icon

Poraďte najlepšie kvapky na suché oči pre deti

20. aug 2026

Ahojte, syn sa posledné dva tyzdne stazuje na suché oči, vidime aj ze zacal stale mrkat, ze si to nevymysla. Viete mi poradit top kvapky na suchost oci, ma 6 rokov, ocna nam dala hylo comod, ale tie nepomáhajú. Ďakujem

doriiis
20. aug 2026

Ja mám teraz visic. Môžu byť otvorené až 12 mesiacov. A veľmi dobrý je aj hylo gel

anonym_d81c9c
20. aug 2026

@anonym_autor tak silnejšia verzia hylo comod, mne pomáhajú hyal drop
Skôr riešiť z čoho ich má suché

anonym_0e51cf
20. aug 2026

Za mňa hylo ja používam hylo dual
Suchosť môže mať z telefónu a všeobecne obrazoviek no keď človek raz začne mať suché oči za mňa ťažko sa zbavuje toho ani neviem či sa to dá…

gugu15
20. aug 2026

visic je slaby malal som hylo dual ale lepsie a ucinnejsie su hylo dual intense a vecer davaj ked ide spat gel napriklad corneregel

autor
20. aug 2026
@anonym_d81c9c

@anonym_autor tak silnejšia verzia hylo comod, mne pomáhajú hyal drop
Skôr riešiť z čoho ich má suché

@anonym_d81c9c a z coho noze mat? tv a mobil nem takmer vobec

autor
20. aug 2026
@gugu15

visic je slaby malal som hylo dual ale lepsie a ucinnejsie su hylo dual intense a vecer davaj ked ide spat gel napriklad corneregel

@gugu15 objednala som tie hylo a uvidime, snad pomoze, moze to mat suvis aj s dutinami?

anonym_33b186
21. aug 2026

@anonym_autor hylogel
Nema alergiu?

taktotedanie
21. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_d81c9c a z coho noze mat? tv a mobil nem takmer vobec

@anonym_autor
@anonym_0e51cf
@gugu15
@anonym_autor

Aj hylo dual aj hylo dual intense do 6 rokov obmedzenie pre deti
Tieto by som v tomto pripade u tvojho dietata nepouzivala pre istotu, presla som si detskymi ocnymi ambulanciami v ramci praxe a nevidela som, ze by tieto konkretne co ti tu poradili a ty si hned objednavala davali detom! Za mna urcite nie!

Nabuduce napis do skupiny Zdravotnici na MK , tu ti nemusia dobre poradit ako napr teraz

autor
21. aug 2026
@taktotedanie

@anonym_autor
@anonym_0e51cf
@gugu15
@anonym_autor

Aj hylo dual aj hylo dual intense do 6 rokov obmedzenie pre deti
Tieto by som v tomto pripade u tvojho dietata nepouzivala pre istotu, presla som si detskymi ocnymi ambulanciami v ramci praxe a nevidela som, ze by tieto konkretne co ti tu poradili a ty si hned objednavala davali detom! Za mna urcite nie!

Nabuduce napis do skupiny Zdravotnici na MK , tu ti nemusia dobre poradit ako napr teraz

@taktotedanie dieta uz ma 6 rokov, tak by mohol či?

taktotedanie
21. aug 2026
@anonym_autor

@taktotedanie dieta uz ma 6 rokov, tak by mohol či?

@anonym_autor za mna nie, velmi hranicny vek, commod je taky zaklad, daj viac info o dietati, alergie? Kolko je na tv tablet mobil?
Pracujem na ocnej ambulancii
Nabuduce skus tu skupinu , toto by som dietatu nedavala tie dvoje konkretne v tomto pripade
Radia ti tu kvapky co pouzivaju dospeli nie deti, nedaj sa tu “oblbnut” hoci ti poradili v dobrej viere , v tomto pripade to nevyslo

anonym_89c18f
21. aug 2026

@anonym_autor nám pomáha HYPROMELOZA-P, dávam to 2,5 ročnému synovi a vždy mu to zabralo

autor
21. aug 2026
@taktotedanie

@anonym_autor za mna nie, velmi hranicny vek, commod je taky zaklad, daj viac info o dietati, alergie? Kolko je na tv tablet mobil?
Pracujem na ocnej ambulancii
Nabuduce skus tu skupinu , toto by som dietatu nedavala tie dvoje konkretne v tomto pripade
Radia ti tu kvapky co pouzivaju dospeli nie deti, nedaj sa tu “oblbnut” hoci ti poradili v dobrej viere , v tomto pripade to nevyslo

