Odstávajúce ušká - operácia
Chcem dať dcérke operovať uši túto zimu. Trocha jej odstávajú. Počula som že sa to dnes už dá urobiť ambulantnou formou, bez celkovej anestézie, len lokálna anestézia. Ak má niekto skúsenosti, viete mi poradiť kde v trnavskom alebo bratislavskom kraji to tak robia? Ako dlho trvá hojenie, aká je cena atď? Ďakujem
@nanika11 viem ze to robia u nas v moste pri bratislave.. Sukromna klinika.. No viac povedat neviem... Dolezite je aby dieta nato bolo pripravene a detom sa to zevraj hoji rychlo..
@lenuska200_22 mediklinik.. zavolajte si tam povedia vam. Vsetko po telefone
@korunka1 dobrý deň prosím vás kde v Košiciach ste dávali operovať uška?
S jednodňovou chirurgiou Centrum Kramáre nemáte prosím skusenosti?
@sofkabarbie dobrý deň, prosím vás mám na vás prosbu. Synovi robili uška pred 3 týždňami. Znepokojuje nás jedno uško, ma ho menej pri hlave a zdá sa byt opuchnuté. Bojíme sa, že sa nestiahne a že uška nebudú rovnomerné, lebo teraz niesu.
Aj vám sa to upravovalo? Alebo hneď boli iba rovnomerné. Už nemá nosiť čelenku iba vnuci. Žiadnu nám ani nedali. Je potrebná špeciálna nejaká. Ďakujem krásne, za akúkoľvek reakciu.
@taniaz dobry den, ani mne celenku nedali mala som svoje. Elasticke hocijake aj sportove. Mne aj ked povedali ze nemusim nosit celenku nosila som, aj cez den (ale bola som doma na rodicovskej, bola zima takze aj na to von capicu) aj cez noc
Pre istotu som nosila, mozno aj mesiac cez noc a cez den este asi 2 mozno aj 3 tyzdne.
Mne sa tiez zdalo jedno viac a jedno menej pri hlave ale to iba minimalne, ja som ich mala dost pricapene k hlave, po zahojeni (teraz to boli 2 roky) je tam mozno 1-2mm rozdiel ale to vidim iba ja ked sa velmi zahladim. Nechcem velmi usudzovat, ale uz ak teraz nie je pri hlave, viac nebude- to uz sa nestiahne dalej k hlave, prave naopak- mne sa este odtiahli tak prirodzene par milimetrov
Opchnute som mala aj ja dost dlho, opuch zmizne
Pytali ste sa lekara ked dal dole ze preco to nema rovnomerne? Ak je to kvoli opuchom tak sa to moze este upravit myslim to ze zmizne opuch a uvidite ako to bude vo finale. Su na mieste Vase obavy, aj ja by som mala. Urcite to konzultuje s lekarom, pytajte sa
Je mozna este uprava ucha ale to by sa podla mna uz nemalo robit a na prvy x by sa to malo urobit na 99% spravne. Skuste sa popytat a pockat (teraz s tym uz aj tak nic neurobite), ked sa uska daju uz do polohy akej by mali ostat a opuch zmizne uvidite ci je tam viditelny rozdiel alebo nie. Inak si vezmite skoro ziaden clovek nema rovnake usi, ale upravou by mali byt teda na tych 90% rovnake. Kolko rokov ma syncek? Ako to zvladol? Drzim prsty nech su to iba obavy a ze to bude v poriadku. Prepacte rozpisala som sa keby nieco mozte mi napisat aj spravu

@miamamello dobry den
Pozeram ze ste z kosic, aj ja som 🙂 ja som bola v marci (tiez mam 30) napiste mi kludne spravu