icon

Môže dieťaťu uškodiť studený čapík z chladničky?

Včera o 13:03

Môže sa podať dieťaťu studeny čipok z chladničky? ( dieta ma 2 roky 8 mesiacov) zevraj tak mam davat
Vďaka za pomoc radu skusenost

anonym_c3828b
Včera o 13:08

ako by mu uškodilo? ja mam všetky čipky v chladničke

hopatko
Včera o 13:10

Niektore cipky musia byt vyslovene v chladnicke

really8
Včera o 13:12

@anonym_autor takemu velkemu cipok?

anonym_6c82f1
Včera o 13:17
@really8

@really8 Aha, takze dospely clovek uz nemoze cipok. Predstav si, ze su aj ine choroby nielen teplota. Zapcha, alergicka reakcia...

domka222
Včera o 13:21
@really8

@really8 ja dávam aj 6 ročnému pokiaľ vracia a má horúčku. Dávam aj pri normálnej chorobe,kedy chcem aby účinok nastúpil rýchlejšie, alebo viem,že veľmi málo jedol a nechcem mu zaťažiť žalúdok.

really8
Včera o 13:34
@anonym_6c82f1

@really8 Aha, takze dospely clovek uz nemoze cipok. Predstav si, ze su aj ine choroby nielen teplota. Zapcha, alergicka reakcia...

@anonym_6c82f1 predstavujem si....✌️

really8
Včera o 13:34
@domka222

@really8 ja dávam aj 6 ročnému pokiaľ vracia a má horúčku. Dávam aj pri normálnej chorobe,kedy chcem aby účinok nastúpil rýchlejšie, alebo viem,že veľmi málo jedol a nechcem mu zaťažiť žalúdok.

@domka222 no teda ak nemusim cipkom nikoho netrapim.

jeennyv
Včera o 13:35

Asi jedine, ze ked ho das hned je studeny… pozri skadovanie …😀😀😀capiky su aj pre dospelych hnacka atd ja som na vyske mala strasne laryngitidy…normalnevsom brala capiky co su na dychanie, aby hned zabralo

letfenixa
Včera o 13:36
@really8

@really8 syn bude mať 10 rokov a vždy uprednostní čipok pri teplote pred inými formami.

really8
Včera o 13:37
@letfenixa

@really8 syn bude mať 10 rokov a vždy uprednostní čipok pri teplote pred inými formami.

@letfenixa vsak ok. Moji to zase neznesu. A kedze je na trhu nastastie xy inych foriem tak som sa zatial nemusela uchylovat k tomu

valiant
Včera o 13:44

čapík sa skladuje v chladničke, aby držal tvar. Ak by si ho nechala zohriať a potom chcela otvoriť a zaviesť, tak sa ti rozspustí v ruke, bude mäkký a nezavedieš ho dnu. Aj preto musí byť v chladničke, aby bol tvrdý a vedela si ho dostať kam treba.

anonym_9fefa9
Včera o 13:53

No ja používam a nedávam do chladničky
Prvý krát toto počujem ale keď lekárka vravela, že je to ok tak asi je

anjelicek26
Včera o 14:20

Mavame ich vzdy v chladnicke. Nerozumiem, ako by to podla teba malo uskodit?

dagas
Včera o 14:31
@anonym_9fefa9

No ja používam a nedávam do chladničky
Prvý krát toto počujem ale keď lekárka vravela, že je to ok tak asi je

@anonym_9fefa9 tak asi záleží aký..mávali sme prendinson čípok a ten musel byť v chladničke