icon

Podpora imunity pri nástupe a počas chodenia do škôlky

crazybabenka
7. sep 2013

Babule dávali ste detičkám pred nástupom do škôlky, resp. počas chodenia do škôlky niečo na posilnenie imunity? Pomohlo to? Alebo naopak uškodilo? ďakujem za každý názor

Strana
z3
michellia
27. jan 2019

@kellypiu ved jasnacka, ale je v dnesnej dobe dolezite aby aj chutovo boli tie vitaminy fajn, aby sme nejakym sposobom ich do deti dostali, lebo s nasou malou bojovat, davat jej sirup, ktory by jej nechutil, no asi by som sa zblaznila🙏😂 cize som happy, ze uz aj chutne sirupy robia 😅😍👏

kellypiu
27. feb 2019

@vandicka7 nemas vobec za co, ved my zeny, mamicky si proste pomahat musime, ja tiez som sa velmi vela od segry naucila, velmi vela som sa dozvedela, kedze malu ma starsiu ako je nas Tomasko 🙂 nebyt jej tak by som asi aj ja sama kopu veci zanedbala a neskor by ma to mrzelo :/

kellypiu
27. feb 2019

@lienoccka85 toto mas pravdu, to suhlasim s tebou, len nie kazdy sa na to pozera rovnako 😉 to fakt? to potom mam radost a velku! 🙂
@michellia hej hej toto je asi vec, ktora nas tesi viacerych 😀

vandicka7
28. feb 2019

@kellypiu Ale mam, mam. Len vdaka vam som kupila Kalcium-D, keby ste mi nepisali aj baby, aj ty, tak by som sa k niecomu takemu asi ani nedostala. Alebo dostala, ale tozvie kedy, cim vsetkym by sme si este prejst museli 😉 To ti verim, je to super mat niekoho takeho pri sebe, kto si uz nieco prezil nejake tie veci, co aj teba cakaju a vie ti poradit, poskytnut taky iny pohlad na veci 😉

Strana
z3