Problém s bruškom a prdením

lenkaaninka
6. dec 2021

Malý ma 4 mesiace a od narodenia problému s trávením. Ma ar mlieko sunar comfort. Probiotika užíva a na prdiky sab simplex. Veľakrát sa stáva ze si prdne a za tým veľký rev. Alebo mu to nejde a záchvat plaču neuveriteľný niekedy cez deň niekedy večer. Pomôžem rektalnou a kľud. Počas dňa aj veľakrát sám poprdi. Ale s plačom prdiet??? Nemalo by toto odozniet v 3 až 4 mesiaci? Kaka sám každý deň 1 až 2x .stolica normálna ako z mliečka. V stredu idem doktorke po predpis tak jej to spomeniem. Len ci niektorá z vás má alebo mala dieťatko s týmto problémom.

jjanulienka
6. dec 2021

A neskúšala si zmeniť mlieko?

brazil
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenkaaninka
autor
6. dec 2021

@jjanulienka na začiatku sme skúšali cca 3 mlieka až kým sadlo toto co sa týka kakania. Zdá sa mi ze to je horšie čím je starší. Možno len moja domnienka.

lenkaaninka
autor
6. dec 2021

@brazil musí mať ar kove inak vyvrati ešte stále reflux .nutrilon ho zapekal . Možno treba uvidím co povie doktorka no tie chvíle keď dostane ten plač sú hrozné. Najprv mal normálne riedke aj dmkove sme dávali no musel prejsť na ar.

jjanulienka
6. dec 2021

Tak skús vymeniť sab simplex za niečo iné, ja som dávala baby calm ale pred deviatimi rokmi neviem či to ešte vyrábajú skús pozrieť 😉

prvosienka88
6. dec 2021

@lenkaaninka my sme mali to isté aj s refluxom až kým sme neprešli na kozie mlieko. Reflux sa zmiernil a bolesti bruška alebo bolesti pri prdení od vtedy žiadne.

brazil
6. dec 2021

Áno aj ju Nutrilon zapekal ale tento pro futura je asi iné zloženie.

lenkaaninka
autor
6. dec 2021

@prvosienka88 ale na kozie mliecko asi až neskôr či? Už chcem začať prikrmovat no mam z toho obavy.

prvosienka88
6. dec 2021

@lenkaaninka je kozie normálne pre babatka od narodenia. Môj malý ho pije cca od druhého mesiaca

lenkaaninka
autor
6. dec 2021

@prvosienka88 už som v obraze a ten reflux prešiel tiež???

lenkaaninka
autor
6. dec 2021

@prvosienka88 jemine tých kozich mliečko je miliarda

dadulamamula
6. dec 2021

@lenkaaninka pri synovi mi to ešte teprve v 4 mesiacoch začalo.. Viem o com píšeš.. Neboj skus pipika a masírovať bruško a veľa veľa lásky.. Teplá vodička alebo dat bábätko lazkat na bruško držím palce

prvosienka88
6. dec 2021

@lenkaaninka reflux sa zmiernil. My používame Loulouka, je také krémové a nevracia po ňom. Dá sa zohnať na Baculik.sk

murka2222
7. dec 2021

@lenkaaninka môj synček má 15tyzdnov je plne kojeny a problémy máme od narodenia. Kaká raz za štyri dni aj to musí veľmi tlačiť či pri kakani aj prdkani. Veľmi mu žblka po brušku to ho budí zo spánku takže veľmi zle spí. Tiež som čakala že to v 3 mesiacoch skončí ale bohužiaľ to trvá ďalej.

lenkaaninka
autor
7. dec 2021

Takže žienky zistila som preco sa stav zhoršoval. Na vine bol feniklovy čaj. Začal ho v poslednej dobe dosť piť hlavne keď sa zobudil a za deň dal aj celu fľašu. Teraz je kľud a pohoda teda dúfam. V noci tieto stavy nemal lebo ho v noci nepil. Od včera rana.som mu ho nedala a čuduj sa svete iné dieťatko.To len pre ucelenie možno to niekomu pomôže.