Opuch u 3-ročného syna

30. okt 2023

Mamky, syn 3r sa od rána sťažuje na bolesť pipika, dala som mu repikovy obklad, nemá problémy s mocenim. Boli sme vonku, bolo všetko ok, no večer už začal tak naširoko chodiť. Že ho zase boli. Má ho opuchnutý aj tak do fialova.
Dala som mu zvonku aj okolo dierky, trošku som tak stiahla, nie veľmi a natrela frakmykoinom.
Teraz som pozerala a na slipoch mal také tvrdé biele hrudky, dosť veľa. Umyla som ho v repiku a zase natrela. Myslíte, že to stačí? Alebo treba ísť k lekárovi? Stiahnuť sa mu ešte nedá úplne, niekedy ide viac, niekedy menej. Urológ povedal, že nasilu netreba.
Ďakujem za vaše skúsenosti.

renatka100
30. okt 2023

Mali sme presne take na dovolenke, kupili sme v lekarni betadyne a celeho pipika sme ponarali do roztoku s trochou vody. Betadine totiz nestipe. Na to porom aj framykoin. Je to nejaky zapal, na druhy den opuch odisiel a o 2 dni bolo dobre. Drzim palce je to velmi neprijěne a bolestive pre dieta.

rebrambora
30. okt 2023

Urcite by som sla k lekarovi.

tehotna40
30. okt 2023

Tiež by som navštívila lekára. Keď mal syn niečo podobné, tiež sme na gazu dávali betadine, vyčistiť a natrieť framikoinom ale nám dávali framikoin čo je do očí, ten má jemnejsie zloženie a nepodrazdi citlivú kožu pod predkožkou. Ale tak nám to odporučil lekár, ja by som aspoň zavolala, spýtala sa. Veľa zdravia

ankare
30. okt 2023

Keď ma syn červeného pipika, macam v repiku a natieram framykoinom. Skoré uzdravenie!

janulik270
30. okt 2023

Určite k lekárovi na urológiu.
Môže dostať silny zápal a potom bude bolesť ešte väčšia

janinah
30. okt 2023

Ráno k dr.