icon

Odpadávanie trojročného dievčatka

lenkitaa
10. sep 2020

ahojte moja 3 ročná dcérka uz 4x odpadla. Absolvovali sme všetky možné vyšetrenia, nikde nič nenasli. Mate niekto skúsenosti s odpadavanim dieťaťa?

Strana
z2
anickaaa6aaa
11. sep 2020

@lenkitaa v Dolnom Kubíne je dobra neurologicka Erika Šagátová ale ma asi dospelých, ale je sikovnaa. Pripadne sa snou aspon spojit ci by nevedela pomoct. Niekoho odporucit.

juliet86
11. sep 2020

len chcem povedat ze mamicke a dievcatku drzim palce a ze ste tu zeny super poradili. kontakty tipy rady. toto je asi najkvalitnejsia diskusia. ano viem ze nad modrym konikom casto ludia obratia ocami a aj mne samej dviha niekedy tlak co tu niektore uzivatelky a akym sposobom riesia ale presne kvoli diskusii ako je tato ma tento portal velky vyznam ked je tvoreny ludmi ako vy! kiez ste zdrave

sterea
11. sep 2020

Nemám skúsenosti ale skúste metabolickú ambulanciu - poskytuje vysokošpecifické diagnostické vyšetrenia pre pacientov s podozrením na metabolické ochorenie. Na tieto ochorenia myslí lekár v prípade príznakov ako – oneskorený psychomotorický vývoj, zväčšenie vnútorných orgánov, nevysvetlené odpadávanie, rozvrat vnútorného prostredia. Cestou ambulancie je pacientom s diagnostikovaným metabolickým ochorením umožnené dostávať enzýmovú liečbu.Metabolická ambulancia
telefónne číslo: 02/59371 562, MUDr. Anna Hlavatá, PhD., Našla som to na internete.

sterea
11. sep 2020

Ja som odpadávala až do svojich cca 25 rokov. Potom som z toho vyrástla. Stačilo že bol vydýchaný vzduch v miestnosti, že som dlho stála, na slnku, že som sa dlhšie pozerala na niečo čo sa točilo, mala som problémy s vnímaním hĺbok.

petruska19
11. sep 2020

@lenkitaa a MR jej nerobili? Ries to aj u iných. Ja som odpadávala asi do 16r. Hocikedy, hocikde. Bez príčiny. Doteraz neviem prečo.
Ale keď si spomenula tie kŕče, tak to môže byť aj pri. Verím, že maličká bude v poriadku ❤️

miriam11
Odpoveď bola odstránená
danielahamar
11. sep 2020

Psychika

lenkitaa
autor
11. sep 2020

Vždy som si myslela, ze na modrom koniku ľudia píšu bludy, ale aspoň záujem Vas o môj príbeh a skusenosti ma ženú vpred,, začíname odznova budúci týždeň mame kardiologiu a asi aj magnetickú.. a ak sa nič nepotvrdi tak potom budem chodiť od jedného neurologa k ďalšiemu až kým nezistil príčinu. Ďakujem vám všetkým a kiežby sa vaše priania vyplnili a bolo dobre, verím tomu ze bude!!

nika82
25. sep 2020

@lenkitaa mate aj nieco nove ci nie

laila22
25. sep 2020

@lenkitaa skus Sinalgis v BA

lenadka
25. sep 2020

@lenkitaa výborný kardiológ je MUDr. Jurko v Martine. Nás posiela s najstaršou dcérou na posledné vyšetrenie pediatrička aj keď chodila ku kardiológovi ti u nás, tento je vraj oveľa lepší, možno ani nie odborne ako vybavením ambulancie. Chce mať na 100% istotu, že dcéra má fyziologický selest, že to nie je iný skrytý problém. Dôvodom je ako ona povedala, že dievča ide na gymnázium, potom na VŠ, potom sa vydá a už nebude mať na seba čas. Som veľmi rada že je tak pedantna. Držím palce s malou 🍀

kikuska1010
29. okt 2020

Na mr nech vas neurolog posle na neurologickom nemusia zistit nic ale na mr zistia

ajsa1502
9. aug 2021

@lenkitaa
Dobry vecer,chcela by som sa opytat ohladom vasej dcerky,ci Vam nieco zistili...my mame tiez podobny problem

nika82
10. aug 2021

@ajsa1502 je neaktívna

leskovael
10. aug 2021

Ja ako dieťa som odpadávala-zachadzala sa, ale predchadzal tomu plač.
Teraz v dospelosti som riešila závrate, tak možno len poradím u akých dr som bola, ak ste niečo s dcerkou vynechali tak skúste. Obvodná testy, orl, odtiaľ neurologia a nakoniec MRI mozgu tak ak ste niekde neboli vyskúšajte. Držím palce

bluka2
10. aug 2021

@ajsa1502 aj môjmu 2,5 ročnému sa stalo to, čo popisuje autorka. A v Nemecku nám spravili poctivo všetky vyšetrenia a nič sa nezistilo, všetky hodnoty tabuľkové. V našom prípade sa domnievam, že sa to stalo ako kombinácia stres (bol to taký deň, keď človek nevie čo skôr...) a dehydratácia a tým pádom pokles tlaku a z toho to odpadnutie....

vanda323
10. aug 2021

@lenkitaa Ahoj, pri čítaní tvojho príspevku ma napadlo že raz mi moja koleg. V práci vravela že keď bola malá vkuse odpadavala, tiež vraj nemohli zistiť z čoho. Ale vraj sa to vtedy volalo choroba modré detí skús dať do Googlu či ti niečo nevyskoci, a vraj spúšťač bol práve plač

nika82
11. aug 2021

@vanda323 lenkita uz je neaktivna

vanda323
12. aug 2021

@nika82 ahaaaa, no pekne

Strana
z2