Nočné pomočovanie u 6,5-ročného chlapca
Syn ma 6 a pol roka. Vecer ked zaspi, davame ho cca po dvoch hodinach vycikat, ide v polospanku, ani o tom nevie. Potom uz vydrzi do rana suchy. Ak by sme ho nedali, pocika sa. Myslite, ze je este realna sanca, ze sa to "da do poriadku" samo, alebo treba uz ist nevyhnutne k urologovi a teda riesit to? Ma niekto obdobnu skusenost a co vam pomohlo?
Moj brat sa takto pocikaval preslo to same.. nikde u lekara nebol.. skor si myslim ze to bolo psychickeho charalteru alebo proste veeeelmi tvrdy spanok
Mojmu synovi to prešlo v 10 a synovcovi presne v tom istom veku.
Chodte k lekarovi, nech vyluci mozne priciny. Nefrolog a orl. Kludne aj problemy s mandlami a dutinami mozu byt pricinou nocneho pomocovania. Toto je pre pokoj duse, ze vylucite mozne problemy. Ale kludne to moze byt o tom, ze mu telo este na toto nedozrelo a treba este pockat.
Urcite zvazujem navstivit odbornika. Mam vsak pocit, ze je za tym hlavne velmi tvrdy spanok a teda snad nic viac 🙏. V rodine pokial viem predispoziciu nemame. Je to inak zdravy aktivny chlapec, myslim si, ze aj psychicky uplne v poriadku. Preto ma zaujimalo, ci ma niekto skusenost, ze sa takato vec vyriesila takpovediac sama, ze dieta dozrelo/vyrastlo z toho (aj v takomto veku).
@anonym_autor pozdravujem! Mali sme to iste. Syn mal 8 rokov a musela som ho budit, aby sa nepocikal. Dokonce som mu kupila specialnu podlozku z USA na odnaucenie od pomocovania (funguje na 100%, takze to bola pre mna taka posledna nadej, ze sa toho zbavime) a on sa zrazu este pred prvym pouzitim podlozky prestal pocikavat. Normalne som tomu neverila! Vsetci si mysleli, ze som na hlavu, ze neriesim neurologa/psychiatra a pod. A preslo to👏 prajem vam to iste. Inak ak by ste mali zaujem o tu uplne novu este original zabalenu podlozku (The World's #1 Bedwetting Solution - By Dr. Sagie Bedwetting Clinics), mozem posunut. Urcite lepsie ako neurologia ci psychiatria!
Drzim paste✊

Ak sa 6.5 ročný chlapec v noci pocikava (ak ho nedáš ty cikat) tak ste už u neurológa mali byt