Pavlikove remienky
Ahojte, chcela som sa opytat, ci ma niektora z vas skusenost s Pavlikovymi remencami. Nam ich doktor nasadil minuly tyzden.😝 Rada by som sa opytala, ako to vase deticky znasali? Ako dlho ste sa s remienkami trapili? Tie remienky, ktore mame su vyrobene v Neoprote a pripadaju mi dost nekvalitne. Su z takych tenkych kozenych remienkov a malickej vedie popruh cez brusko. Citala som vsak, ze by to tak nemalo byt a remienok by mal viest cez hrud. Nedate mi nejaky tip na vyrobcu, ktory by vedel remienky urobit kvalitnejsie? Dakujem za kazdu radu!
@chvostik1 ahoj.To ze nema jadierka este je uplne ok a nelieci sa to remencami.jadierka maju cas vyvinut sa myslim az do roka.vobec nemaj obavy s tym to vobec nesuvisi...mojej az v pol roku povedal na poslednej kontrole,ze jadierka uz viditelne .... ale ako som pisala,mate este ca!!!a nemusis ju koli tomu balit nasiroko
@eva2809 Dakujem Evicka. Ono nas ortoped je spicka vo svojom odbore len mu chyba takt pri komunikacii s rodicmi ohladne zdravotneho stavu dietatka. Uprimne ma celkom vyplasil ton akym povedal, ze este stale nevidi jadierka a ze mame prist o 2m a ze ak sa nahodou neukazu, potom sa budeme bavit o tom co dalej...
@chvostik1 aha...tak to neviem..ale podla mna to uz bude ok.a mala si sa ho spytat ,ze co dalej ak sa neukazu potom.ja viem,vtedy ta to nenapadlo asi...ono ti doktori casto s nami komunikuju akoze my to uz mame vsetko vediet....ale v tomto ti neporadim,co sa "robi" ak niesu jadierka...ale vo vasom veku tri mesiace ani moja vobec nemala a v pol roku ano
My sme mali nosiť remence od narodenia, ale bolo mi malej strasne ľúto tak som nasla na internete ortopedicke nohavicky sendy pre správny vyvoj noziciek.Nasa doktorka, ktora je strašne proti ortopedom mi poradila nech maličkú davam casto na bruško a samo sa to napravi. Na kontrolu som jej vzdy nahodila remence aby bol doktor spokojný a presli tri mesiace a nozicky su v poriadku 😊 snáď som niekomu poradila.
Najlepsie nájsť nablízku protetika kde jej usiju na mieru
ja jedny darujem ak mate zaujem prosim spravu. Ďakujem
Ja som nase od radosti, ze po 4 mesiacoch ich uz malej netreba, spalila 🙂
Ahojte mamicky, surne potrebujem radu...dnes nam dal ortoped remienky...mam vsak pocit ze na ramienkach sa malej zarezavaju akoby do koze pri krku, uz som skusaladat ich viac na pliecka ale ona ako sa hybe si ich posunie...nejaka rada?? dakujem
@buducabyvala ak sa jej velmi zaryvaju, nema ich dobre nastavene. Ja som dcere davala navrch body..napr.aj kvoli tomu, aby sa jej to moc nezarezavalo, hlavne v obdobi, ked uz lozila...vasa ich ma na holom telicku?

@chvostik1 to budes riesit potom, zbytocne sa teraz stresovat.je to uplne bezne. Prajem vam nech ste ok a na dalsej kontrole sa uz ukazu 😉