icon

Prečo brávate choré deti na verejné akcie?

16. mar 2025

Keď počujem, ako matka sopľavého a ukašľaného decka povie, že je to "alergia", tak to vo mne vrie. Na čo tie decká ťaháte po akciách pre deti? Chápem, že vám doma prešibáva, ale to ozaj nemáte v sebe kúsok empatie a nemôžete byť ohľaduplné voči ostatným ľuďom?

Strana
z3
zabka79
16. mar 2025

Este by som pridala preco posielate chore decka do skoly aby nakazili polku triedy a tie deti potom nakazili doma rodicov a prarodicov 😮‍💨

nevenka
16. mar 2025

@nana8989 pred mesiacom sme sa pozbierali z 1 chripky, postupne cela rodina, 6 ludi. Teda mali sme ju pred mesiacom, maly bol konecne v skolke a uz od piatka kasle, vcera teploty. No a prisiel dnes mail, ze v triede maju potvrdeny cierny kasel. Diky. Dieta kaslalo z alergie, ze ano...

domibed
16. mar 2025

@mamutka ako mu na to prišli?

mamutka
16. mar 2025

@domibed myslíš tu alergiu na vzdušné plesne? Šialene dlho sa trápil s kašľom, raz vlhký, raz suchý, nemalo to konca cele mesiace. Dr.tvrdila, že testy na alergo sa deťom do 4 rokov nerobia. To iste tvrdila ORL. Bolo to skoro 15 rokov dozadu, možno sa niečo zmenilo. Každopádne nás s 2,5 ročným dieťaťom ani nechceli poslať k alergo. Že to je zbytočne. Našťastie sme našli skvelú alergologicku, vysvetlila prečo by testy mohli byt nepreukazne a mala veľa otázok. V živote som ešte od nijakého dr toľko podrobných otázok nedostala ako od nej. Na základe toho určila že je to kašeľ z alergie, nasadila liečbu, poradila a všetko sa zlepšilo. Testy neskôr ukázali, že mala pravdu. Naša dr si na nu potom vypýtala kontakt, že sa teda poradí, čo si vážim.

cukroska
16. mar 2025

Treba si to vydiskutovať na mieste a tými,ktorých sa to týka.

kvietok1233
16. mar 2025

@nevenka my sme mali pred mesiacom chrípku B , 2 tyzdne v škôlke a máme chrípku A + zlatého stafylokoka. Radosť žiť takto ja sa už neviem dočkať kedy skončí škôlka to je moje svetlo na konci tunela 😃. boli sme aj na imunoalergologii, malej robili testy a čo vyšlo? Imunita v norme. Čiže sa mi potvrdili len to čo som si myslela, že proste ak je niekto s chorou osobou 8 hodín denne tak nie je možné aby sa nenakazil. A keďže v kuse su tam nejaké choré deti tak sa v kuse točíme v chorobách celú zimu.

Strana
z3