icon

Problém s predkožkou

martinkapetko
4. máj 2014

Ahojte som uz zufala dnes sme boli s malym u pediatra kvoli vystupujucej akoby casti koze spod predkozky , povedal nam ze to nie je nic vazne a netreba to riesit. No mne sa zda ze to je naozaj netypicke a tento nas lekar nam uz raz zle poradil a preto sa chcem spytat tu . To co mu vychadza z predkozky je to taka akoby bulka neviem ako to mam vysvetlit lepsie by to bolo vidiet ma foyo ale necjcem ju tu davat kvoli pedofilom preto ak chce niekto pomoct a s popisu mu nieje jasne o co sa jedna nech miposle osobnu spravu

vepaga
4. máj 2014

zbytočne sa takto trápiť, navštív urológa a on Ti povie, či je potrebné sa obávať.

lulu369
4. máj 2014

@martinkapetko vepaga má pravdu, ak sa obávaš, navšít urológa...

cerez
4. máj 2014

Vyžiadaj si vyšetrenie k urológovi, on najlepšie posúdi stav. Nebráň sa tomu!

kivinecka
4. máj 2014

@martinkapetko ahoj ja som tiez mala problem nedala sa mu poriadne predkozka stiahnut cela

kivinecka
4. máj 2014

@martinkapetko decka lekarka povedala ze nic mu stym nemam robit ani stahovat nic za dva mesiace ma poslala na urologiu a urolog povedal ze som mu to mala staahovat ked som povedala ze moja lekarka decka povedala ze stym nic nemam robit skoro ho zo stolicky prekotilo🙂 tak sme isli na stahovanie predkozky bolo to ambulantne len s nejakym blbym kremikom ktory mal znecitliviet a bol tak neucinny ze som stoho mala veciu traumu ako moj syn

kivinecka
4. máj 2014

@martinkapetko chcem tym povedat to ze ak mas nejake pochybnosti o rozhodnuti deckej lekarky spoliehaj sa na samu seba xhod k urologovi za to nic nedas

maminag
4. máj 2014

môj starší mal tiež problém s predkožkou, ibaže on ju mal užšiu a dlhšiu, boli sme u urológa, povedal nám v teplej vode pri kúpaní pomaličky preťahovať a ešte sme používali mastičku s kortikoidmi, určite by som navštívila urologa, on bude najlepšie vedieť čo s tým, a čím skôr, tým lepšie........

ivett1
5. máj 2014

@martinkapetko choď k urológovi, poradí ti lepšie ako my tu a najlepšie je, ak tam zavoláš a spýtaš sa, či vás vezme aj bez odporúčania pediatra...že sa ti niečo nezdá a potrebuješ nutne poradiť... kamarát nášho syna z MŠ bol na zákroku len kvôli tomu, že detská lekárka mu tvrdila, že o nič nejde - mal tak prirastenú predkožku, že tam mal len maličký otvor a ledva sa vycikal 😖 ...

zuzana2302
27. mar 2017

@kivinecka Ahoj moj syncek ma problemy s predkozkou chcem sa opytat ked to robili tvojemu malemu kolko mal rokov a to vobec nic necitil??? nam hrozi ze mu to budu robit lebo uz 2x sa mu stiahla celkom predkozka tak by som chcela nejake info otom ak sa da