Problém s predkožkou
Ahojte som uz zufala dnes sme boli s malym u pediatra kvoli vystupujucej akoby casti koze spod predkozky , povedal nam ze to nie je nic vazne a netreba to riesit. No mne sa zda ze to je naozaj netypicke a tento nas lekar nam uz raz zle poradil a preto sa chcem spytat tu . To co mu vychadza z predkozky je to taka akoby bulka neviem ako to mam vysvetlit lepsie by to bolo vidiet ma foyo ale necjcem ju tu davat kvoli pedofilom preto ak chce niekto pomoct a s popisu mu nieje jasne o co sa jedna nech miposle osobnu spravu
@martinkapetko ahoj ja som tiez mala problem nedala sa mu poriadne predkozka stiahnut cela
@martinkapetko decka lekarka povedala ze nic mu stym nemam robit ani stahovat nic za dva mesiace ma poslala na urologiu a urolog povedal ze som mu to mala staahovat ked som povedala ze moja lekarka decka povedala ze stym nic nemam robit skoro ho zo stolicky prekotilo🙂 tak sme isli na stahovanie predkozky bolo to ambulantne len s nejakym blbym kremikom ktory mal znecitliviet a bol tak neucinny ze som stoho mala veciu traumu ako moj syn
@martinkapetko chcem tym povedat to ze ak mas nejake pochybnosti o rozhodnuti deckej lekarky spoliehaj sa na samu seba xhod k urologovi za to nic nedas
môj starší mal tiež problém s predkožkou, ibaže on ju mal užšiu a dlhšiu, boli sme u urológa, povedal nám v teplej vode pri kúpaní pomaličky preťahovať a ešte sme používali mastičku s kortikoidmi, určite by som navštívila urologa, on bude najlepšie vedieť čo s tým, a čím skôr, tým lepšie........
@martinkapetko choď k urológovi, poradí ti lepšie ako my tu a najlepšie je, ak tam zavoláš a spýtaš sa, či vás vezme aj bez odporúčania pediatra...že sa ti niečo nezdá a potrebuješ nutne poradiť... kamarát nášho syna z MŠ bol na zákroku len kvôli tomu, že detská lekárka mu tvrdila, že o nič nejde - mal tak prirastenú predkožku, že tam mal len maličký otvor a ledva sa vycikal 😖 ...
@kivinecka Ahoj moj syncek ma problemy s predkozkou chcem sa opytat ked to robili tvojemu malemu kolko mal rokov a to vobec nic necitil??? nam hrozi ze mu to budu robit lebo uz 2x sa mu stiahla celkom predkozka tak by som chcela nejake info otom ak sa da

zbytočne sa takto trápiť, navštív urológa a on Ti povie, či je potrebné sa obávať.