Prečo brávate choré deti na verejné akcie?
Keď počujem, ako matka sopľavého a ukašľaného decka povie, že je to "alergia", tak to vo mne vrie. Na čo tie decká ťaháte po akciách pre deti? Chápem, že vám doma prešibáva, ale to ozaj nemáte v sebe kúsok empatie a nemôžete byť ohľaduplné voči ostatným ľuďom?
@nana8989 pred mesiacom sme sa pozbierali z 1 chripky, postupne cela rodina, 6 ludi. Teda mali sme ju pred mesiacom, maly bol konecne v skolke a uz od piatka kasle, vcera teploty. No a prisiel dnes mail, ze v triede maju potvrdeny cierny kasel. Diky. Dieta kaslalo z alergie, ze ano...
@domibed myslíš tu alergiu na vzdušné plesne? Šialene dlho sa trápil s kašľom, raz vlhký, raz suchý, nemalo to konca cele mesiace. Dr.tvrdila, že testy na alergo sa deťom do 4 rokov nerobia. To iste tvrdila ORL. Bolo to skoro 15 rokov dozadu, možno sa niečo zmenilo. Každopádne nás s 2,5 ročným dieťaťom ani nechceli poslať k alergo. Že to je zbytočne. Našťastie sme našli skvelú alergologicku, vysvetlila prečo by testy mohli byt nepreukazne a mala veľa otázok. V živote som ešte od nijakého dr toľko podrobných otázok nedostala ako od nej. Na základe toho určila že je to kašeľ z alergie, nasadila liečbu, poradila a všetko sa zlepšilo. Testy neskôr ukázali, že mala pravdu. Naša dr si na nu potom vypýtala kontakt, že sa teda poradí, čo si vážim.
Treba si to vydiskutovať na mieste a tými,ktorých sa to týka.
@nevenka my sme mali pred mesiacom chrípku B , 2 tyzdne v škôlke a máme chrípku A + zlatého stafylokoka. Radosť žiť takto ja sa už neviem dočkať kedy skončí škôlka to je moje svetlo na konci tunela 😃. boli sme aj na imunoalergologii, malej robili testy a čo vyšlo? Imunita v norme. Čiže sa mi potvrdili len to čo som si myslela, že proste ak je niekto s chorou osobou 8 hodín denne tak nie je možné aby sa nenakazil. A keďže v kuse su tam nejaké choré deti tak sa v kuse točíme v chorobách celú zimu.

Este by som pridala preco posielate chore decka do skoly aby nakazili polku triedy a tie deti potom nakazili doma rodicov a prarodicov 😮💨