Používate inhalátor pre deti?

luy
22. nov 2013

Dobrý deň,zvažujem kúpu inhalátora na domáce použitie.Poprosím vás o vaše skúsenosti s ich používaním.Hlavne ma zaujíma otázka,či pomohol,či došlo k zlepšeniu zdravotného stavu dieťaťa,akú máte značku,čo používate najčastejšie na inhaláciu.Ďakujem.

adkasmolka
22. nov 2013

ahoj, my sme kupili parny inhalator, ked mal syn cca 2 tyzdne,pretoze sme mali strasne suchy vzduch, maly mal z toho suche sople, takze odsavanie, lebo sa mu zle dychalo.. Ten parny pouzivame, sme snim spokojny. Aj ked byval chory, tak som mu to dala ku postielke, aby sa mu lepsie dychalo. Na nasom sa da nastavit, aku chces intenzitu pary, ci teplu, ci studenu, aku vlhkost, ci to ma ionizovat a atd.. U nas velka spokojnost 🙂

brinzulka
22. nov 2013

http://www.inhalator.sk/inhalator/eshop/27-1-In...
používame pri laryngitíde+ inhaluje vincentku, boli sme 2x na lieceni...tam maju "obden" spolocnu inhalaciu, individualnu(www.tkl.sk- procedury- inhalacna liecba)
Neviem, ci nieco nepreplaca poistovna (my sme kupovali narychlo....ked bolo treba), takze som si to nezistovala.

masinka
22. nov 2013

my sme kupili inhalator Sanitas v Lidli za 30 EUR, minule ich dokonca vypredavali za 25, sme s nim spokojni, ma nastavec do pusy, aj masku pre mensie deti :-d dcera inhaluje Vincentku a na kasel Ambrobene - nemusi ho potom jest a zatazovat si nim brusko.

mummy01
22. nov 2013

zalezi na liecbu akeho ochorenia ho chces pouzit,my mame Omron C802.Pouzivame ho pri laryngitidach a adkedy ho mame synovi sa laryngitida lahsie lieci a vpodstate nemal odvtedy zapal priedusiek.Inhalujeme vincentku+ak treba aj ventilon a ambrobene.

m.i.r.i
22. nov 2013

u nas presne to co pise @masinka mame z Lidla a je super..inhalujeme presne tak isto Vincentku alebo Ambrobene ak mame hlieny...zacali sme len asi pred mesiacom, prave mal maly hlienovite sopliky a zacinal pokaslievat...pritom nam huhnal uz aspon 2 mesiace..ked sme zacali inhalovat, zbavili sme sa toho dlhotrvajuceho huhnania a sople ho presli po 5 dnoch, co sme este nezazili, lebo sme sa s tym stale trapili minimalne 10 dni...momentalne po tejto skusenosti nedam na inhalovanie dopustit

brnka
22. nov 2013

pouzivame cela rodina, mame Philips a inhalujeme bud vincentku alebo infuzku NaCl

mj28
22. nov 2013

my mame Omron, a pouzivame ho dost casto ... hlavne pri kasli inhalujeme Ambrobene vsetci 😉