Rivotril liek na upokojenie - skúsenosti
Ahojte mamičky. Som v nenormálnom strese. Syn ma päť rokov a je dosť nervózny, napätý, tak dostal od neurológičky rivotril, vraj ho to upokoji a nebude taký nervozny. Ma to brať tri mesiace a potom pauza a tak znova. Dala som mu to pondelok a vcera, no tie stavy, co mal po tom lieku, to bola jedna nočná mora. V škôlke bol vraj nervozný, doma plakal celé popoludnie až do večera, keď som sa ho niečo opýtala, bol úplne mimo a na otázku mi odpovedal až na tretí krát. Bol hrozne plačlivý a nervózny, pritom vyzeral byť unavený, no nedarilo sa mu večer zaspať. Mal vedľajšie účinky od rivotrilu, ktorý vraj ma upokojiť ☹ Potom som si o tom lieku prečítala na internete, že vzniká od toho závislosť, no mala som dosť, že také svinstvo deťom predpisujú. AKé máte vy skúsenosti s liekom RIVOTRIL? Rada by som našla niečo na upokojenie, keďže maly je dosť uzkostlivý, no nie takúto strašnú drogu, skôr niečo prírodné 😒
@mirka2707 myslim ze ani nie ,aby ste si nemysleli ze to bolo prve co som mu hned dala nie nebolo.ja som skusala vsetko uz sme boli aj u liecitela dokonca u duchovnej skusala som to prirodnou formou ,ale uz sme boli obaja unaveny nemala som vyber so slzami v ociach som tie kvapky brala.ide o to ze sa nam ulavilo ale trapi ma to stale ked mu ich nedam stavy sa vratia.
Spolocnost Roche stahuje liek postupne zo vsetkych krajin, nielen zo Slovenska a to z toho dovodu, ze sposobuje pri pravidelnom uzivani nezvratne poskodenie tvorby krvi, konkretne vyznamnym sposobom zorsuje uzdravenie rany, toto je skutocny dovod, pre ktory ju spolocnost stahuje z vyroby, rivotril je podstatne odlisny od inych benzodiazepinov, aj ked patri do tej istej skupiny, ma uplne iny vplyv aj vedlajsie ucinky na organizmus, a tie su ako som spominal, zmenu zrazanlivosti krvi a nasledne nehojenie sa ran alebo tazke hojenie a dalsie komplikacie, ktore narusaju funkciu hojeni ran, co je zavazny vedlajsi ucinok a firma sa ho rozhodla nevyrabat, lebo vedia, ze ak by to prepuklo, celili by tazkym sudnym sporom.
Dobry den, vie prosim niekto poradit, ako postupne vysadit Rivotril ?
Dobry den, vie mi prosim niekto poradit, ako postupne vysadit Rivotril ? Dakujem pekne
Dobrý večer, je už liek Rivotril dostupný v SK lekárňach ? Ďakujem za info.
@kati777 presne ako pisete v ziadnom pripade
@michell333 zsravim chcem sa opytat je lepsie bratovi alebo prestal z liekmy ja mam to iste a neviem co robit😢
@mirka2707 skus neurotresku olej ale najprv treba začať s klasickým rybacim. Ta pôsobí ukludnujuco
dobry den chcem sa opytat ohladom rivotrilu 0,5mg ja to uz beriem asi 15 aj viac rokov ale uz nevladzem niekedy uz lutujem svoju zenu lebo neviem si znou a z detmi niekam ist lebo stale mam strach ze mi pride zle na odpadnutie uz fakt nevladzem mam 39 rokov a dakujem panu bohu ze moja zena mi to zatial vsetko toleruje uz niekedy si hovorim radsej odidem ja nech ona si zije nech si najde zdraveho muza a nech si uziva zivot
prosim vas ak niekto natom je tak ako ja alebo vie o niekom chcel by som poradit ako by som to mal vynechat a co by mi pomohlo dakujem vam pekne ak mozte tam mi napiste na moj gmail ---adamsuha777@gmail.com--- este raz pekne dakujem
@zivotjeboj skúste. postupne vysadovat. Uplne pomaly. Do troch mesiacov sa dáte do kopy. Verím vám. Krv bude precistena. Telo si odvikne 🍀
@monyyka dakujem už som začal dufam že to pomože a budem moc fungovat pekny den prajem a vela zdravia to je najhlavnejšie čo človek potrebuje ostatne pride samo
@zivotjeboj ďakujem krásne. Teším sa riadne, a verím Vám že to bude dobre. Robíte super vec a prajem vám aj celej Vašej rodinke krásny radostný život v zdraví 🍀🍀🍀

@mirka2707
Tak fajn, ze pomohol ...dobre su hlavne vitmininy sk,B a mgnezium
Urcite s nim zajdi k detskej psychologicke po rady ci terapiu, lebo skola sa blizi a maly sa bude potrebovat sustredit, stresu pribudne a potrebujete sa obaja naucit ako zvladat stres, problemy atd...
Pri tom strachu uzkostiach ho trebas podporovat, ze vsetko zvladne, auticko sa najde a pod,..tieto citlive dusicky to maju v zivote tazke, lepsie sa zije ludom, ktori maju vsetko na haku🙂)