@taktotedanie alergie v podstate ziadne, nezistene nic, hranicna pupava, ale aj to ltt, na tablete a tv minimum, lebo ho hned toe oci bolia a zmurka ostošesť, z ničoho nic mu to začalo, celkovo ho dlhodobo bolievaju pri tv hned ale teraz to zmurkanie uz aj kiko tv

taktotedanie
21. aug 2026
@anonym_autor

@taktotedanie alergie v podstate ziadne, nezistene nic, hranicna pupava, ale aj to ltt, na tablete a tv minimum, lebo ho hned toe oci bolia a zmurka ostošesť, z ničoho nic mu to začalo, celkovo ho dlhodobo bolievaju pri tv hned ale teraz to zmurkanie uz aj kiko tv

@anonym_autor za mna napr hylo gel, na vecer tedne pred spanim hylo night
Z lacnejsich napr ocuhyl c alebo vyssie spominana hypromeloza, zvysit prijem omega 3MK,
Zmurka stale? Tiky vylucene? Zmurka a opisuje to ako? Suche oci? Rozmazane videnie? Svrbenie? Bolest?
Teraz ide do skoly do 1.roc? Predpokladam, ze korekciu nema ked bol na ocnom to uz by dostal keby bolo treba

autor
21. aug 2026
@taktotedanie

Z lacnejsich napr ocuhyl c alebo vyssie spominana hypromeloza, zvysit prijem omega 3MK,
Zmurka stale? Tiky vylucene? Zmurka a opisuje to ako? Suche oci? Rozmazane videnie? Svrbenie? Bolest?
Teraz ide do skoly do 1.roc? Predpokladam, ze korekciu nema ked bol na ocnom to uz by dostal keby bolo treba

@taktotedanie tiky to nie su urcite, vyslovene hovori, ze citi ako keby vietor v ociach, suche oči, unavene oči

autor
21. aug 2026
@taktotedanie

@taktotedanie vidi dobre, tak problem neni, ale stale ma hrbolčeky na spojovkach

taktotedanie
21. aug 2026
@anonym_autor

@taktotedanie vidi dobre, tak problem neni, ale stale ma hrbolčeky na spojovkach

@anonym_autor pridala by som antihistaminika- na skusku
Ako to ma s dutinami?
Protizapalove ci kvapky na alergiu su na predpis
( hrbolceky na spojovkach mozu mat viacero pricin mne sa tazko presne vyjadrit ked to nevidim na strbinovej lampe), riesila by som stav opat s lekarom, kedze nedoslo k zlepseniu po odporucanej liecbe

autor
21. aug 2026
@taktotedanie

@anonym_autor pridala by som antihistaminika- na skusku
Ako to ma s dutinami?
Protizapalove ci kvapky na alergiu su na predpis
( hrbolceky na spojovkach mozu mat viacero pricin mne sa tazko presne vyjadrit ked to nevidim na strbinovej lampe), riesila by som stav opat s lekarom, kedze nedoslo k zlepseniu po odporucanej liecbe

@taktotedanie dutiny prave napadaju aj mna, lebo si stazoval minuly tyzden aj občas na bolest ucha …. ale boli sme na orl, kde spravili vysetrenie aj rtg a vraj dutiny nie 🧐 aj ked uz som pocula aj pripady, kedy to bolo vidno az na ct …. antihistaminika mame Spirabel a sprej Flixonase, boli sme aj na alergo, aj ked nic oficialne nevyšlo

hhenike
Autor odpoveď zmazal
anonym_a18157
21. aug 2026

@anonym_autor ak bezne kvapky nezaberu, urcite odporucam ocne vysetrenie. Syn mal podobne priznaky, vsimli sme si, ze extremne casto zmurka, nic nezaberalo (zvlhcovanie, antihistaminika....) Nakoniec mu z vyterov na ocnom zistili nejaku bakteriu v oku a nasadili mu atb.kvapky. Pomohli.

autor
Včera o 01:01
@anonym_a18157

@anonym_autor ak bezne kvapky nezaberu, urcite odporucam ocne vysetrenie. Syn mal podobne priznaky, vsimli sme si, ze extremne casto zmurka, nic nezaberalo (zvlhcovanie, antihistaminika....) Nakoniec mu z vyterov na ocnom zistili nejaku bakteriu v oku a nasadili mu atb.kvapky. Pomohli.

@anonym_a18157 ideme aj na očne tento mesiac, na konci sme objednani, tak snad zistime nieco visc

taktotedanie
Včera o 05:33
@anonym_autor

@anonym_a18157 ideme aj na očne tento mesiac, na konci sme objednani, tak snad zistime nieco visc

@anonym_autor pokial pojdete vyskusajte vyssie spomenute