 10:30, potom má tento týždeň má ďalšie v stredu o 10 a už od piatku ma to plánované 12:30 resp. 13;:00. Neviem či to nie je zbytočné aby som všetky cvičenia chodila s ním, aj v práci budú zazerať😀
Ak má zajtra o 10:30 ospravedlnia ho na celý deň v škole, úbor ako na telesnú? Mi to buď vypadlo, alebo som sa nespýtala.
Inak má 15 st. Skoliozu v máji ortopéd v auguste bol na rehabilitačnom vyšetrení a až teraz ide cvičit. Má mať 10 cvičení v priebehu 3 týždňov. Vraj 30 minút podľa papiera
@anonym_autor tak to máte blbé, škoda.
@kristiii zvládneme to v stredu si zoberiem pol dňa P v piatok to má po škole a potom sa uviďí
@anonym_autor tak v tom by som naozaj problem nevidela...
@lindusss2016 a natočiť na video tie cviky sa dá?
@anonym_autor nam jedna zakazala a pri druhej nam dovolila cvaknut iba. Alebo nakresy
@anonym_autor nam jedna zakazala a pri druhej nam dovolila cvaknut iba. Alebo nakresy
@janaspa prečo zakázala veď to je pre vlastnu potrebu
@anonym_autor to ti najskor nedovolia
Nedovolil to ani mladý, tak som sa o to ani nepokúšala😀
Nedovolil to ani mladý, tak som sa o to ani nepokúšala😀
@anonym_autor 🤣
@anonym_autor 🤣
@lindusss2016 chlapec to trochu prežíva😀 zvykne si
Dnes mal ťažké cviky udržať sa musel na prstoch ruk a nôh zdvihnúť sa atd
V piatok išiel sám v pohode to dal mal iba 5 hodin tak odišiel zo školy nornálne
@lindusss2016 Na rehabilitačnom vyšetrení hovorila lekárka , že má nerovnakú dĺžku končatín v stredu sa aj rehabilitačná sestra pýtala , či nemá vložky? Ortopéd mu to nepredpísal ani si to nevšimol, kto určuje tie vložky?
A miery na tréningu v lete mu namerali 188, v pondelok mu na rehabkách namerali 184? Doma má 185😀
V piatok išiel sám v pohode to dal mal iba 5 hodin tak odišiel zo školy nornálne
@lindusss2016 Na rehabilitačnom vyšetrení hovorila lekárka , že má nerovnakú dĺžku končatín v stredu sa aj rehabilitačná sestra pýtala , či nemá vložky? Ortopéd mu to nepredpísal ani si to nevšimol, kto určuje tie vložky?
A miery na tréningu v lete mu namerali 188, v pondelok mu na rehabkách namerali 184? Doma má 185😀
@anonym_autor vlozky ortoped. No je teda ale vysoky, to uz samo o sebe je riziko, ze budu problemy s drzanim tela.
Ďakujem za rady, dnes mal posledné cvičenie, už budeme doma cvičiť. Snažila som sa naučiť cviky, neovládam ich všetky, ale syn dnes tie cviky robil dobre
Chodila by som s ním, normálne si dáš priepustku aj ty v práci a po rehabke sa vrátiš. Presne aby si videla ako má aj doma cvičiť. A do školy treba ísť po neho, samého ho učiteľka nepustí z vyučovania

@anonym_autor a pýtala si sa triednej? U nás napríklad stačilo napísať správu triednemu, že odchod zo školy na vlastnú zodpovednosť. Samozrejme popredu.
@kristiii práve dnes som sa pýtala, že počas vyučovania sám nemôže